Şimdi Ara

[Çözüldü] yardım Skyrim mod sorunu :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • frosrfall 1.6yı yükledim karaktere girdigim an read a copy of surviver's guide... adlı görev çıkıyor ama kitap falan vermiyor. yani modu açamıyorum.
    2.4ünü yukledim ama ondada hiç birşey yazmıyor gene modu acamadm. consolea set StartFrostfall to 1 yazdım unknown... diyor. modu NMM ile yukledim. skyui overview falan denmis fonuda yukledim oldu ama frostfallı nasl aktif yapacam bulamadım ayrica skyuinin inventory penceresi falan biraz geç açılıyor.
    bundan önce dawnguardi yukledim onda sorun çkmadı.
    a quality map.. modunu yukledim harita falan güzel ama beni işaret eden simge magara şeklinde bu yuzden ne tarafa gittigimi bulamıyorum. be tarafa gittigimi anlamak icin surekli haritaya bakmam gerekiyor

    bu arada oyunu daha önce modsuz bitirip silmistim modlarının cktigini duyunca yeniden yukledim nerde hata yapıyorum yardım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadasc11 -- 7 Ağustos 2013; 3:35:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Modlar yanında script extender'de isteyebiliyor o olmadan modlar adam gibi çalışmayabiliyor.Tavsiyem mod yüklemeden önce gereksinimlerine dikkatli bak.NMM kurar ama script extenderi sen ayrı kuracaksın.
  • arkadaşın da dediği gibi skyrim script extender gerekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grimm

    Modlar yanında script extender'de isteyebiliyor o olmadan modlar adam gibi çalışmayabiliyor.Tavsiyem mod yüklemeden önce gereksinimlerine dikkatli bak.NMM kurar ama script extenderi sen ayrı kuracaksın.

    kurdum ama skyrimi güncelle diyor hangi sürüme kadar güncellemeliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skyrim'in updateleriyle eşit gidiyor yani skyrim güncellendiği zaman script extender ekibi de güncelliyor.En son sürümü, 1.9.32.0.* skyrim patch'i için.Ama senin skyrim sürümüne göre olanı da indirebilirsin şuradan:http://skse.silverlock.org/download/archive/ Eğer hiç güncelleme yapmadıysan ilkini indir.Eğer güncelleme yaptıysan hangi sürüm olduğu hakkında ya deneme yanılma yapacaksın ya da biraz araştırman gerek.
  • Güncellemeleri kontrol et.
  • sadasc11 kullanıcısına yanıt
    harita modun hakkında birşey diyemem ama yolun çoğunu aşmışsın arkadaş sen :) bende zorluk çekmiştim frostfall'ı aktive ederken. konsoldan frostfall'ı açma komutu her zaman yemeyebiliyor aslında çalıştırması çok basit.

    skyUI yüklediysen oyun içinde ESC tuşuna bastığın zaman oraya "Mod Configuration" seçeneği gelmiş olması lazım. skyUI destekli modların orada ayar bölümü vardır. ordan frostfall'ı bul, overview sekmesine tıkla, frostfall status var onu enable yap.

    tabii ESC tuşuna Mod Configuration seçeneğinin gelmesi için skyUI en az version 3.küsürdü yanlış hatırlamıyorsam, eğer sürümün eskiyse güncellemeye falan uğraşma, çünkü oyun "read a copy of surviver's guide" yazısını çıkardığına göre modu görmüş açmış sadece aktif etmesi kalmış. gece saat 7 ile sabah 7 arasında (yani hava karanlıkken) bir süre gökyüzüne bak, mod aktif ediyor kendini(benim skse-skyrim-skyui son sürüm oluğu için mod configuration ile aktif ediyodum hep, ama gökyüzüne bakma olayı frostfall modunun internet sitesinde yazıyor, denemedim ama çalıştırması lazım.)

    ---- bilgisayarım çok müthiş olmamasına rağmen skyui bende gayet hızlı. inventory menüsünün geç açılmasının sebebi şu olabilir: herşeyi üstünde taşımak için carryweight hilesi yazdıysan ve çantanda çok item varsa inventory menüsü geç açılıyor. skyui ile alakalı değil, inventory doluysa skyui olsada olmasada geç açılıyor çanta ekranı. (hem orijinal inventory ekranında hem skyui inventory ekranında denedim, nedeni %90 çantanın kalabalık olmasından)

    dene haber ver başka bir yöntem deneyelim. çalışırsada iyi eğlenceler :) frostfall'da bulamadığın - çözemediğin birşey olursa memnuniyetle yardımcı olurum kardeş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grimm

    Modlar yanında script extender'de isteyebiliyor o olmadan modlar adam gibi çalışmayabiliyor.Tavsiyem mod yüklemeden önce gereksinimlerine dikkatli bak.NMM kurar ama script extenderi sen ayrı kuracaksın.

    oyunu son surumune kadar yukseltim script extendere kurdum yazdıgım butun sorunlar cözüldü.
    hepinize tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.