Şimdi Ara

creative zen 2 gb ekran parlaklığı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar şimdi zen 2 gb a yeni versiyon yükledim
    fakat bilgisayara bağlı iken ekran parlaklığı %100 oluyor ama bilgisayar ile bağlantısını çıkarttığım zaman ekran kararıyor . acaba firmware damısı sorun var dedim tekrar firmware attım sorun gene aynı bu sorunu nasıl düzeltebiliriz.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: MwaM

    merhabalar şimdi zen 2 gb a yeni versiyon yükledim
    fakat bilgisayara bağlı iken ekran parlaklığı %100 oluyor ama bilgisayar ile bağlantısını çıkarttığım zaman ekran kararıyor . acaba firmware damısı sorun var dedim tekrar firmware attım sorun gene aynı bu sorunu nasıl düzeltebiliriz.



    bende de creative zen neon2 4 gb non-fm var (mp4 player;mp3,video,jpg açma vs özellikler var),bunda da ben benzer sorunu yaşıyorum.Yeni mi aldın bilmiyorum ama şarj yaparken bilgisayarına takıyorsun sanırım.Şarj ettikten sonra dikkat et creative'lerde hepsinde oluyor sanırım,şarjdan çektiğinde mp3 playerın açık kalıyor.Bunu kapatmayı unutup kapalı zannettiğin mp3 player'ının şarjı boşalıyor.Bundan dolayı iyice şarjı bitmeye yakın olup da kapatıp da şarj edemediğinde sanırım bu durum ortaya çıkıyor.Ben sırf bu yüzden servisine gönderdim.
    Ayrıca şu var,sakın mp3 player'ın bilgisayara bağlı iken virüs taratma programı ile taratma,yanlışlıkla bir dosyasını vs silerse servise falan göndermek zorunda kalırsın.Ayrıca koyduğun dosyalara dikkat etk virüslü olmasın.Ben denemek için bir film atmıştım,sonra sıkıntı olmuştu.

    Şimdi ben de senin gibi aynı sorunları yaşıyorum.Bazen ben de şarjdan çekerken dikkat etmiyorum,böyle dediğin gibi oluyor.
    Ben de nasıl çözerim diye düşünüyorum.Creative Zen'lerde bu hata hepsinde var sanırım.Ama huyuna göre kullanmak lazım.


    Ben bilgisayardan ve de bir aparatla şarj ediyorum.Başta bilgisayardan problem oluyordu,usb görmüyordu takılı olmasına rağmen 2dk sonra.Aparatta;bir ucu creative'e giren küçük bir giriş diğer kısmı usb uyumlu bir giriş olan bir kablo,bu kablo da fişe takılıyor.Böyle bir şey.Eğer bilgisayarda sorun oluyor dersen bir de böyle bir şey dene.Benim bu sorunu sormadığım teknoloji marketi kalmamıştı ki,birisinden tam da buna uygun bir aparat olduğunu öğrendim ,aldım.Şimdi sanki daha iyi ama şarjdan sorna kapatmayı unutmayacaksın mp3 player'ı,pek farketmedi gibi.Kullanım klavuzuna kaç kere baktım öyle bir şey yazmıyor açık vs diye.
    Umarım yardımcı olmuşumdur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siriusien -- 14 Haziran 2010; 6:02:28 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.