Şimdi Ara

Creative Sound Blaster yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Creative Sound Blaster Live SB Eax 5.1 5.1 VX Ses Kartı nı almayı düşünüyorum ama okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kimisi win7 uyumlu değil diyor kimisi uyumlu diyor, yeni nesil anakartlarla uyumsuz diyenler var. Benim anakartım Asus Sabertooth P67 ve buna uyarmı öğrenmek istiyorum böyle kullanan yada bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum, hayırlı geceler.



  • Bu saatten sonra creative alınmaz. Yerinde olsam daha fazla para biriktirir adam gibi bir ses kartı alırım.

    Asus, Auzen gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noskid

    Merhaba arkadaşlar, Creative Sound Blaster Live SB Eax 5.1 5.1 VX Ses Kartı nı almayı düşünüyorum ama okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kimisi win7 uyumlu değil diyor kimisi uyumlu diyor, yeni nesil anakartlarla uyumsuz diyenler var. Benim anakartım Asus Sabertooth P67 ve buna uyarmı öğrenmek istiyorum böyle kullanan yada bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum, hayırlı geceler.


    arkadaşım bende senin gibi audigy value 7.1 aldım 2 ıl önce ses anakrtımdaki gibi idi fark yoktu. sonra gittim audigy2 zs aldım rahat ettim ondan sonra. audigy value kartımıda yarı fiyatından satmaya çalıştım ama alan olmadı hala kutusunda duruyor bi kenarda o tarz kartlara para verme derim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.