Şimdi Ara

(ÇÖZÜLDÜ)CRUCIAL BANA GÖNDERDİ AMA ŞUAN UPS ANTREPODA GÖRÜNÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhabalar amazon.com dan ram satın almıştım 1 yıl önce bozuk çıktı ramleri Crucial e göndermiştim Crucial de ramlerin sıfırını ups kargoya teslim etti kargo bilgisine baktım şuan Antrepoda Bekletiliyor. görünüyor böyle durumda süreç nasıl işliyor bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilir mi gümrüğe mi girecek yoksa direkt mi gelecek.

    Arkadaşlar invoce de 103 paund ürünün değerinin %18 vergisini ödedim 240 liraya amazondan bana gelmişti bozuldu değişime gönderdim cruciale onlarda sıfırını gönderdi gönderirken 20 lira bir masraf birde gümrük vergisi 90 lira oldu yine bana 350 lira hayırlı uğurlu olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alg87 -- 7 Mart 2017; 15:6:29 >



  • çok büyük ihtimal, gümrüğe tabi.
  • Ücretsiz yollandığı için gümrüğe takılsa da sorun olmaz. Amazon.de den benzer konuda bilgi almıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar crucial her ne kadar garantili değişim invoce de yazmasına rağmen bizim gümrük 90 tl bana kilitledi 103 paund üzerinden hesapladılar invoce de 103 paund malın değeri yazılmış çok saçma bir uygulama ben bundan 1 yıl önce amazon.com dan 80 dolara aldım ürünü. Ürün bozuldu tamire gönderdim onlar da sıfırını gönderdiler burada ödeme söz konusu değil neden bana gümrük vergisi ödettirdi ne kadar ahmakça bir düzen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.