Şimdi Ara

CRUZE - YAKIT TÜKETİMİ !!! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.215
Cevap
11
Favori
388.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • adnan mersedes A kullanıcısına yanıt
    42 Kurus yakıyor hocam , 100 tl gaz ile 250-270 km arası gidiyor , normalde 250 gidiyordu max ama farklı yerden aldım geçende 270 km yaptım.
  • Merhaba aracımı yeni aldım 2011 otomatik cruze ls. Simit Tankım 46 litreye yakın aldı 150 tl civarında ödedim ilk depoda 300 km. gittim aracı denedim arada bastım vs. 2. dolduruşumda daha sakin kullandım soğuk havalara rağmen 365 km yol yaptım. 3. dolumda bir miktar daha fazla gidebileceğimi sanıyorum aracı tanımaya başladığım için...
  • bu arabalar bu kadar yakıyor mu arkadaşlar bende siena var 25-27 kuruş arası yakıyor değiştirip cruze almayı düşünüyorum ama yakıt içer diyorlar ne derece doğru kullananlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    Bugün sırf ölçüm için hususi yol yaptım sonuç yine hüsran.Gittim lpg ayarı da yaptırdım en son sabit hız 90 da 9- 10 litreleri gösteriyordu yol bilgisayarı kapattım sinirden.

    Aşşağıdaki fotoğraflar 100 sabit hız cruise açık bir şekilde gittim geldim durum burda

    ORTALAMA HIZ 62 KM ORTALAMA TÜKETİ 10,5

    mesafe


    ortalama hız


    ortalama tüketim


    ve en acısı sabit 90 km hız tüketim 8,7lt !!

    Merhaba aracınızda ki sorun neydi çözebildiniz mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 11:7:7 >




  • Çok normal

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 2010 otomatik lpg li aracım yol bilgisayarının gösterdiği yakıt tüketimi 16.7 lt ,bu çok fazla değilmi sizcede,neresine baktırmak lazım acaba

  • Bu araçların çok yaktığı hep söyleniyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • martinko M kullanıcısına yanıt
    16.7 çok fazla.ben cok devirli kullandigim halde kışın bile 12 yi geçmedi.bir derim iyi bir ustaya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam, nakit ihtiyacım nedeni ile 2015 dizel otomatik Cosmo insignia mı sattım. Yerine tereddütle 2012 Cruze Sport Benzin Tam Otomatik aldım. Lpg hiç takılmadığı için kısmen rahattım. Gerçekten süspansiyonları insignia yı aratmayacak düzeyde beni çok şaşırttı. Yakıtı çok dediler İzmir-Fethiye arası bagaj full dolu klima açık 4 kişi yol geldim 7.3lt ortalama (yb) gösterdi. Pompaya girdim 7.6lt çıktı. 124hp atmosferik tam otomatik için çok makul. Haa şehir içi 10 u gördüm ama net hesap yapmadım. İnsignia şehir içi 9 yakıyordu bence buda çok abartı değil. Araç çok keyifli sevmediğim tek yanı bagaj çok hafif.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manuel 1.6 cruze sahibiyim İstanbul şehir içi ortalama tüketimim 9 litre, fabrika verisini tutturuyor araç.Uzun yolda da 5.5 litre yakacağını düşünüyorum ama hiç uzun yola çıkma fırsatım olmadı.

  • casper2006 C kullanıcısına yanıt

    Hocam merhaba arabaya hala biniyor musunuz? bende almayı düşünüyorum 1.6 manuel. Kronik sıkıntıları ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

  • fat304h kullanıcısına yanıt
    Ben bir ara niyetlendim o fiyatlara alınabilecek yakışıklı geniş konforlu bir araba gerçekten , birkaç sorun olarak 2. El piyasası mekanik olarak eğer LPG ise subaplar yanıyor onları ÇELİK subap yapılmış olanı bulursan rahat edesin onun haricinde öyle sorun teşkil eden bir kronik sorun olmaz diye düşünüyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 1.6 Cruze yakıt açısından üzer mi?

  • bu konuyu bende çok merak ediyorum. Chevrolet Cruze çok mu yakıyor arkadaşlar

  • Baholi kullanıcısına yanıt
    Ben bir cruze kullanıcısı olarak birçok cruze gruplarını takip ettiğimden aşağı yukarı bir şeyler söyleyebilirim. Cruze da yakıt işi tamamen aracın Manuel mi otomatik mi olduğu, kullandığın lpg kiti, sürüş tarzın, yol durumu, aracın bakımlarının düzenli yapılıp yapılmadığı ile doğrudan alakalı. 30 litre lpg ile 350-400 km giden cruze da var, benim gibi 250 km giden de var. Benim aracım 2011 otomatik sedan. 30 litre simit depo ve zavoli lpg sistemi mevcut. Uzun yolda çok basmazsan 300 km yi görüyor, bir tık hız yaparsam 250 km civarında gidiyor ki Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna sürmüş birisiyim gayet iyi biliyorum ne yaktığını. Ama dediğim gibi gruplardan takip ediyorum bazı araçlar 30 litre lpg ile 400 km bile gidiyor. Yani kabataslak ortalama 8-10 litre ile 12 litre arasında lpg tüketimi mevcut.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.