Şimdi Ara

Cowon S9 Ekran genişliği ve hafıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gittigidiyor'dan Cowon S9 8GB ısmarladım. (379 TL) 5 iş günü içinde getireceğiz dediler. Ama dikkat etmemişim ekranı 3 inç miş. 70 TL fazlasında hafıza 16GB ve ekranı da 3.5 inç. Cowon S9 da ekranlar arasında fark var mı? Hepsi aynı genişlikte değil mi? Yoksa 16 GB 3.5 inç olanı mı almalıyım. LÜTFEN YARDIMCI OLUN



  • Hocam ekran genişliği sabit: 3.3" O yüzden korkulacak bir şey yok.
    3" veya 3.5" yazan varsa da yanlış yazıyorlar.

    Hafıza olayına gelince, 8Gb gerçekten az bence. Hiç olmazsa 16Gb alsan? Hele ki bu aletin asıl amacının, video seyredip kayıpsız formatlarda müzik dinlemek olduğu düşünülürse...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freedom36

    Hocam ekran genişliği sabit: 3.3" O yüzden korkulacak bir şey yok.
    3" veya 3.5" yazan varsa da yanlış yazıyorlar.

    Hafıza olayına gelince, 8Gb gerçekten az bence. Hiç olmazsa 16Gb alsan? Hele ki bu aletin asıl amacının, video seyredip kayıpsız formatlarda müzik dinlemek olduğu düşünülürse...



    +10000




  • Hocam yardımın için çok teşekkürler. Mümkünse bir soru daha sorsam diyorum 8 GB lık olanı iptal ettim. 16 GB için sipariş vereceğim. Ama kafama takılan şu: Cowon'un sitesinde 4 Mart 2009 dan sonra satın aldı iseniz en son yazılımı yüklemeyin yoksa sorun çıkabilir diyor. Sipariş vereceğim satıcı ise 1 yıldır elimizde olan ürünleri satıp TR pazarından çekileceğiz o sebeple uygun satıyoruz diyor. Bu 16 GB lık ürün (450 TL) acaba eski versiyon mudur? Güncellemede sorun çıkarır mı? Acele cevap bekliyorum çünkü her an satılabilir. Tekrar teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramelov -- 15 Mart 2010; 18:12:45 >
  • Valla ben onların ellerinde ürün olduğuna inanmıyorum. Neden derseniz, sipariş üzerine onlar da Amerika'dan sipariş veriyorlar. Bir nevi kendi adlarına işlem yapıyorlar, ama sizin adresinize kargolatıyorlar. Olayın basit özeti bu sanırım.

    Ben 2 ay kadar önce satın aldım, 2.41 ver. yüklü idi. O günden bugüne hiç değiştirme ihtiyacı hissetmedim. Hangi versiyon yüklü gelirse gelsin istediğine düşürme veya yükseltme şansına sahipsin. Özellikle Cowon S9 İncelemesi başlığına bakarsan, orada son sayfalarda bununla ilgili problem yaşayan bir arkadaşa yardım edilmişti anlatımlı bir şekilde. Sen de bundan faydalanabilirsin, fikir olabilir.
  • Çok iyisiniz. Çok çok teşekkür ederim. İyi akşamlar.
  • Rica ederim. İyi akşamlar.

    Forumda kalıcı olun, öğrenecek ve paylaşacak çok şey var.
  • Freedom36 kardeş dediğin gibi oldu. Bana hemen kargolarım (bugün için) demişlerdi. Kargo bilgisini girmemiş. Ses seda yok. Utanmadan o ilana da kocaman harflerle HEMEN yazmıştı. 2 defa bugün mesaj attım cevap yok. Demek ki dediğiniz gibi elinde ürün yok. Sipariş verdi. Ayrıca TV Out kablosu ve kılıf ta varsa ücreti karşılığında istedim. Ona da cevap vermedi. Ne yapmalıyım. Beklemeli miyim? Yoksa başka bir yolu var mı? Cihaz gelirse TV Out kablosu ve kılıfı başka yerden nasıl temin edebilirim? Ben görev icabı Van'da oturuyorum. Gümrükten filan anlamam. İnşaallah sizi rahatsız etmiyorumdur. Hayırlı akşamlar diliyorum.
  • Sakin ol, sinirlenme. Bu olaylarda böyle şeyler hep olur.

    Özelden yazabilirdim ama bilmeyen/tecrübesiz arkadaşlara da yol gösterebilir mantığıyla buraya yazmak istedim. Ki ben de her şeyi buralardan okuyarak öğrendim.

    Bilmiyorum sen hangi satıcıyla temastasın ancak, ben uzun uzadıya bir tanesiyle mesajlaşmama rağmen çok geç cevaplar alıyordum. Yine de yılmadım. Böyle bir olay olacağını bilerekten yine ondan verdim siparişi. Ve yılbaşı civarıydı, postalarda inanılmaz gecikmeler vardı. Normalde 4-5 gün içinde gelebilecek olan alet, 12-15 gün civarında gelmişti. Biraz sabırsızlandım ama güvenli ticaret olduğundan ötürü sıkıntı yapmadım. Sağ salim elime geçti çok şükür.

    Kılıf, tv out kablosu vs bunlar biraz zahmetli işler. Yani buralarda bulamazsın, onu söyleyim. Sabır çekerek adama yaz bunları istediğini, kargo olayı ucuza gelir oldukça. Hepsini birlikte paketletmeye çalış. Bunun için yer kaplamaması adına kılıfın falan kutusu varsa vazgeçebilirsin, sıkıntı olmaz. Adam eğer ilgilenmezse -ki benim mesajıma 1 ila 1,5 gün gibi süreler içinde dönüş yapıyordu bir satıcı, bana özel mesajdan ulaş. Konuyu oradan detaylı konuşuruz.




  • Vallahi 2 günde bayağı tecrübe kazandırdınız. İlginiz için ne kadar teşekkür etsem azdır. Tecrübe gerçekten parayla alınamayacak kadar kıymetli. Sağlıcakla kalın.
  • Arkadaşlar hayırlı akşamlar. iaudiophone.net ten utilities indirdim. .swf uzantılı bu dosyaları Cowon S9 un neresine kopyalamalıyım? System-FlashUI ye koyladım olmadı. Flash dosyasının içine kopyaladım o da olmadı. Ayrıca ana menü ve widgetlar için .swf uzantılı başka dosyalar indirip System-FlashUI ya kurdum bu kez de sadece 1 temayı gösteriyor. İstediğimizde birkaç temayı sırayla seçemez miyiz? Bir de arkadaşlar Cowon S9'a attığım bazı filmleri tam ekran gösteriyor bazılarının ise göstermiyor. Halbuki forumdaki bir arkadaş format factory ile şu değerlerle çevirilirse tam ekran ve altyazılı olur demişti: Ekran Boyutu:320×240 Bitrate:1024 Fps:24 Ve işe de yaramıştı ama birednbire sanki ayarları değiştirmişim cihazın sanki şimdi tam ekran göstermiyor. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.