Şimdi Ara

Creative Gigaworks T3 Hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
24.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1 yıldan fazladır t3 sahibiyim gerçekten son derece memnunum t3 ten.sub ben de tamamen kapalı mid ve tizler çok güzel.
  • Birkaç ay önce müzik dinlemek için T3 almıştım. Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Tizler oldukça iyi olmasına rağmen orta sesler çok gerilerde ve ezik bir biçimde geliyordu.Belkide yoğun bas öyle duymama sebep oluyordu bilemiyorum.Kısaca bana hitab etmedi sesi. Kullandığım kartta sıradan bir ürün değil (Sound Blaster Digital Music Premium HD). Geri iade ettim ürünü. Ancak oyun ve filmlerde performansı tatmin ediciydi.
    Daha önce "m audio Av 40" Kullanmıştım bir ara. Müzik performansı onun yanına bile yaklaşamadı maalesef. Sanırım T3 den beklentim çok yüksekti :)
  • Bence fiyatını hakeden bir ürün.Sound blaster digital premium hd ses kartınıda ben kullandım onboarda göre en ufak bir fark görememiştim win7 64bitte.Daha önce titanium,platinium pro filan kullandım,ama digital premium hd hayel kırıklığı bence.
  • fiyatını kesinlikle hak eden bir ürün.
  • Bundan daha iyi bir ürün alabilmek için nerdeyse 2 katı kadar para ödemek zorundasınız kendi fiyatındaki en iyi ürün bencede..
  • Almayı düşünen arkadaşlara tavsiyem bu sistemi kaçırmasınlar sınıfının en iyi 2.1 sistemi test etme imkanım oldu yanlız onboard kart vazıtasıyla ben böyle ahenkli çalan sistem daha önce dinlemedim diyebilirim mid sesler çok kaliteli bass sesler çok tatmin edici revırlarda karşılaştırıldığı sistemler ortada müzik sistemlerinin kralları Bose Companion 3 ezmiş bir sistem creative t3 malzeme kalitesi çok çok iyi hala mediamrkt gittiğimde hep dinlerim fiyatına gelirsek seste kalite bekliyenler için oldukça iyi bir alternetif fiyatını hakkediyor çok araştırmacı olursanız oldukça uygun fiyata bulabilirsiniz sistemi ben bu pc ses sistemi olayına creaitve I TRİGUE 3300 le başlamıştım o günden bu yana creative nin modelleri arasında dinlediğim en iyi 2.1 sistem saygılar




  • Peki şuanda en ucuza nerede var bu sistem ?
  • ikinci el bölümüne bakabilirsin geçen bir tanesi 230tl ye satıldı
  • Ben de 1 yıla yakındır kullanıyorum. Kesinlikle mükemmel bir sistem. Bundan sonraki seviye zaten hifi setlerdir, bilgisayar hoparlörü olarak bundan kaliteli ses veren sisteme rastlamadım açıkçası. Özellikle lossless (flac vb.) müzik dosyalarında müthiş ses veriyor, The Beatles dinlemek büyük bir zevk.

    Ayrıca ürün altın gibi prim yapmış galiba, tabii kurların da etkisi vardır. 350 TL'ye almıştım 450-500 civarına çıkmış birçok yerde. Zaten T3 gibi üst düzey ürünler bir kere çıkarılıp yıllarca değişmeden satılan ürünlerdir. Düşük düzey uyduruk hoparlörler gibi 2 günde bir yeni modeli çıkmaz.
  • 290 TL idi Mediamarkt'ta ama her Mediamarkt'ta öle midir bilemem.
  • sesi düşük seviye de kullanırken ses artıp azalıyomuş gibi oluyor, yada çevirirken ses topunu o zamanda azda olsa hissediliyor gibi, normal mi bu sizlerde de oluyor mu ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    sesi düşük seviye de kullanırken ses artıp azalıyomuş gibi oluyor, yada çevirirken ses topunu o zamanda azda olsa hissediliyor gibi, normal mi bu sizlerde de oluyor mu ??

    bende boyle bir sorun yok. kumandasinda bir problem vardir belki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    sesi düşük seviye de kullanırken ses artıp azalıyomuş gibi oluyor, yada çevirirken ses topunu o zamanda azda olsa hissediliyor gibi, normal mi bu sizlerde de oluyor mu ??


    Creative'lerde sık rastlanan bir durum maalesef. Benim başka bir Creative setinde olmuştu. Ses kumandasından dolayı olan bir problem. Tek çözüm teknik servis.
  • quote:

    Birkaç ay önce müzik dinlemek için T3 almıştım. Tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.


    +1

    Kesinlikle katiliyorum. Muzik performansindan anladiginiz boguk dengesiz bir sesse begenebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Obsidian


    quote:

    Orijinalden alıntı: diyar_21

    sesi düşük seviye de kullanırken ses artıp azalıyomuş gibi oluyor, yada çevirirken ses topunu o zamanda azda olsa hissediliyor gibi, normal mi bu sizlerde de oluyor mu ??


    Creative'lerde sık rastlanan bir durum maalesef. Benim başka bir Creative setinde olmuştu. Ses kumandasından dolayı olan bir problem. Tek çözüm teknik servis.


    offf nefret ediyorum şu işlerden bişeyi de alıp da tamire götürmeyelimm




  • Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum T3'ü ve beni fazlasıyla tatmin ettiğini söylemeliyim. Eski inspire 4400 4+1'den sonra müzik dinlerken orkestra odamın içinde gibi hissettirdi gerçekten. Arada uçurum var. Özellikle iyi bir ayar çektiğinizde müzik dinlemek tadından yenmez bir hal alıyor. Şu an winamp + dfx kullanıyorum, daha önce aimp2 kullanırdım dfx yüzxünden yine döndük bu winamp illetine ama olsun önemli olan kalite. Eğer daha iyi bir program tavsiyesi olan varsa, bana bu konuda çağ atlatabilir belki çünkü bayadır bu tarz yazılımlarla ilgilenmiyorum. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaTaDoR

    Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum T3'ü ve beni fazlasıyla tatmin ettiğini söylemeliyim. Eski inspire 4400 4+1'den sonra müzik dinlerken orkestra odamın içinde gibi hissettirdi gerçekten. Arada uçurum var. Özellikle iyi bir ayar çektiğinizde müzik dinlemek tadından yenmez bir hal alıyor. Şu an winamp + dfx kullanıyorum, daha önce aimp2 kullanırdım dfx yüzxünden yine döndük bu winamp illetine ama olsun önemli olan kalite. Eğer daha iyi bir program tavsiyesi olan varsa, bana bu konuda çağ atlatabilir belki çünkü bayadır bu tarz yazılımlarla ilgilenmiyorum. :)

    Foobar2000 programı ile flac dinlemeni tavsiye ederim.




  • bende creative t3 almayı düşünüyorum elimdeki z2300 satıp alıcağım herhalde
  • 10 kasımda bose c5 getirtiyorum bakalım t3 ile nasıl bir fark oluşacak
  • t3 ün rakibi companion 3. c5 , t3 ten daha iyi. t3 te , c3 ten daha iyi 3 ünü de dinledim. t3 kullanıyorum.

    yani şu şekilde bir sıralama daha doğru olur

    c3<t3<c5 companion 3 ile t3 aslında neredeyse aynı sesi veriyor. yani gözlerini kapadığında aradaki farkı anlayamıyorsun. sadece sesi açtıkça companion 3 ün bass ı yetersiz kalıyor.

    c5 ise hem daha kaliteli hem de daha güçlü. üstelik garip bir olayı var. dts ile kodlanmış bir filmi izlerken hepimize arkamıza baktırdı. yani cevresel ses olayı var nasıl oluyor bilmiyorum. razor mako gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 9 Ekim 2011; 1:01:03 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.