Şimdi Ara

ÇÖZÜLDÜ - Fushilai A8, Ölü Android, Kırmızı Üçgen İçinde Ünlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Bir tanıdığımın tableti ekran kilidinin unutulması yüzünden kullanılamaz halde, bana getirdi. Kolayca güç ve ses kısma tuşları ile fabrika ayarlarına geri alırım dedim ama pek öyle olmadı. Ses açma ve güç düğmesine beraber basılı tutuyorum, ilk ekran gelince güç düğmesinden elimi çekiyorum. Karşıma gelen ekran ise şu :
     ÇÖZÜLDÜ - Fushilai A8, Ölü Android, Kırmızı Üçgen İçinde Ünlem

    Bu kısımda sadece bu uyuz simgeden başka bir şey görünmüyor burada takılıp kalıyor. Bu şekilde bıraktığım zaman ise tablet 3-4 dakika sonra kendini kapatıp-açıyor. Birkaç yabancı foruma baktım, fakat anlayamadım. Kendi sitesine girdim orada firmware dosyaları vardı indirdim. Şimdi bunları nasıl yükleyebilirim ya da bu esnada yapılacak başka bir çözüm var mıdır?

    İndirdiğim dosyalar:
    0525.img 17 mb
    fsla8.fw 16 mb
    misc.img 15 mb
    rec.img 33 mb
    system.img 324 mb

    http://fslkj.com burası kendi adresi çince ama google translate ile anlayabiliyorsunuz. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

    Edit : Arkadaşlar sorunu çözdüm. Web sitesinden bu cihazlara ait flash yazılımını indirdim. Bilgisayar tableti tanımıyordu, bu sebepten dolayı flash işlemini yapamıyordu. O sorunu da programla beraber gelen program files altındaki driver klasörü içindeki .inf dosyası ile çözdüm. Bilgisayar tanıyınca sorunsuzca flash işlemi yaptı. Makine Çinçe açıldı ama dil seçeneklerinde neyse ki Türkçe vardı. Valla bilmiyorum birileri daha bu sorunla karşılaşır mı ama olursa yardım etmeye çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiten Mitsurigi Ryu -- 10 Ağustos 2013; 0:04:10 >







  • hocam bendede codegen qbix var.aynı probem nasıl hallederim yardımcı olurmusun
  • merhabalar sorunun ardından baya yıl geçti ama benim eski tabletimde de aynı sorun tabletimin markası excon m70t hiç bir yerde driverlerini bulamadım şifreyi unuttum benim ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim cevabınızı bekliyorum

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.