Şimdi Ara

Creative Gigaworks G500 tamiri yapabilen yerler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 5 sene önce ikinci el olarak aldığım severek kullandığım ses sistemim artık çalışmıyor. Aniden ses gitme sorunları vardı güç besleme kartında röle değişimi yaptım ama onunla alakalı değilmiş. Sonra amfi kartına baktığımda fabrikadan sürülmüş olan tutkal kahverengiye iletken hale dönmüştü ve kapasitörlerin tepeleri şişmişti bir çoğunun. Bu yapışkanları temizlemek isterken bir kaç kapasitörün bağlantılarına zarar verdim sanırsam artık hiç açılmıyor. Önceden açılıp ses alabiliyordum sonradan kapanıyordu.

    Sonuç olarak bu tarz başka bir sistem bulamadığımdan dolayı tamirini yaptırmak istiyorum. Bu tutkalı temizleyip sorunlu elektronik parçaların değişimini yapabilecek bir kişi veya işyeri var mıdır?

    Teşekkürler.



  • İstanbul’da bir arkadaşım var, forumun çok eski üyesidir yakın zaman da aktif mi bilmiyorum ancak... Selamımla iletişime geçtiğiniz de yardımcı olacağını ümit ediyorum. Google veya sosyal medya da As Sound diye aratırsanız. Kendisi oto ürünleriyle uğraşsa da aslında iyi bir elektronikçidir, durumu anlattığınız da anlaşacağınızı ümit ediyorum.

    Umarım yardımcı olmuşumdur. G500 sevdiğim, hala da firmanın daha ürünler üretmedigini düşündüğüm üründür bana göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan2 -- 24 Ocak 2020; 23:1:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhan2

    İstanbul’da bir arkadaşım var, forumun çok eski üyesidir yakın zaman da aktif mi bilmiyorum ancak... Selamımla iletişime geçtiğiniz de yardımcı olacağını ümit ediyorum. Google veya sosyal medya da As Sound diye aratırsanız. Kendisi oto ürünleriyle uğraşsa da aslında iyi bir elektronikçidir, durumu anlattığınız da anlaşacağınızı ümit ediyorum.

    Umarım yardımcı olmuşumdur. G500 sevdiğim, hala da firmanın daha ürünler üretmedigini düşündüğüm üründür bana göre.
    Yardımınız için çok teşekkür ederim elektronik tamir yapan bir yere bıraktım eğer çözemez ise söylediğiniz kişi ile iletişime geçeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.