Şimdi Ara

Creative Zen Vision:M (30GB) Şarj Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    Sibermarket.com (Başarı Holdingin Kuruluşu)'dan aldığım cihaz dün sabah elime ulaştı. Kitapçığını inceledim ve önce programları kurdum. Sonra cihazı Usb den şarja taktım. Ne cihazda ne de bilgisayarda herhangi bir belirti olmadı.

    Forumları uzun zamandır okuyordum, herhalde bu durum normaldir dedim. Gün içinde baya bir şarjda kaldıktan sonra evde de gece 12:00 den sabaha kadar bilgisayarda şarjda kaldı. Ama cihazda bir ışık (açma kapam düğmesinin yanında bile bile) ve de şarj olmuş bir cihazda oluşabilecek bir ısınma yoktu. Keza bilgisayarda da aygıt yöneticisnde ve başka herhangi bir şekilde cihazı tanıma şeklinde bir belirti yoktu.

    Bu forumda ve creative forumlarında fixup.zip isimli bir dosyadan bahsediliyordu hatırladığım kadarıyla. Usb - bilgisayar senkronizasyon problemleri ile ilgili bir durum olabilir mi. Ayrıca, Creative forumlarında Windows Media Player 10 olması gerektiği yazıyordu. Bilgisayardaki Windows Media Player 11'i kaldırdıktan sonra tekrar denedim yine hiç bir faaliyet yok.Kardeşimde bulunan iPOD (30 Gb) adaptörü ile 2 saat şarda kaldı, yine bir işaret yok.

    Hepsiburada.com dan universal adaptör siparişi verdim. Son olarak onunla şarj etmeyi deneyeceğim olmadı firmaya geri göndereceğim bana bozuk ürün gönderdiniz diye.

    Önerisi olan arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.

    Son Bir Not:
    Büyük bir firmanın ürünü bu forumda [http://forum.donanimhaber.com/m_4953768/tm.htm ] yaklaşık 2 yıldır çok seviyeli bir şekilde tartışılıyor, bilgi alışverişinde bulunuluyor ve karşılaşılan sıkıntılar ortaya konuluyor. Ve bu cihazı alan yüzlerce kişi benim kadar da uzun süreli de olmasa cihazı ilk kullanma aşamasında şarj problemiyle karşılaşıyor. Firma bu duruma neden bir çözüm bulamıyor/bulmuyor.

    Saygılarımla,
    Kendinize iyi bakın...







  • pc kullanıyorsan kasanın ön tarafındaki usb portlara bağlama arka kısımdaki usb bağla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 20 Haziran 2007; 13:57:49 >
  • aynen bende 3gun once aldım zenimi geldim takdım hiç bir belirti olmadı saatlerce durdu yinede sarj olmadı hemen bimekse geri goturdum ve orda adaptorune takdım 1dk felan durdu sonra eve geldim calısdı suan hic bir problem yok adaptorun gelince tak %100 sarj olucaktır.
  • Multimedya Bilgisayarı aradım teknik servisten bir arkadaş sağolsun bana çok yardımcı oldu. Telefonda, son sürümü indir upgrade et sonra cihaz kendine gelecektir dedi. Cihaz kendini tamamen kilitliyormuş ama böyle yapınca açılıyormuş. Neyse dediklerini yaptım ama olmadı. Tekrar aradım. Benim adıma gönder, bizzat ben ilgileneceğim dedi. Sağolsun bugün bakmış ve cihaz şarj olmaya başlamış. Bakalım Pazartesi günü gönderecek. Bu arada kargo parası anlaşmalı Aras Korgo ile gönderildiğinde ürün garanti kapsamında olduğundan kendileri tarafından karşılanıyormuş.

    İlgilenen herkese teşekkür ederim.
  • tebrik ederim multimedyayı burdan..arkadaşlar benle ilgilenmemişti zamanında seninki zvm benimki zen nano plus tıondandır.ya sorum olacak arkadaşlar.bize birazcık anlatsanız aleti.ses nasıl.hafif bir aletmi.korktuum nokta yere düşmesi.bir kere düştümü kayıyor bildiim kadarıyla.görüntü nasıl.kısa bir bilgilendirme ilaç gibi gelecek inanın




  • ben vision m 30 gb ı mı mayıs başında almıştım.
    gerçekten güzel bir alet.
    bir çok forum da araştırma yaptıktan sonra creative almaya karar verdim. Çünkü ipod kullanan arkadaşlarım video dönüştürme işinde ipod un paralı olduğunu belirtmişlerdi. Creative de ise kendi dönüştürme programı var.
    Neyse.. forumlardaki diğer arkadaşların yorumlarından creative in ipod a oranla daha sağlam bir kasası olduğunu okumuştum. ama hiç de düşürüp denemeyi düşünmedim .
    Benim ki siyah bu yüzden ön yüzde parmak izi problemi oluyor. O da aslında pek mühim bir şey değil. Yalnız parlaklık konusu rahatsız ediyor. Özelikle film izlerken elinizde tutmanız gerekiyor ve doğru açıyı yakalamak biraz yorucu oluyor. Cihaz 158 gr geliyor ölçüleri de yaklaşık (metre ile kendim ölçtüm) 6,2 x 10,5 x 1,8 cm
    ekran genişliği 2,5 inch ve kendi dönüştürücü programının bir özelliği de 4:3 lük filmleri kırpıp ekrana uygun hale getiriyor. Yani filmin sağından ve solundan kesiyor anlıyacanız. tabi bu tamamen tercih meselesi.
    ipod lara artı olarak radyosu var ki bu da önemli bir artıydı benim için.
    Ben şarzı ile ilgili bir problem yaşamadım önce bilgisayara programları kurdum sonra zen i bilgisayara bağladım 15-20 dk sonra şarz etmeye başladı ama şarz süresi uzun sürdüğü için adaptörünü de aldım.
    kendi kitapçığında usb den şarz süresi 5-6 saat diye yazıyordu hatırladığım kadarıyla adaptörle bu süre 2-3 saate düşüyor. Cihazın ses kalitesi de gayet iyi yine forumlardan okuduğum kadarıyla kulaklığı değişince daha da artıyormuş. orjinal kulaklığı beğenen pek çıkmamıştı. Yalnız cihaz mp3 kalite sesleri destekliyor ac3 falan olursa yine kendi dönüştürme programı ile dönüştermeniz lazım böyle olunca da ses kalitesinde bir düşüş oluyor doğal olarak. mesela ben Mr. & Mrs Smith filmini hep normal hem de ekrana sığsın diye dönüştürerek atmıştım zen e. Ses kalitesinde ciddi bir düşüş olmuştu.
    Resimlerini göndermek için cidden uğraştım bu yazıyı yazarken bi yandan da imageshack a kayıt bile oldum ama resim çekmeye çalışırken zen den kendi görüntümün yansımasını bir türlü engelleyemedim.
    inşallah bir gün onu da başarırım.




  • Creative servisler . creative tr sitesinde servislerden bir bilgi yok ingilizceden çakma web sitesi bizimle irtibat kurun sayfasında doğru düzgün insanların ulaşabilceği servis bilgisi yok yada danışabilceği...

    tr creative servisleri
    Warranty Service




    To arrange for warranty service throughout the duration of your product's warranty, please refer to the page How to Receive Warranty Service. You can first contact to the dealer who sold you the product, as your dealer may be able to assist you. For customers in Turkey, here is the list of our authorized dealers. For further enquiry, please feel free to contact us by email support listed.

    Postal Address:
    Creative Technology Ltd Customer Support Services
    31 Int'l Business Park Creative Resource SINGAPORE 609921
    Republic of SINGAPORE

    Operating Hours:
    11:00 - 19:00 [GMT+8:00] (Monday to Friday)
    Closed Public Holidays in Singapore (see Schedule)


    bu adresi gösteriyor dalga gecermiş gibi..

    İSTANBUL - GAZİOSMANPAŞA
    MULTIMEDYA BİLGİSAYAR
    Küçükköy Cebeci Caddesi 569. Sokak No: 6 34080
    Tel : (212) 4794646
    E-posta : teknik@multimedya.com
    Web :www.multimedya.com


    İSTANBUL - SARIGAZİ
    DESTEK BİLİŞİM
    Emek Mah. Ordu Cad. No:18
    Tel : (216) 5400000
    E-posta : teknik@destekbilisim.com
    Web :www.destekbilisim.com


    İSTANBUL - TUZLA
    BT SERVİS
    Mehmet Akif Ersoy Cad. No : 37 Orhanlı
    Tel : (216) 5815600
    Faks : (216) 5815606
    E-posta : info@btservis.com.tr
    Web :www.btservis.com.tr

    bu adreslerden ulaşabilirsiniz.

    Herşeyimiz çakma olduğu gibi creative tr ye gelince bize özgü site yapmış ..




  • bazı cıhazlar magzada dura dura bataryası kuruyo bunuda bu sekılde satıyolar sarjda ya acarsa gıbı yanı oyuzden bataryan kurumuıs olabılır hıc tepkıme yoksa batrya n sıfra cekmıstrwww.creativeservis.com adresıyle gorus dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.