Şimdi Ara

creative muvo v200 mp3 dizin sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar.Benim elimde 1 gb'lık creative'in muvo v200 modelinde mp3üm var.Usb girişine taktığım zaman bir süre bilgisayarı zorlasa da sonra donanım kullanıma uygun yazısı geliyor fakat sürücüye tıkladığımda bilgisayar önce kitleniyor ve daha sonra dizine erişilemez yada boş dizin yazısı çıkıyor.Creative'in sitesinden mass storage driverini indirdim ama bir işe yaramadı maalesef.Bu konuda bilgisi olanlardan cevap bekliyorum.Şimdiden teşekkürler ilgilendiğiniz için.



  • kardeşime yazıldığı dershaneden 1gb lık mp3 çalar verdiler hediye olarak.Ben bilgisayardan içine 250 kadar mp3 attım.1gün dinledi pili bitti yeni pil taktık çalışmadı.mp3 player açılmadı bilgsayara takmayı denedim aynı sende olduğu gibi bilg kilitledi dizine erişilemedi.bizde iade ettik.yeni aldıysan garantisi varsa geri ver.

    eğer bilgisayarında çıkarılabilir disk olarak görebiliyorsan sağ tıklayıp biçimlendir(format) tıkla sonra yeniden tak çıkar belki düzelir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: br251

    kardeşime yazıldığı dershaneden 1gb lık mp3 çalar verdiler hediye olarak.Ben bilgisayardan içine 250 kadar mp3 attım.1gün dinledi pili bitti yeni pil taktık çalışmadı**** player açılmadı bilgsayara takmayı denedim aynı sende olduğu gibi bilg kilitledi dizine erişilemedi.bizde iade ettik.yeni aldıysan garantisi varsa geri ver.

    eğer bilgisayarında çıkarılabilir disk olarak görebiliyorsan sağ tıklayıp biçimlendir(format) tıkla sonra yeniden tak çıkar belki düzelir.

    bilgisayarımda çıkarılabilir disk olarak görüyorum ama sağ tıkladığımda bilgisayar kitleniyor yada çok uzun beklemeden sonra erişilemez hatasını veriyor.Mp3üm yeni değil yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum Acaba driver günceleştirmesi gibi birşey yapsam sorun düzelir mi?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.