Şimdi Ara

Cpanel de güvenlik (Sitelerim hacklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Luxenburgdaki bir servera sitelerimi kurduk. Sitelerimi kurmak için anlaştığım kişiler sonradan kurmadığı için başka kişilere siteleri yaptırıp kendim yükledim. Az çok bilgim var. Diğer eski kişiler siteleri hackleyip ekrana game over yazdı. Kişisel site yada reklam siteside değil. Eşimin şirketlerinin siteleri. Cpanelden nasıl ulaşabiliyorlar bilgisi olan birisi tarif edebilirmi ? Tüm şifreleri değiştirdik ftpleri falan hala ulaşabiliyorlar. Iplerini bulduk onları engelledik proxy değiştirip girdiler. şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 32huseyin32 -- 8 Nisan 2016; 12:28:29 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: 32huseyin32

    Luxenburgdaki bir servera sitelerimi kurduk. Sitelerimi kurmak için anlaştığım kişiler sonradan kurmadığı için başka kişilere siteleri yaptırıp kendim yükledim. Az çok bilgim var. Diğer eski kişiler siteleri hackleyip ekrana game over yazdı. Kişisel site yada reklam siteside değil. Eşimin şirketlerinin siteleri. Cpanelden nasıl ulaşabiliyorlar bilgisi olan birisi tarif edebilirmi ? Tüm şifreleri değiştirdik ftpleri falan hala ulaşabiliyorlar. Iplerini bulduk onları engelledik proxy değiştirip girdiler. şimdiden teşekkür ederim.

    Merhaba Hüseyin Bey;

    FTP ve cPanel şifresini değiştirmişseniz ve hala sitelerinizi hackleyebiliyorlarsa sunucuya yüklenmiş zararlı yazılımlar olabilecektir. Hosting firmanız, eğer sunuyorsa, bir tarama yapabilir ve sonuçlarını sizinle paylaşabilir. Onun harcinde database kullanıyorsanız şifresini de değiştirmenizi ve web sitenizin mevcut dosya izinlerini kontrol etmenizi önermekteyiz.

    Web sitesinin hacklenmesinin birçok nedeni olabilir, bir bakışta bunu bulmak mümkün olmayacaktır.

    Bilginize...

    ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net




  • Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Deneyeceğim tüm yolları ancak en güzel yol hosting değiştirmek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.