Şimdi Ara

Çözünürlük ayarlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben geçen ikinci el laptop aldım. Win7 kuruluydu win10 kurdum. Win10 kurduğumdan beri çözünürlük çok kötü ve ayarlardan 1024x768 üstüne çıkılmıyor. Win7 iken böyle değildi yüksek çözünürlük vardı. Böyle çok kötü gözüküyor ekrana hiçbir şey sığmıyor. Aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısı olarak sadece microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı var. Intel sürücüleri kuramıyor bilgisayarınız bu yazılımı çalıştıracak özelliklere sahip değil diyor. Yani intel ekran kartı da mı yok bu bilgisayarda? Orası önemli değil sadece çözünürlük arttırmak istiyorum ams 1024x768 üstüne çıkmıyor win7 yüklüyken böyle değildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ya vay arkadaş siteye bak teknik sorun yazıyoruz hiçbi cevap yok napıyonuz burda idda tahmini mi paylaşıyonuz bi de donanımhaber forumun ismi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel ekran kartınızın sürücüsünü zip olarak indirin ve klasöre çıkarıp aygıt yöneticisinden ekran karını bu bilgisayardaki sürücülere göz at menüsünden indirdiğiniz sürücüyü gösterip o şekilde kurabilirsiniz.
    Çözünürlük ayarlayamıyorum

    Eğer sıkıntı olursa DDU ile tüm kalıntıları silip tekrar deneyin.https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html




  • Teşekkürler ama sorun çözülmedi ama nedenini anladım. Ekran kartı intel değil sis graphics gibi bi şeydi. Win10 için bu sürücüyü bulamadım ama bir şekilde bulsam bile driver kurulmuyordu hiçbir zaman. Bir yönetici bu uygulamanın çalışmasını engelledi diyordu. Komut isteminden çalıştırdım driverı ve açıldı. Kurulum bitince ise mavi ekran verdi. Yani ekran kartı win10da çalışmıyordu win7 kurdum ve sorun çözüldü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    Bilgisayarın marka ve modelini yazarak daha hızlı cevap alabilirsiniz.


    Büyük ihtimal ile, yeterli bilgi vermediğiniz için konuya ilgi duyan olmamıştır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.