Şimdi Ara

Creative X-Fİ Titanium ses kartını nereye takacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar creative x-fi titanıum aldım ben bu kartı anakartımda (gigabyte 990xa-ud) bulunan 2. pci express(ekran kartı girişinin oldugu) girişe taktım şu anda ses gelmiyor driveride çok karışık hiçbirşey anlamadım seste gelmiyor ses sistemim z523 ne yapmam gerekiyor ? resimli olarak yardım edermisiniz hangı gırıse ben bu kartı takmam gerekıyor!



  • su anda pci express 1x e taktım ekran kartı slotu olan pci express x16yada takarsam çalışır.Bunu izlediğim videolardan ogrendım fakat ses alamıyorum.Arkadaşlar bunu nasıl cozecegım team wieverden falan baglanıp yardım edebılcek veyada nasıl yapıldıgına daır anlatım yapacak olan varmı ? Yani kartın en son yazılımını sayfasından yukledım wındows 7 falan desteklıyor dıyor harıcı olan launcher programı var oda ınıyor fakat sıstemden ses gelmıyor? anakartın ses kartı drıverıyle karısmıs olabılırmı ? dolby dıgıtal vede realtek yuklu bılgısayarda..
  • Dostum ses kartini doğru yere taktiğindan ve iyice takabildiğinden, Yerleştirebildiğincen eminmisin.. Karti taktiktan ve pc'i tekrar açtiğinda Donanim bulundu gibisinden bişiy demedi mi PC ?

    Buraya takman lazim ses kartini..

     Creative X-Fİ Titanium ses kartını nereye takacağım?


    Önceki ses Driverleri olarak ne varsa PC'den kaldirip Aygit yöneticisinden Devre dişi birakip PC'i temizle tekrar dene bi belki çözülür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.