Şimdi Ara

Creative Mozaic Mi? Sony NWZ S-544 Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CREATŞVE MOZAIC 2 GB

     Creative Mozaic Mi? Sony NWZ S-544 Mü?


    ZEN Mozaic ile trendi yakalayın ve kendi stiliniz yaratın.

    2GB, 4GB, 8GB ve 16GB kapasite seçenekleri ile ZEN Mozaic MP3 çalar, mozaik tuş takımı ile kalabalığın ilgi odağı haline geleceksiniz. Şık ve fonksiyonel, fotoğraflarınızı 1.8" ‘lik net ekranında görüntülerken, favori müziğinizi de dinleyebilirsiniz. Ayrıca en son hit şarkılarınızı ZEN Mozaic''in güçlü hoparlörü ile arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Siyah, gri 1 ve pembe2renkleri ile, ZEN Mozaic'inizi kıyafetinize uydurun ve aksesuarları ile müziğin tadını çıkarın : ZEN Mozaic Skin Pack gibi. Güçlü özellikler, uygun fiyat, Eğlence hiç bu kadar kabul edilebilir ve zevkli olmamıştı.
    Farklı bir tonda çalmanın tam zamanı. ZEN Mozaic zamanı.


    Şık dizayn

    ZEN Mozaic ile kendinizi ifade edin. Şık ve tarz, ZEN Mozaic her yerde hep yanınızda, tarzınıza tarz katıyor.

    Etkileyici dahili hoparlör

    Partinin kralı olun. Dahili hoparlörünüz sayesinde evinizde arkadaşlarınızla müziğiniz paylaşın ve partinin tadını çıkarın.

    Renkli ekran

    Fotoğraflarınızı 1.8" TFT ekranında görüntülerken, sevdiğiniz müziği dinlemeye devam edin.

    Mükemmel yol arkadaşı

    Kolay taşınabilir ve hafif, ZEN Mozaic ile kesintisiz 32 saat süreyle müzik dinlerken hafifliği3 yüzünden yanınızda olduğunu unutacaksınız.

    Radyo hitleri

    Dahili FM radyosu ile tüm haberleri ve yol durumunu öğrenin. Sevdiğiniz müzik kanallarını 32 hafızalı istasyondan seçin ve dinlemenin tadını çıkarın.

    Kaydedin ve oynatın

    Nerde olursanız olun sesinizi kaydedin. İstediğiniz bir zamanda da bunları dinleyin ve tüm ayrıntıları hatırlayın!

    Zengin ses formatı desteği

    Müziğinizi MP3, WMA ve Audible 4 gibi formatlarda rahatlıkla dinleyin.Creative Centrale'ı indirinve sıkıştırma, transfer ve yönetimle ilgili tüm sorunlarınızı çözün.

    Yaşam biçiminiz

    ZEN Mozaic müzik çalmaktan veya fotoğraf görüntülemekten çok daha fazlasını yapar. Zamanı görüntüleyin, alarmını kurun, takviminize ve kişi listenize bakın. Ayrıca önemli dokümanlarınızı taşımak için, taşınabilir disk olarak kullanın.

    Doğru modunuzu yaratın

    Ses efektlerini yaralayın ve istediğiniz sesi alın. 8 ayarlı EQ ayarından birini seçin veya kendi EQ ayarınızı ayarlayın, ayrıca bas güçlendirme ve ses kısıtlama fonksiyonlarını da kullanmayı unutmayın.

    SONY NWZ S-544

     Creative Mozaic Mi? Sony NWZ S-544 Mü?


    Müziği paylaşmak için tasarlandı
    Dahili Stereo Hoparlörlere sahip ilk Video MP3 çalarlardan oluşan S Serisi Walkman® ile istediğiniz her yerde müziğinizi arkadaşlarınızla paylaşın ve FM radyo dinleyin. Geniş 2,4 inç QVGA renkli LCD ekranla video, fotoğraf ve albüm kapaklarını geniş ekran formatında olağanüstü netlikte görüntüleyin.

    Açık format desteğiyle sınır yok

    Açık format desteği sayesinde, müziğiniz nerede ya da hangi formatta olursa olsun (WMA, MP3 ve AAC (yalnızca DRM olmayan)), tüm kütüphanenizi sadece Windows Media® Player 11, iTunes® veya Windows Explorer'dan sürükleyip bırakarak WALKMAN®'inize aktarabilirsiniz. Bu kadar basit!

    Müziğinizi üstün bir kaliteyle dinleyin

    Üç dahili ses teknolojisi sayesinde WALKMAN® ürününüzden mükemmel ses kalitesi elde edersiniz: Clear Stereo, Clear Bass ve DSEE dijital ses geliştirme. Bu teknolojiler, canlı bir performans izliyormuş gibi orijinal sese en yakın ses deneyimini yaşamanızı sağlamak için, birbirleriyle uyum içinde çalışır.

    Müziği arkadaşlarınızla paylaşın

    Parkta, plajda veya yolculukta; nerede olursanız olun, dahili Stereo Hoparlörler sayesinde en sevdiğiniz MP3'leri paylaşabilirsiniz. En yeni Clear Audio Teknolojilerine sahip yeni S Serisi WALKMAN®, yüksek sesle dinlemekten zevk alacağınız dengeli zengin bas sesleri ve doğal net sesler sunuyor.

    FM ile daha fazla müzik seçeneği

    Dahili FM Tunerin sunduğu özgürlük, müzik ve video kütüphanelerinizle en sevdiğiniz radyo programları arasında kolayca geçiş yapmanızı sağlar. 30 istasyon hafızası sayesinde, en çok tercih edilen istasyonların hepsine erişip kendi sevdiklerinizi bulabilir, dilediğiniz tarzda müziği özgürce dinleyebilirsiniz.

    Dahili ses ve FM yayın kaydı

    Not almanız gerektiğinde veya en sevdiğiniz radyo programını kaydetmek istediğinizde, dahili mikrofonla ses kaydı işlevini başlatın ve zor işleri WALKMAN®'e bırakın. Ses ve konuşmaları mono olarak kaydedin, istediğiniz zaman dinleyin.

    Arkadaşlar bu aralar acilen mp3 çalara ihtiyacım var. Aradığım kilit özellikler özellikle dahili hoıparlör olsun. FM radyo ve prizden şarj edilebilir olan bir mp3 çalar arıyorum. Yukarıda en uygun 2 model belirledim hangisini alsam diye karar veremedim. Creative alsam ama bu firmanın Türkiye'de yetkili servisi yokmuş. Creative'nin artı özelliği prizden şarj olurken kendi markasına özel Power Adaptörü var. Sony almaya çalışsam biraz pahalı ayrıca Sony'nin prizden şarj olması için kendi markasına özel Power Adaptör yok. Ayrıca Sony'nin artı özellği Türkiye'de yetkili servisi olması. Karar veremedim sizce hangisini alayım?







  • Silinsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 23 Ocak 2010; 23:25:07 >
  • sende mozaic vardı bana satmıştın sesi iyi değil diye daha neden mozaic ile sony yi kıyaslıyorsun ki? Sesini beğenmediğin mp playeri bana sattığından daha pahalı fiyata tekrardan mı alacaksın?
  • Evet tekrardan almayı düşünüyorum ama aynı anda Creative USB Adaptörü bulursam alıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.