Şimdi Ara

Crossfire Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde msi fx 890-gd70 anakart var bunun yanı sıra sapphire hd5850 ekran kartımda var kuzenimden ise powercolor hd 5850 pcs+ var acaba bu ikisiyle crossfire yapabilir miyim?



  • Farklı ekran kartları crossfire yapıldığında CF olarak tam anlamıyla işe yarar bir sistem kurmuş olmazsınız. Verimli olmadığı gibi sorunlar da çıkartabilir. Eskiden physix yeni çıkmışken ve ekran kartları physix ile mücadele etmede yetersiz kalırken bazı arkadaşlar söylediğinize benzer sistemlerle (Nvidia karşılığı ile) "dedicated physix" özelliğini kullanarak kartlardan birini sadece physix için kullanırlardı. Günümüzde böyle bir şeye gerek yok. Sizin kurmayı düşündüğünüz sistem ise yapılabilir ama verimlilik ne olur ne olmaz bunu ancak 3DMark vb testlerle görebilirsiniz. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.
  • Guc tuketiminden dolayi tercih sebebi olmaz. Ha 7950 ile cf yaparsin tamam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu crossfireyi bosu bosuna para vermemek icin yapacagım zaten güc kaynagım bunu kaldırabilecek kuvvette güc tüketimi pek sorun olmayacaktır.En azından bu sistem beni 2 sene daha idare eder 2 sene sonrada intel ve nvidia ya dönüs yapmayı planlıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.