Şimdi Ara

Creative Zen mi, Sony mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gunman233

    creative ZVM alacaksın o zaman. hem ufak boyutta, hem 300 lira gibi nispeten ucuz, hem de çözünürlük sorunu olmadan video oynatabilen bir alet bulmanız zor. Cowon vs önermeden önce isteklerine bir bakın hep yanlış yönlendiriyorsunuz! cowonda da çözünürlük sorunu ve convert işi var bir kere. D2 de yani. gidip ZVM veya cowon A2 gibi bir alet alacaksın direk film izlemek istiyorsan onlar da tuzlu... piyasa araştırması yapın bakalım bişey önermeden önce. D2 miş peh... video konusunda hiçbir +sı yok zen'e göre.

    Açıkçası cık cık cık. Zen 25 k/sn ile izlemeyi mümkün kılarken 30 k/sn ile izletiyor D2. 5 k/sn ne farkettirir demeyin. Bir kere deneyin bilgisayarınızda 25 k/sn ile film izlemeyi. Pek de hoş değil açıkçası.

    Düzenleme: İmla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 1 Ocak 2008; 23:35:51 >




  • size bir prodüktör olarak sony nin abartıdan başka birşey olmadığını söylüyorum bir kere sony ses firması değil creative yıllardır ses kartları ve ses sistemleri üreten bir firma sony walkman adıyla ürettiği seri sayesinde ünlü oldu adı var sadece yoksa iyi olduğundan değil burada bazı kişiler kafasına göre yorumlar yapıyor 20-30tl lik kulaklıklarla mp3 playerları karşılaştırıyorlar yok creative le sony arasında pek bi fark yok hemen hemen aynı ya da diğer markalar bu böyle değil ben de etymotic er6i isolator kulaklık kullanıyorum 450tl aldım ve creative zen x-fi ile sony walkman mp3 playerların arasında o kadar büyük fark varki sanki windows ile linux gibi creative ses kartı olarak sony göre harika sesleri tüm ayrıntılarıyla ve kristal netliğinde duyabiliyorusnuz ekolayzer olarak creative sony göre daha detaylı ve hakkını veriyo
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.