Şimdi Ara

CREAtive M4500 içeri yardım beyler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıkta belirttiğim gibi creative m4500 sistemin ses kontrol kumandası yok bazı noktalardan kısa devre yapılarak çalıştırılıyormuş bunlar hangi kısımlardır bilen varsa anlatsın uydu hoparlörleri üzerinde rca konnektör yok yeni takacağım artı ve eksi uçları bilmiyorum bu konuda yardım edin lütfen.



  • 69 boss 6 kullanıcısına yanıt
    9 pin jak,, bilen yapan, şema çıkaran yardımcı olabilir, umarım olur.. bunu buldum 4500 ile 5300 aynımıdır bilmiyorum >>http://www.fixya.com/support/t19617987-creative_inspire_m4500_multimedia
  • bu konu hakkında yardım aldım orta kısımdaki sondan ikinci deliğe kabloyu dürtünce ses geldi yalnız bir gariplik var gibi normalde 1-2-4-6 delik kısa devre yapılarak geliyormuş ses bende sadece tek bir slot çalıştırmaya yetti diğerleri temas edince çalışmıyor potansiyometre 9 pin (dın) bu iş çözülür mü böyle bir öneride var.

    http://forum.donanimhaber.com/m_74581288/tm.htm chamonix hocam yardımcı olmaya çalıştı onun önerisi ince lehim teliyle kısa devre yaptırmam yönünde.
  • 69 boss 6 kullanıcısına yanıt
    benim verdiğim resme göre,, 6 ile 1 i birleştirince drekt çalışıyormu.. 4 numaralı pini, 2. bacağa değirince ne oluyor, 1. bacağa değirince ne oluyor gözlemleyin. 1-2-4-6 nın kısadevre edilmesi bana mantıklı gelmedi,, 6+1 ve 4+2 veya 4+1 deneyiniz. lehimteli özel bir tel değildir,, bildiğiniz her türlü tel olabilir, yeterki teması sağlasın
  • tamam hocam söylediklerinizi yapacağım fırsat olmadı bu meret tek kabloyla nasıl çalışıyor onu çözemedim topraklama felan mı oluyor anlamadım resimde göstereceğim tek kabloyla iş çözülüyor yalnız verimsiz gibi geldi dediğiniz şekilde tekrar deneyeceğim bir de bu bağlantı sağlanınca cihazın sesi hangi düzeyde oluyor.benim çalıştırdğım pini işaretledim sizde burdan hangilerini uygulayabileceğimi işaretlerseniz sevinirim.sağolun.
     CREAtive M4500 içeri yardım beyler!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 69 boss -- 9 Ocak 2015; 1:28:43 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.