Şimdi Ara

(Çözüldü) Abonelik sahibi vefatı ve abonelik aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır kendi evimde de babamın evinde de TürkNet kullanıyoruz. Birkaç gün önce babam vefat etti. Babamın aboneliğini iptal etmeden kendi adıma taşımak istediğim için Twitter'dan TurkNetDestek hesabına dm'den yazdım. İşlem için durumu anlatan bir dilekçe, ölüm belgesi, veraset ilanı ve kimlik fotokopim ile türknet numarasına FAKS çekmem gerektiğini söylediler. Ben de faks için bir email adresinin olduğunu hatırladım, hala kullanılıp kullanılmadığını sordum. O email adresinin sadece iptal işlemleri için kullanıldığını, benim durumum için sadece faks ile ilerlenebildiğini söylediler. Sevgili @TurkNetDestek, anlattığım durumu 2021 Türkiyesinde faks dışında çözmenin bir yolu yok mu? Twitterdan söylediğinize göre yok. Babamın vefatı gereği zaten binbir tane evrak işiyle uğraşmam gerekiyor, böyle bir konu için de faks çekecek yer aramak istemiyorum. Söz konusu şey internet ve siz hala insanlardan faks çekmesini istiyorsunuz. Eğer faks dışında bir yol yoksa babamın adına olan abonelik için iptal başvurusunda bulunacağım. Nasılsa iptal için faks dışında birsürü yol var. Niye iptal ediyorsun diye de aradığınızda durumu anlatırım, hala faks çekmemi söylerseniz de maalesef iptal ederim. Yıllardır müşteriniz olan 2 aboneyi birden kaybetmenizi ben de istemiyorum, lütfen yardımcı olun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuberen -- 28 Eylül 2021; 17:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Başınız sağ olsun. Allah sizlere sabır ve uzun ömür versin.

  • faks nedir arkadaş ya

    90 lı yıllardamıyız.


    çağ dışı şirket yapıları .

  • Merhaba, öncelikle başınız sağ olsun. Fax dışında farklı bir süreç uygulayıp uygulayamayacağımız konusunda ilgili birimimizden bilgi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • Bu Türknet'in faks fantezisini anlamıyorum, yıl olacak 2022 hâlen daha faks ile uğraştırıyorlar milleti. Ayrıca bu sene içinde bir haber paylaşılmıştı, yanlış hatırlamıyorsam tüm İSS'ler için geçerli bu faks saçmalığını kaldıracaklardı. Ne oldu o iş?

    Bu arada başınız sağolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Başsağlığı dilekleriniz için herkese teşekkürler. @TurkNetDestek ilgilendiğiniz için teşekkürler, cevabınızı bekliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuberen C kullanıcısına yanıt
    Anlayışınız için teşekkür ederim. Tekrar bildirimde bulundum. Gün içerisinde bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım.
  • cuberen C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilgili birimimizden bilgi aldım. Evraklarınızı www.turk.net/oim sayfamızdan talep dilekçesi olarak yükleyebilirsiniz.
  • Başınız sağolsun.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    İlgilendiğiniz için çok teşekkürler. Twitter'dan o günlük yardımcı olan arkadaş sadece faks ile yapılıyor demişti ama verasetname ekleme kısmı bile varmış sistemde. Süreci oradan ilerleteceğim, tekrar teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başınız sağolsun @cuberen dostum, sorunun hallolmasınada sevindim.

  • Allah rahmet eylesin, acının içerisinde o kadar çok prosedür çıkarıyorlar ki, hemen e devlet kapanıyor, bir işlem yapacağın zaman ilkel yollarla bir sürü belge evrak istiyorlar, memuru bekliyorsun, memur birde somurtkan biriyse işlemler iyice yavaş ilerliyor senden başka bir belge istiyor vs vs vs vs vs, bürokrasi o kadar kötü bir şey ki insan yaşayınca biliyor, çok zor en kötüsü de böyle bir durumda bir yandan için yanıyor bir yandan da halletmen gereken birsürü iş var... Hala sistem ilkel koca koca binalar onlarca malzeme, elektrik, kağıt, memur ve en önemlisi zaman israfı.

  • cuberen C kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.