Şimdi Ara

CRACKDOWN 3-ANA KONU-15 ŞUBAT 2019 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
5.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kalitesiz çöpün suyu oyun. Kötü bir oyunu övmek nasıl bir Xbox fanboyluğudur?

    Bu oyun insanlarla dalga geçmektir. Böyle saçma sapan oyunları oyunculara hakaret olarak görüyorum.
  • mass effect ve borderlands ı çiftleştirmişler bu oyun ortaya çıkmış.
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu ancak Xbox Fanboyu insan över. Rezalet bir oyun. Hatta bunun savunmasını yapmak bile komik. Asıl senin psikolojin Xbox Fanboyluğundan bozulmuş. Crackdown kötü diye oturup ağlayacaksın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    Sinir bozmaya gerek yok , biz cevap verdikçe onlar da trollüyorlar belli ki.Metacritic puanına ve youtuber videolarına göre oyun alan oynayan tipler bunlar.Özgür iradeleri yok arkadaşların.Bu oyun 300 TL hayatta etmez demek başka bir şey , bedava oynanabilen oyuna elini sürmeden çöp demek başka bir şey.

    Bir oyun hakkında yorum yaparken çöp ifadesini kullanan oyuncuyu da ciddiye almamak lazım aslında hata bizde.Çünkü günümüzde metacritic puanı 80'in altı olan oyun çöp genel kitleye göre.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Bu sene oynadığım en keyifli oyunlardan biri.İsteyen çöp damgası yapıştırsın umurumda mı , ben aldığım oyun keyfine bakarım.Xbox fanı değilim aksine bu nesil PS4 seven biriyim.Serinin de fanı değilim oynadığım ilk Crackdown oyunu.
    Sizin gibiler anca çoluk çocuğu manipüle eder bu yorumlarla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venomstr

    Bu oyunu ancak Xbox Fanboyu insan över. Rezalet bir oyun. Hatta bunun savunmasını yapmak bile komik. Asıl senin psikolojin Xbox Fanboyluğundan bozulmuş. Crackdown kötü diye oturup ağlayacaksın.
    Sen sorunlu bir üyesin..

    Sana hitap etmeyen oyunların kimsenin oynamaması ve beğenmemesini istersen hep.. Benim fanboyluk ile ilgim ve alakam yoktur bunu sende çok iyi biliyorsun.. İnsanları bu şekilde yargılamak sizin gibi sorunlulara özgüdür.

    İşin içinden çıkamayınca karşısındakini fanboylukla suçlarsınız..

    Çöpse çöp sanane? Nerene battı?

    Yok ol gözüm görmesin.. Blok..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 6 Mart 2019; 15:38:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü bir oyun değil gayet akici oynanıyor , sunu eleştirebilirsiniz xbox oyunlarda hikayeye odaklanmiyor , karakterlere derinlemesine girmiyor , konsolun en seneryosu sağlam oyunu halo serisi düşünün artik
    Turkiyede oyuncular olarak ps kaynaklı müthiş seneryolu oyunlara alıştığımız için xbox oyunalari biraz yuzeysel geliyor ama bu oyun kotu demek değil ve kesinlikle çok kotu değil , xbox tarzı biraz online ağırlıklı . last of us oyunundan aldığım zevkle gears online dan aldığım zevk farklı olsada birbirine yakin . Mesela ps de senaryolu oyunlari oynarim ama xbox da gears i online için oynarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Outerstellar

    TLOU ile Crackdown 3 ayrı oyunlar, Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
    Ben last of us 2 sanıyordum crackdown ı hocam, teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackTower_35

    Her oyunu Last of Us la kıyaslamak zorundamısınız? İster kalite ister bilmem neyi? Böyle saçmalık görmedim ben.. Neymiş efendim Crackdown iyise Last of Us neymiş.. Allah'ın bir kulu çıkıp şu yoruma bir yorum yapsın lütfen...Rezil ettiniz forumu..

    Alıntıları Göster
    Rezil olan forum değil, bu oyun. Birde forumdaki insanlara karşı olan tavrın.

    Crackdown kötü bir oyun değil, leş bir oyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 6 Mart 2019; 18:43:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crackdown'ı yedirmeyiz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapımcılar bile bu oyunu unuttu 20 senelik oyuncuyum gördüğüm en kötü anlamsız oyun bu oldu neden agresif bi şekilde savunmaya çalışıyosunuzki piyasada o kadar güzel oyun var bunamı kaldınız yani:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihayet adam gibi oynayabildim ve hiç de fena olmayan çerezlik kafa dagitmalik bir oyun olmuş. Basında Microsoft studios yazmasa eminim kimse bu oyunu bu kadar dovmezdi çünkü sonuçta Game pass ile çıktı.

    Neyse sonuç olarak eğlencelik kafa dagitmalik bir oyun arıyorsanız deneyin derim. İncelemelere falan çok takilmayin. Her oyunun film gibi olmak zorunda olmadığını, sinemayla oyunların ayrı dallar olduğunu hatırlayın derim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu oyunun single player tarafında hiç yıkım olmaması inanılır gibi değil. hadi reklamı yapılan yıkım için online serverlara bağlanması gerekiyor tamam, ama konsol kendi başına just cause, battlefield gibi oyunların yarısı kadar yıkımı bile mi kaldıramıyor, o oyunlar nasıl yapıyor o zaman?

    şu halde oyunun tek numarası old school olması. neredeyse hiçbir yenilik barındırmaması, tüm dinamikleri ile 15 yıl öncesine ait bir oyun olması sebebiyle o zamanlar da oyun oynayanlar ve o oyunları özleyenler için için nostalji yaratıyor, beni yalnızca bu yönüyle oyaladı.


  • Güzel bir karşılaştırma, bu video üzerine söylenecek söz yok cidden. Savunulacak hiç bir tarafı yok şu oyunun.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    2007 senesinde çıkan ilk Crackdown bile Crackdown 3'ten çok daha iyi görünüyorsa, bir sıkıntı var demektir. Crackdown 3 buna rağmen çok kötü bir oyun mu, buna cevabım hayır ama oyundan ne beklediğinize bağlı bir durum. Benim gözümde Crackdown 3 çıtır çerezlik bir oyun olsa da, kendi potansiyelini ve 5 senelik geliştirme sürecinde milyonlarca doları kötü bir şekilde harcamıştır. 5 sene de CD3'e para dökmek yerine Scalebound'a devam edilmesini tercih ederdim. Umarım yeni xbox'ta scalebound'u yeniden görebiliriz.
  • Bir süredir pc de yatıyordu oyun bu ara pc deki oyunları temizliyorum birer birer. Sıra crackdown a geldi . Açıkçası beklenti sıfırdı oyuna başlarken . iyi ki de öyle başlamışım yoksa hayal kırıklığı da büyük olurdu. Ajan geliştirme işi güzel açık dünya vahim. En sevdiğim yanı yeşil orbları toplayarak zıplama ve dash geliştirmek oldu. Onun dışında da boss lar gayet güzeldi. Zaten bu söylediklerim dışında pek de bişey vaadetmiyor oyun. yıkım mıkım hikaye yani. Bir de adamlar cutscene bile kasmamışlar . Resim üzerine konuşma nedir yahu . adam akıllı video yapsaydınız bari hikaye için . Bayağı sallapati olmuş oralar da .meta puanını tam hakediyor şuan. Ps tarafına kaydığım için pc ye oyun almıyorum bir süredir oyunu da malum yollardan oynadım. Olmasa para verirmiydim sanmıyorum . Gamepass de varmı bakmadım ama varsa zaten parasını vermişsiniz gibi düşünüp oynayabilirsiniz. Eyyorlamam bu kadar . Gideyim pc de yer kaplayan vakti zamanında yükleyip oynamadığım başka oyunlara göz atayım.




  • Utanmadan şu oyunu savunanlar falan var lan komedi valla ya abi oyunda fizik motoru yok alooooooo? Herhangi bir oyuncu bu oyunu nasıl sevebilir lan benim aklım almıyor.

    Hayatımda oynadığım ilk oyun bu olsa gene sevmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.