Şimdi Ara

Cristiano Ronaldo’ya 1 milyar dolarlık dava: Konu Binance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cristiano Ronaldo’ya 1 milyar dolarlık dava: Konu Binance
    Cristiano Ronaldo futbol efsaneleri arasında yerini alırken kripto para dünyasında da önemli bir yere sahip. Özellikle Binance borsası ile yaptığı uzun vadeli reklam iş birliği ile borsanın NFT kampanyasında yer aldı.



    Cristiano Ronaldo’nun başı dertte



    Binance borsasında son haftalarda yaşanan olumsuz gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Düşenin dostu olmaz misali bir grup yatırımcı, Ronaldo tarafından reklamları yapılan NFT projelerinin kendilerini zarara uğrattığını iddia ediyor.



    Ayrıca Bkz.Binance kurucusu Changpeng Zhao istifa etti, mahkemeye çıkacak



    Yatırımcılar NFT koleksiyonlarının kayıt dışı menkul kıymet olduğunu belirtiyor ve Ronaldo’nun sosyal medyadaki büyük etkisini kullanarak bu menkul kıymetlerin reklamını yaptığını iddia ediyor. Ronaldo NFT koleksiyonlarına yatırım yaparak zarar ettiklerini belirten davacılar Ronaldo’nun kayıt dışı menkul kıymetlerin farkında olduğunu veya farkında olması gerektiğini savunuyor.



    Binance ve Ronaldo geçen yılın ortalarında bir dizi NFT koleksiyonu projesi için anlaşma imzalamıştı. Binance en az 3 Ronaldo NFT koleksiyonu satışa sunmuş ve kripto para dünyasında koleksiyonlar büyük ilgi görmüştü.



    O dönem en ucuzu 77$ olan Ronaldo NFT koleksiyonu özellikle davaların etkisi ile birlikte 1$ seviyesine kadar düşmüştü. Davacılar bu nedenle 1 milyar dolarlık tazminat istiyor. Henüz Binance ve Cristiano Ronaldo cephesinden konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.




    Kaynak:https://cointelegraph.com/news/cristiano-ronaldo-class-action-lawsuit-over-binance-promotion







  • Zorla mı aldırdılar size, hepiniz kâr amacıyla aldınız. Zarar etmeden para kazanmanın yolunu gösterinde biz de kazanalım.

  • Bu nft işi son zamanların en büyük silkelemelerinden olabilir.

  • Kar etseydiler aradaki farkı Ronaldoya mı vereceklerdi? Boş iş birşey çıkmaz

  • Ne bekliyordunuz ki random sağ tık kaydet jpeg lerin milyon dolar değer kazanmasını mı? Ne tokatlıyorlar milleti ya. Hala neden yasaklanmıyor şu nft ve coin, btc olayı valla anlayamıyorum.

  • fendur kullanıcısına yanıt
    Yapısı gereği yasaklanabilecek bir şey değil, teknoloji olarak doğru kullanıldığında çok işlevsel altyapılar ancak insanlara kolay yoldan zengin olma yöntemi gibi lanse edildi, aradığını bulamayanlar da çamur atıyor doğal olarak.

    Nft teknolojisi aslında dijital bir nesnenin sahibinin belirlenmesi ve ticaretinin yapılabilmesi için harika bir sistem, tüm dünyanın akılsızca “bu işte para var” diyerek atlaması ve bunu fırsat bilenlerin milyar tane çöpü sanat eseri gibi pazarlaması sonucu maalesef tokat yöntemine döndü.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt

    Ben zaten teknolojik gelişiminin önün kapanması taraftarı değil ama bu kripto işleyişinin borsa, para v.s. sistemlerinden tamamen çıkarılması taraftarıyım. Bu borsa sistemi çığırından çıktı her gün ne olduğu belli olmayan coin, nft v.s. saçmalıkları çıkıyor. Milletten milyar milyar para topluyorlar ve kimse sen kimsin de milletten bu kadar para topluyorsun ne yapacaksın nasıl işleteceksin bu kadar parayı diye tek bir soruşturma yapmıyor. MEME coin diye bir tabir var ya resmen ponzi. Ayrıca burada dönen ticaretin çoğunun legalitesi sıkıntılı. Daha da fazla yazamıyorum malum sıkıntılı bir durum.

  • Enayi parası, birşey de çıkmaz bu davadan. Kimse kafanıza silah dayamadı bunları alırken, getiri garantisi de vermedi.

  • Reklam yüzünün suçu ne onu anlamadım. Enerciii yiyenler şimdi başka şey yedikleri için ağlıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.