Şimdi Ara

Creative Zen Stone Plus Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar.Bugün Creative Zen Stone Plus aldım.İçinde Kısa bi USB kablo çıktı.okuduğumda şarj ve dosya transferi için olduğunu öğrendim :)..Şimdi şarj boşken onu takıyorum fakat şarj etmiyor vede dosyalar açılmıyor.Bozuk olacağını düşünüp evdeki yedek usb kabloyu taktım ve şarj olmaya başladı.Şimdi bi kaç sorum olacak sizlere...

    1)Başka USB kablo kullanıyorum..Boyutu 50 cm falan.şarj sırasında sorun olurmu?Süre farkedermi? yani bütün USB ler aynımıdır?
    2)USB takınca şarj olayını çözdüm.Fakat şimdide dosyalar açılmıyor.bişey açılmıyor.Ne yapmalıyım?
    3)creativin kendi USB sini tekrar değişmeye gitmelimiyim? Gidersem sadece kablomu değişir,yoksa bütün playermi ?...

    Eğer tane tane cvp verirseniz sevinirim.Tşkkrler arkadaşlar.



  • makınay degiştir bence bende aldım ama sonra geri verdim pek hosuma gitmedi
  • Bilgisayarda sorun olabilir mi.?Önceki bilgisayarımda senin anlattığına benzer bir durum yaşamıştım. Ayrıca emin olmamakla birlikte usb'nin şarj süresine çok etkisi olacağını sanmıyorum.
  • Bi sorun olmaz. Aletin yanında gelen usb kablonun kısa olmasının sebebi taşınılabirliği arttırmaktır.Yani temelde kablunun kısa veya uzun olması eğer cebinde taşımıyacaksan bi sorun teşkil etmez.
  • kablo sorun yaratmaz ama dosya açılmıyor diyorsan önce driver'i kur derim. eğer kuduysan pc'de sorun olabilir. bende de bir ara vardı sorun pc'deki virüstü.

    elinden gelioyrsa boş bi zamanda format atmayı dene. ama format genelde son çaredir. aldığın yerle de görüşebilirsin sorun için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.