Şimdi Ara

Creative Zen X-Fi Mp3 Çalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Creative ZEN X-Fi ile eğlencenin gerçeklliğinde büyülenin. Zen X-Fi içinde Creative'in X-Fi ses teknolojisni barındıran creative'in ilk digital müzik çaları. Kristal netliğindeki müziğin tadını çıkarın.

    Kristal netliğinde ses duyabileceğiniz yegane MP3 çalarlardan birisi. Sıkıştırmalardan dolayı kayıp yaşanan gitar, davul ve tüm enstrüman seslerini gerçek kalitesinde duyun. Dahili X-Fi teknolojisi ile hem stereo kulaklık hem de kaliteli bir stereo hoparlör ile sesin tüm ayrıntılarını yakalayın ve kristal netliğinde sesin zevkine varın.

    EP-830 kulak içi kulaklık ile müziğin tadına varın. Bu birinci sınıf kulaklık ZEN X-Fi ile birlikte geliyor. EP-830 size mükemmel ses izolasyonu ve minimum gürültü vaat ediyor. Sizin hiç tatmadığınız duyguları tatmayı hedefleyen MP3 çalar. ZEN X-Fi ile sesin mükemmelliğini kabul edin.

    Dahili X-Fi teknolojisi ile standart stereo ses ile yetinmenize gerek yok. Çok daha derin ve kaliteli ses ile müzik ve filmlerinizin zevkini katlayın. Müziğinizi' sanki yüksek kaliteli Hi-Fi bir stereo hoparlörlerden dinlediğinizi zannedeceksiniz.

    * Kutu içeriğinde gelen EP-830 kulak içi kulaklık size mükemmel ses izolasyonu ve kristal netliğinde ses kalitesi sunuyor.
    * Sadece 68.75g ağırlığında ve incecik ZEN X-Fi2ın mükemmel dizaynı ve yuvarlatışmış köşeli hatları tam sizin istediğiniz gibi.
    * Dosyalarınızı1 SD/SDHC kartınızdan, ZEN X-Fi'ınıza yükleyin ve daha fazla fotoğraf görüntüleyebilmenim tadın avarın
    * 2.5" ve 16.7 milyon TFT renk destekli ekranın tadına varın. Canlı ekranda fotoğraflarınız görüntüleyin ve filmlerinizi izleyin.
    * Dahili 32 kanal hafızalı FM Radyo ile en son hitleri yakalayın.
    * Müziğinizi MP3, WMA ve AAC (.m4a) iTunes® Plus gibi formatlarda dinleyebilirsiniz. Creative Centrale'i indirinve sıkıştırma, transfer ve diğer tüm uygulamaları kolayca yapın.
    * Dahili ses kaydı sayesinde önemli iş toplantılarınızı kaydedin ve sonra tekrar tekrar dinleyin.
    * İstediğiniz efektleri ayarlayın ve müziğin keyfini çıkarın. 8 EQ ayarından istediğiniz seçin veya kendi EQ ayarınızı ayarlayın. Bass boost ve Akıllı ses ayarı le ses kaliteniz zenginleştirin.
    * Kendi alarm tonunuz ile güne başalyın. Haftanın istediğiniz her gününü ayarlayabilirsiniz.
     Creative Zen X-Fi Mp3 Çalar


    Kaynak:
    www.biliyorlar.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakDulgar -- 1 Mart 2009; 2:27:17 >







  • kardeşim gercekten muhteşem bir makina
  • Evet. Fiyati biraz dustukten sonra almayi dusunuyorum.
  • X-fı den cok buyuk beklentılerım vardı ama olmadı ıcındekı x-fı sadece yazılımsal ben donanımsal beklıyodum zaten eger oyle olsaydı dıger markalar pıyasan cekılırlerdı heralde tabı trekstor ve ırıver harınce creatıve zen mozaık fıyat olarak yarısı ama sesı gercekten x-fı den daha ıyı ıkısınıde 2 hafta ınceleme fırsatım oldu mozaık gercekten daha ıyı ama turkıyede sadece 2gb lık modelı var su an
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.