Şimdi Ara

CP nasıl yükseltilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 9 levelim gyarados yakaladım fakat cp si 514 simülatör sitesinde 2.5k ya kadar olabilecegini söylüyor cp sinin ben bu arkadaşın cp sini nasıl arttırabilirim?



  • Artırmasan daha iyi edersin bence.

    Pokemon'u sectikden sonraki "POWER UP" butonuna basarak CP'yi attırabilirsin ancak bunun için Magikarp candy'si ve stardust'a ihtiyacın olacak.
    500 kusur CP'den 1K'ya cıkman (2'den bahsetmiyorum bile) cok fazla stardust harcamanı gerektirecek ve tabiri caizse "ziyan olacaklar".

    Gyaradus biraz özel bir pokemon, 100 tane Magikarp yakalayıp 135 CP'li olanı evolve ettiğinde 1.5K CP'lisi cıkıyor genelde.

    Baskalarınında görüslerini alın ancak ben sizin yerinizde olsam 100 tane Magikarp yakalamayı tercih ederdim. Kaynaklarınızı daha dogru kullanmış olursunuz böylece :)
  • calizard34 C kullanıcısına yanıt
    beki bu gyaradosu ne yapmam lazım cp nin alttaki çizgiside %80 civarinda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pgdnBREAK

    Merhaba arkadaşlar 9 levelim gyarados yakaladım fakat cp si 514 simülatör sitesinde 2.5k ya kadar olabilecegini söylüyor cp sinin ben bu arkadaşın cp sini nasıl arttırabilirim?

    Level arttıkça karşınıza 300-500 ve daha fazla cp li pokemon çıkar mesela 15 level de 600-700 cp li pokemonda çıkabilir. 3 tane gelişimi olan pokemonun 3. halinide yakalamak mümkün mesela pigeot, butterfly ve bunları geliştirmek için harcanak candy yerine son halini yakalayıp güçlendirmek daha iyi gibi.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.