Şimdi Ara

CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI Takılma sorunu YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba;
    CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 SES KARTI ses kartım var ve işletim sistemim WİNDOWS 7 Müzik dinlerken Film izlerken kısacası sesin her türlüsünde ses takılmalar şeklinde cıkıyor.Driverları yükledim Hatta Update bile yaptı birkaç yerde okumuştum power yetmiyor diye. 3 tane disk 1 tanede dvd rw vardı hepsini söktüm o şekilde denedim sadece sistem hhd siyle yine aynı bir fikri olan varmı ?

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweruser -- 13 Şubat 2010; 18:49:31 >



  • Aynı sorun bendede var kafayı yiyecem yeni sisteme gectım anakart ve işlemcimi değiştirdim eskıden sorunsuzdu hiç bi sorun yoktu ilk önce 64 bit kurdum win7 bundada takılmalar oldu sonra 32 bit win 7 kurdum aynı sorun var bir sürü driver kurdum yeni güncel diriverler hatta biostan anakartın sesını kapattım daha sonra anakarttakı kartı söküp baska yere taktım belki o rda sorun vardır diye değişmedi aynı sorun devam ediyo yeni aldıgım anakart bu P43-ES3G Intel® P43 / ICH10 DDR2 1200MHz 1333FSB Anakart quart 2 2.5 işlemci aldım sadece 2 parca değiştirince böle sorun oldu arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum.
  • konu güncell arkadaslar...
  • Beyler saçmalamayın power yetmemesinden ses kartı mı takılır? Kim yazıyor bunları bilmem ki? Power yetmezse sistem ya kilitlenir, ya restart atar yada hiç açılmaz. Muhtemel bir SÜRÜCÜ problemi. windows7 için creative çalışmıyor hala biton sürücü sorunu var.
    anakartının biosunu bir kontrol et yeni bios çıkmış mı diye.
  • az kalsın powerede değiştirecektım benim durum fena anlamadım gitti şimdi creativi söktüm pc den ve bütün driverleriini kurdum gigabayt olan anaklartımın win7 cd sini kurdum ve realteck olan driverini kurdum fakat gene aynı sorun devam ediyo ne yapacam sasırdım cok canımı sıkıyo bu olay resmen kıtlenıyo gibi sesler özellikle pc içinde gezerken bi sayfa acarken yada hdd girerken bu kıtlenme artıyo gibi arkadaslar driverlerla ilgili oldunu sanmıyorum ne yapmam gerekıyor iyi günler.
  • Sistemin tam özellikleri neler? Ati kartınız varsa yada onboard ses kartından ses alıyorsanız yani iki kart aynı anda devrede olunca da bazen sorunlar verebiliyor.Ekran kartından dolayı bende benzer sorun yaşamıştım daha önce.Aynı ses kartını bende kullanıyorum win7nin güncellemesinden hariç olarak bu özel pack şeklindeki driveri kurdum sorunsuz şu an.

    http://forums.creative.com/t5/Sound-Blaster/SB-P17X-Series-Support-Pack-2-5-02-06-2010-AudigySE-Value-LS/m-p/549311
  • Merhaba o dediginizi daha önce kurmustum ondada sorunyasadım gigabayt ana kartım P43-ES3G Intel® P43 / ICH10 DDR2 1200MHz 1333FSB Anakart quart 2 2.5 işlemci 250 cg hdd var 2x 1 cg 667 ram 2x 800 ram dd2 var geforce 9600 gt zotack ekran kartı ve creative ses kartı var 5+1 logiteck var ve kulaklıgıda takıyorum aynı sorun bioslara giriyorum azaritack diye ses kısmı var oradan kapatıyorum sesleri değişen bişe olmuyor 460 walt power sapli var bu arada sankı pc kıtlenıyormus gibi ses gelıyor.
  • konu güncel.....
  • format attım tekrardan pc ye vista kurdum aynı sorun devam ediyor ne yapmam gerek arkadaslar :S bi türlü çözemıyorum kurmadıgım driver kalmadı hepsini denedım takılmalar devam ediyor özellikle pc içinde gezerken yada bişe yüklerken takılmalar daha fazla artıyo seslerde
  • arkadaşlar bende ürünün x-fi modlu forumda mevcut olan driverini yüklüyorum bendede aynı takılmalar mevcut böyle hışırtıya benzer sesler gelip pc yi kasıyor ürünün orjinal driverine geçtim ses performansında düşüş oldu ama bu takılmalarda ortadan kalktı mecburi ürünle beraber gelen driverdan devam ediyorum
  • ben işin içinden cıkamıyorum :( öle bişeki xp kurmaya calıstım mavi ekran geldi olmadı kuramadım vista kurdum seslerdeki takılmalar aynı win 7 kurdum 32 bit 64 bit gene takılmalar devam ediyor galba anakartım xp desteklemıyor mavi ekran cıkartıyor ses kartının driveride xp göre cd si ve anakartın driverini kuruyom ses kartını cıkartıyorum gene takılmalar aynen devam :((
  • upupupupupupupu
  • Tamda bu ses kartını almaya kalkışırken oldumu şimdi,
    İşletim sistemimde windows7,
    Nedir bu sorun driver sorunumu kart sorunumu anakart sorunumu yeterli açıklama yapabilcek arkdaşlar varsa şimdiden teşekkürler.
  • Ses kartıyla alakası yok ben daha win 7 ilk cıktıgından beri kullanıyorum bu kartı sorunsuz fakat işlemci anakartı değiştirdim sadece bu sorunu yasadım seslerde kıtlenme oldu ya güc kaynagı yetmıyo yada anakartta sorun var bi güc kaynagı alıp denemem lazım olmadı anakartla işlemciyi söküp garantiye sokacam bilmiyorum 5-6 gündür böle kaldım :(
  • İşlemci ve anakartı değiştirmeden önce windows 7 ile uyumlu çalışması sevindirici benim adıma,
    Bende alamyı planlıyorum bu kartı umarım bende böyle sorunlar çıkmaz,
    Sizede bol şanş diliyorum umarım probleminiz düzelir.
  • Sagol amma benim sorunum anakartla ilgili sanırım gigabayt anakartta sorun yasıyorum sımdıye kadar hep asus kullanmıstım.
  • asustan şaşma zaten gigabyte lar bu sıralar sapıttı hep ısınmma sorunu ses kartı sorunu chip sorunu derken küstürdü milleti kendine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayka_tr

    asustan şaşma zaten gigabyte lar bu sıralar sapıttı hep ısınmma sorunu ses kartı sorunu chip sorunu derken küstürdü milleti kendine


    evet milletçe gigabyte'a küstük, tavrımızı ortaya koymalıyız.
  • tamda ben alacaktım x530umla kullanacaktım oldumu şimdi bu bnm anakartta P43-ES3G suan onboardla bi sorun yok...
  • arkadaşlar aynı sorun bende de var. işletim sistemim win7 32 bit. 700 watt coolermaster psu var. işlemci 2,80 core 2 ses kartı creative audigy value 7.1 sanırım sorun anakartta. bendeki de gigabyte ga-p31-es3g. önceki anakartım esc idi. onboard seste denedim yine aynı sorun. onlarca driver denedim düzelmedi. kartta problem olursa 7 gün içinde geri getir demişlerdi. süre dolmadan gidip asusla değiştirecem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.