Şimdi Ara

COWONDAN YENİ BİR PMP : V5 (HD)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ses kalitesindeki uzmanlığı ve kodek desteğinde cömertliğiyle tanınan Cowon, Ürün gamını yeni modellerle genişletmeye devam ediyor. Iaudio 9 ile sınıfında xvid desteğini yeni standart olarak getiren cowon (itouch ve zune hd'de yok) , e2 ile de anahtarlık boyutundaki mp3 çalarların ses kalitesine yeni standartlar getirmişti. Şimdi ise 4,8'' ekranı ve hd video desteğiyle büyük ekran sınıfına yeni standartlar getirmeye çalışıyor.

     COWONDAN YENİ BİR PMP : V5 (HD)


    İşletim sistemi olarak q5 gibi windows ce 6'yı çalıştıran V5, 4.8 '' 800 * 480 çözünürlüklü ekrana sahip. Ayrıca hdmi/composite çıkışı ile hd videonuzu televizyonunuzda izleyebiliyorsunuz. 8, 16 ve 32 gb depolamaları standart olarak sunacak V5'te ayrıca sdhc kart slotuda bulunmakta. Menülerde hareketli iconlar V5'i daha eğlenceli hale getirmekte.

    Ayrıca USB 2.0 portu, opsiyonel T-DMB TV alıcısı, RSS reader, notepad, calculator gibi basit uygulamaları, Flash desteği, dijital fotoğraf çerçevesi modu ve ses kaydedicisi var. Batarya ömrü 45 saat müzik, 10 saat video biçiminde. 8 GB olan model 1 Ocak'ta 256$ fiyatla Kore'de satılacak.

     COWONDAN YENİ BİR PMP : V5 (HD)


    Alıntıdır.

    Panatel açmıyorsa biz açarız konuyu :) Kendimi pazarlamacı gibi hissettim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrogod -- 29 Aralık 2009; 16:31:32 >







  • takılmadan büyük boyutlu mkv film oynatırsa 10 numara bi alet
  • bilgi için teşekkürler. böyle bir ürüne bir oled ya da amoled ekran yakışırmış, bunu herhalde fiyat olayından tft yapmışlar gibi korecem pek iyi değil ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONURTO -- 29 Aralık 2009; 22:23:14 >
  • one yaa üstüne kek dök fırına sür
  • 4.8" öeeh
  • Bütün mesele iPod'dan yalnızca yalnızca yarım inç daha uzun ekrana sahip olması mı?
  • Sağlam makine yapmışlar gene. Sanmıyorum MKV oynatacağını. Çünkü MKV oynatabilen playerlar zaten 300-400$ dan başlıyor.
  • MKV'yi de oynatıyor. Gayet sağlam ayrıca bu tip cihazlara AMOLED koymak çok ucuz olmuyor. Resistive ekranlı TFT LCD'ler de şu anda oldukça geliştiler ve AMOLED'i aratmıyor. Artık 1-2 sene sonra incecik AMOLED'li 5 inç ekranlı cihazları daha rahat göreceğiz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guren Gursel

    MKV'yi de oynatıyor. Gayet sağlam ayrıca bu tip cihazlara AMOLED koymak çok ucuz olmuyor. Resistive ekranlı TFT LCD'ler de şu anda oldukça geliştiler ve AMOLED'i aratmıyor. Artık 1-2 sene sonra incecik AMOLED'li 5 inç ekranlı cihazları daha rahat göreceğiz :)



    LCD ekran kullanırken insan diken üstünde oluyor çizildi mi çizilecek mi diye. LED ekran olunca öyle bir sorun yok.
  • Evet biraz öyle denebilir. Ama dediği şey sanırım AMOLED'ler için geçerli. Mesela bendeki cowon S9 modelinin yüzeyini maket bıçağı ile çizmeyi denedim. GErçekten çizilmedi! Niye böyle yapmıyorlar bütün yüzeyler anlamıyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guren Gursel
    Evet biraz öyle denebilir. Ama dediği şey sanırım AMOLED'ler için geçerli. Mesela bendeki cowon S9 modelinin yüzeyini maket bıçağı ile çizmeyi denedim. GErçekten çizilmedi! Niye böyle yapmıyorlar bütün yüzeyler anlamıyorum :D

    Led ekranlara özgü birşey. Bende de zune hd var oled ekranlı o da çizilmiyor. Öyle olunca da kullanması daha zevkli oluyor gerçekten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guren Gursel

    Evet biraz öyle denebilir. Ama dediği şey sanırım AMOLED'ler için geçerli. Mesela bendeki cowon S9 modelinin yüzeyini maket bıçağı ile çizmeyi denedim. GErçekten çizilmedi! Niye böyle yapmıyorlar bütün yüzeyler anlamıyorum :D


    Abi Nasıl Kıydın Ona yaw ben cebime koymaya kıyamıyodum hep elimde taşıyodum hatırladınmı beni....senide forumda görmek güzelmiş...




  • Hatırladım tabii.. Valla ilk gün denedim. Gerçekten de o kadar iyi mi diye :) Ama bir şey olmadı işte. Kılıfını aldım TV-Out'unu aldım. Tv-out'unu 50 inç ekranda denedim normal DVD player'la neredeyse aynı performansı veriyor. Bi uzaktan kumandası yok işte :)
  • maşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.