Şimdi Ara

CPU durup dururken yükseliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarın CPU'su bazen %99 lara kaddar çıkıyor. Görev yöneticivsine bakıyorum bazen dandik bi program buna sebep oluyor, onun görevini sonlandırınca bilgisayar normale dönüyor; ancak bazen services.exe buna sebep oluyor onun görevini sonlandırmama izin verilmiyor ve bilgisayar kilitleniyor. Sorun ne acaba?



  • yakın bi tarihse sistemi geri al yada yüklediklerine bi bak gene olmazsa bi şey bulaşmış olabilir kurmak sorun degilse yeniden kur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: biraxs

    Arkadaşlar bilgisayarın CPU'su bazen %99 lara kaddar çıkıyor. Görev yöneticivsine bakıyorum bazen dandik bi program buna sebep oluyor, onun görevini sonlandırınca bilgisayar normale dönüyor; ancak bazen services.exe buna sebep oluyor onun görevini sonlandırmama izin verilmiyor ve bilgisayar kilitleniyor. Sorun ne acaba?


    Kardeşim, yazdıkların bizim için hiç bir şey ifade etmiyor. Az daha açıklaman lazım. Sistem bileşenleri nedir? İşletim sistemi nedir? Görev yöneticisinin işlemler bölümünü SS yap, gönder. Şüpheli bir şey var mı bakalım. Antivirüs nedir?

     CPU durup dururken yükseliyor.
     CPU durup dururken yükseliyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.