Şimdi Ara

Creative Ep-630 Silikonlari Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Creative ep-630 kullanicisiyim cokta memnunum. Orta boy silikonlarini kullaniyordum birisi dustu orta boy olani kullanamaz oldum :( kucukleri taktim onlara tam alistim derken onun da birisi kayboldu. Vatan pc, bimex, media markt hepsine sordum garantinin karsilamadigini soylediler ayrica piyasada satin almak icin bulamazsin dediler. Ep-430 aldim silikonlarini kullanmak icin onla idare ediyorum. Bu kulaklik icin orjinal silikonlarini bulabilecegim biyer var midir yada sadece silikon satan biyer var mi bilgisi olan cevaplarsa cok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotandcold

    Creative ep-630 kullanicisiyim cokta memnunum. Orta boy silikonlarini kullaniyordum birisi dustu orta boy olani kullanamaz oldum :( kucukleri taktim onlara tam alistim derken onun da birisi kayboldu. Vatan pc, bimex, media markt hepsine sordum garantinin karsilamadigini soylediler ayrica piyasada satin almak icin bulamazsin dediler. Ep-430 aldim silikonlarini kullanmak icin onla idare ediyorum. Bu kulaklik icin orjinal silikonlarini bulabilecegim biyer var midir yada sadece silikon satan biyer var mi bilgisi olan cevaplarsa cok sevinirim.

    Guncel.
  • Türkiye de orijinal bu tarz bu parçaları bulmak biraz imkansız gibi birşey. Belki Ebay üzerinde bulabilirsiniz. Ya da sahte 10 liralık çin işi ep-630 lardan bir tane alıp, onun silikonunu kullanacaksınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qx5

    Türkiye de orijinal bu tarz bu parçaları bulmak biraz imkansız gibi birşey. Belki Ebay üzerinde bulabilirsiniz. Ya da sahte 10 liralık çin işi ep-630 lardan bir tane alıp, onun silikonunu kullanacaksınız.

    Aynen dediğiniz gibi bulamadım hiçbir yerde. Arkadaşımın birinde varmış benim kulaklıktan kullanmadığı silikonunu aldım çok iyi oldu gerek kalmadı artık
  • dealextreme de 1 dolara 6 tane orta boy kargo ücretsiz geliyor al bulunsun kenarda nolur nolmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drummer_bjk

    dealextreme de 1 dolara 6 tane orta boy kargo ücretsiz geliyor al bulunsun kenarda nolur nolmaz

    Sagol dostum isime yarayacak :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drummer_bjk

    dealextreme de 1 dolara 6 tane orta boy kargo ücretsiz geliyor al bulunsun kenarda nolur nolmaz

    Hocam bana lazım link atarmısın?
  • banada 1 adet orta boy lazım Ep-430 modeli. isteyene küçük ve büyük boyları verebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.