Şimdi Ara

Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
3.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ronaldo Messi'den 3 yaş büyük. 36 yaşında Euro 2020 gol kralıydı adam. Çıtayı yükseğe çekti tamam ama bokunu çıkarmayın. Pele yaz bak bi bakalım nerede bırakmış futbolu. Messi 38'inde WC elçisi olarak Arabistan ya da MLS'e yol alınca uplarım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 31 Aralık 2022; 16:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cristiano Ronaldo: "Xavi, Katar'da oynuyor oranın tam neresi olduğunu bile bilemiyorum. Ne söylediğini neden umursayayım ki?" (2016)


    Kral sevenlerini üzmeye devam ediyor. Bunun şeytan paragöz karısı aklına girmiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu



    İbretlik bir paylaşım

  • nil2014 kullanıcısına yanıt

    Sana, bana, başkasına ver doğru. Bahsi geçen adam ronaldonun serveti 1 milyar doların üzerindedir. Bi instagram postundan milyon dolarlar kazanıyor zaten. Ronaldo, çocukları, torunları. Bunların hayatları zaten kurtuldu, şu gerçeği görememeniz '' ya o parayı sana versen '' kafa yapısı okadar komikki.


    Ronaldo'nun arabistana gitmesindeki tek sebep, kalbur üstü hiçbir takımın ronaldoyu istememesi. Şampiyonlar ligi takımları hele imkansız. Neden? Ego göklerde, performans diplerde. Kim neden alsın şu haldeki ronaldoyu. Milli takımda bile yedek kaldı adam.


    Şapkasını önüne koyup iyi hatırlanmak için bırakmalıydı. Goat tartışması zaten çoktan bitti.

  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

    bana göre zamaninda Xavi daha iyi oyuncuydu Ronaldodan




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDV -- 31 Aralık 2022; 19:28:53 >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt

    Bir klasik vardır, Messi yeteneğiyle ön plana çıkan bir oyuncuyken Ronaldo ise çalışmanın bir ürünüdür. Ronaldo futbola tutunabilmek için depar atmak, ikili mücadeleleri kazanmak zorunda, hava toplarına da 2 metre sıçramaya devam etmesi gerekiyor çünkü Ronaldo'yu Ronaldo yapan özellikler bunlar.


    Messi'nin ise sadece sol ayağını sakatlanmadan kullanması yeterli...

  • The BlackMamba 24 kullanıcısına yanıt
    Senin kafa emin ol daha komik, ben o parayı bana mı ver demişim, ilk önce okuduğunu anla, adam üst düzey 15 yıl top oynamış 1 milyar dolar kazanmış, şimdi emeklilik döneminde 2 yıl daha oynayacak 15 yilda kazandığının yarısını kazanacak. Ban göre gayet mantıklı bir hamle yapmış

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kocakserdar7 kullanıcısına yanıt

    Messi için de çabukluk önemli o eski elastikiyeti yok. Yine de Ronaldo kadar düsmedi. Düşemez de zaten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu  Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu 

  • Burda yarım sezonda toparlanıp tekrar Avrupaya dönme ihtimali var mı sizce ??

    Abi halen inanamıyorum ya o saçma teklifleri elinin tersiyle itti zamanında bide şu Arabistan teklifini kabul ettiğine bakın.

    Bu kariyer böyle bitmemeliydi hayır olay şu bu adam deli gibi çalışan bi sporcu bi anda nasıl bu kadar kötü olabilir?? Hazırlık kampına katılmadı bu mu yani sadece.

    Açıp kim Arabistanı izler şimdi ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ronaldo kabul etti messinin büyüklüğünü fanboyları hala kabul edemiyor. Bu transferin başka açıklaması yok.


    ronlaldo messiden 2 yaş büyük euro2020 gol kralı falan yazmış adam bir de hahhahahaha


    adamın 1 dünya kupası ,1 dünya kupası finali 2 kere dünya kupası en iyi oyuncu ödülü var aloooo adamlar 2 yıl geriden geliyolar Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu  yapamaz dediğiniz her şeyi yaptı adam milli takımla be, ne yaşı ? adamın büyüklüğünü kabuk edin artık bahane kalmadı elinizde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 31 Aralık 2022; 22:19:7 >
  • Ten Hag'ın baştan beri haklı olduğunu kanıtlamış oldu Ronaldo. Oynatılmadığı için o kadar olay çıkardı, tüm takımı kaosa sürüklemeye çalıştı ama görüyoruz ki bırak Manu'yu çok daha alt takımlardan bile teklif gitmedi Ronaldo'ya. Maaşını tek haneye çekse yine belki isteyen olurdu ama onu da yapmadı.


    Bir anda kariyeri bitti ve böyle bir kariyeri sportif açıdan en kötü şekilde bitirmiş oldu. Maddi olarak milyar dolarının yanına bir milyar daha koysun. 1 ay sonra ben ne yaptım diyecek ama bitti artık. Dünyaya bir kere geliyorsun, 1 değil 100 hayatta yetecek kadar paran var, dünyanın en zengin futbolcususun ve ekstra para için tüm hayat tarzına ters olan bir ülkeye gidiyorsun.

  • adamın fanı olduğu futbolcu arabistana gitmiş şu yazdığı yoruma bakar mısınız


    Boş boş konuşma Dünya Kupası gibi bi organizasyonda kendi bayrağını değilde çölbedevisi kıyafeti giyen Messi yi eleştir önce gerçi konu Messi değil ama sizin gibi Messi fanboyları böyle gereksiz şekilde yorum yazar işte.


    ronaldo messi gibi bedevi kıyafeti giymedi, komple onların parasının kölesi oldu. Biraz yazarken mantıklı konuşun arkadaş ya bu ronaldo fanboyların hepsi niye böyle


    ayrıyetten messi- israil muhabbeti az yapılmadı. Suudi arabistanın bize karşı düşmanlıkları, araplara düşmanlıkları ve abd müttefiki olduğunu siyasetle ilgilenen herkes farkında. Hala ronaldo şöyle müslümanlara yardım ediyor messi şöyle yahudi diyen çıkıyor hala aklım almıyor.

  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

    Bahane kıl gibidir herkeste bulunur çünkü hocam. Bunların derdi İsrail, müslümanlık şu bu falan değil. Bahane üretiyorlar akıllarınca. Farkedersen futbol konuşmak yok. Varsa yoksa siyonizm, Coca Cola şu bu falan. Bu adamlar futbolcu siyasetçi değil. Çok kokuşmuş bir kitle. Malum kitle gibiler aynı. Söylemler aynı. Yazık harbiden bunlara.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

    Allahın trolü seni Messi sana para mı veriyorda her yerde Ronaldoya bok atıyorsun ? Mevzu burda Ronaldonun Çölbedevisi ligine transfer rezilliği bunu tartış bunu açıkla.


    Dünya Kupası baz alcaksan Pele nin rakibi yok Dünya Kupası finali olsa ne yazar ya da kupası olsa ne yazar ? Ronaldo Milli Takımda , Totalde ve CL de en çok gol atan konumunda ve rekorları kırdı şuan kariyerini bitirse tarihin en iyi futbolcusu olarak noktaladım dese kim ne diyebilir veya deme hakkı var.


    Bu adam İngilterede ve İspanyada zirveyi gördü ve rekorları meydan okumalarla yaptı fark ettiysen Messiye laf atmıyorum çünkü VS konusunda halen geride para için kulübünü satmış bi adamdır daha yorum yapmaya gerek var mı sence ??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt

    Tam bir numuneliksin yemin ediyorum. Dünyadaki 100 kişiye sorsan en fazla 5 tanesi falan Ronaldo en iyisi der artık. Onlarda senin gibiler işte. Kendinizi ne kadar ciddiye alıyorsunuz ya. Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu Şamar oğlanı oldu Ronaldo ALOOOO farkında mısın? Avrupa'da alt seviye kulüpler bile talip olmadı kendisine. Frankfurt reddetti la. Spartak Moskova falan reddediyordu hatta bir ara. Ronaldo çok istediği için değil mecbur olduğu için gitti çöl ligine. Korkuyor Messi gol sayısını geçecek diye. Maç başına gol sayısında Messi önde. Öyle cımbızla istatistik seçme. Mert ol biraz. ŞL'de 13 gol falan fark vardı en son. Seneye o da gidecek. Neyse ağlamaya devam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para normal bir para değil. Messi'nin GOAT'lığı kesinleşince daha kolay yapmıştır.

  • CR7_35 kullanıcısına yanıt

    ya sen ne yaşıyorsun la


    kendi nickine bakıp yazdığın yorumlara baksana önce bi sen bana messici demeden önce


    dünya kupasını baz almayalım, copa americayı baz almayalım ama euro 2016 yı , şampiyonlar ligi gibi daha küçük çaplı turnuvaları baz alalım değil mi çünkü öylesi işine daha çok geliyor.


    Yıllarca messiye xavi- iniesta muhabbeti yaptınız. Adam milli takımda sıraya dizdi sizin gibileri fakat hala utanmadan konuşuyorsunuz.



    DÜNYA KUPASI FİNALİ YA DA KUPA SAHİBİ OLSA NE YAZAR DEMİŞ BU ARKADAŞ. Puhahahaha


    Senin penaldo gitti arkadaşım araplarla şeriat içinde lüks yaşıyacak. Sen bi sussana artık, ronaldo bile kabul etti lan 40 yaşına gelemeden arabistana kaçtı senin ne haddine messiyi konuşmak ? Cristiano Ronaldo Al Nassr'a transfer oldu 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 1 Ocak 2023; 3:49:30 >
  • Bu sezon kampa gitmedi. Fiziksel olarak iyi durumda değil. Maç eksiği var. Sezon ortasında kulüpsüz kaldı. Yaşı zaten ortada. Ben Portekiz'e gitmesini beklerdim. Ama çok büyük para var. O yüzden anlaşılır doğru bir karar vermiş. Hem bu sezon kendisini yavaştan bulabilir hem de seneye yaptığı işten keyif alabilir hale gelebilir. Çok fazla oynayacağını düşünmüyorum. Gözden uzak bir yere gitmesi bir tık üzücü. İnsanların tepkisi bu yüzden sanırım. Ama anlayışla yaklaşmak gerekiyor. Daha sert bir yere gitseydi hem yıpranacaktı hem de belki istenmeyen adam olacaktı. Ama şimdi gittiği yerde Ronaldo'ya tapacaklar. ManU ya da Portekiz gibi Ronaldo'nun kenarda beklediği bir senaryodansa onun oynadığı bir senaryo hem onun için hem de fanları için daha iyi. Bu yüzden ihanete uğramış gibi tepki göstermeye gerek yok. Ayrıca burada dalga geçilecek bir durum da yok. Adam kamyonla para kazanacak.





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.