Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Pokémon Go İlk Günden Beri Süregelen Sorun (Hala çözüm bulunamadı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar, oyunu ilk çıktığından beri oynamaya çalışıyorum fakat doğru düzgün oynayamadım pek açıkçası.

    Sorunuma gelecek olursak durum tam olarak şu : Oyun Wi-Fi da oynanıyor kesinlikle problem yok (internet bağlantı hızı düşük olsa bile) fakat hücresel ağda gps signal not found hatası alıyorum. Bazen kısa süreli olarak da hücresel ağda oynanabiliyor fakat 1-2 dakika sonra tekrar aynı hatayı alıyorum ve tekrar düzelmiyor.

    Gözüme şöyle bir durum çarptı : Hücresel ağda oynarken yada herhangi bir işlem yaparken H+ simgesi çıkıyor fakat onun dışında simge sadece H oluyor. Tahminimce veriden tasarruf etmek için sadece kullanıldığı zaman aktif oluyor böyle bir özellik ya da başka bir şey var ve oyun sırasında bu simge H da kalıyor tahminimce bundan dolayı gps signal not found hatası alıyorum. Çözüm bulamadım bir türlü.


    Sorun daha çok cihazla ilgili gibi olduğundan başta buraya açmayacaktım ama belki bu sorunla başka karşılaşan ve çözen vardır diye buraya açmak istedim

    NOT : İmzamdaki cihazı kullanıyorum. Önceden rom kullanıyordum, tamamen sildim baştan temiz kurulum yaptım sonuç yine aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 6 Eylül 2016; 10:27:41 >







  • El cevap ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim konum erişimi ayarlarından gps ye tam yetki vericeksin ve gps hatası almamak için wi-fi ye bağlanmıyosan bile açık bırakacaksın konum bulurken ordan buluyo bide böyle dene bi ağa bağlanmasanda wi-fi açık dursun.
  • FinalFantassy kullanıcısına yanıt
    Abi inan her seyi denedim butum ayarlari yaptim, romlari sildim temiz kurulum yaptim ama wi-fi acik birakmak gerektigiyle baglanti kurup dusunemedim. Onca zaman sonra sayende cozdum sorunumu Allah razi olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne demek kardeşim iyi oyunlar sana :D
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.