Şimdi Ara

Cryptowall virüsü için fidye ödeyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cryptowall yada Help_Decrypt virüsü için fidye para ödeyen var mı? Lütfen yardımcı olun ben üç gün önce 1300TL ödedim ama dosyalarım açılmadı. Program göndereceklerdi gönderen eden yok ve kendilerine ulaşamıyorum. Mesaj bırakıyorum üzgünüz paranız ulaşmadı diyorlar. Kafayı yemek üzereyim biri yardımcı olsun. Bu bitcoin denen sistem üzerinden kimseye ulaşamıyorum ve kimsenin kimliği gözükmüyor bunun bir yasal yolu var mıdır, paramı nasıl geri alabilirim??



  • Bitcoin sistemi üzerinden ulaşmanız ve paranızı almanız çok zor. Şu konudan da bir sorun isterseniz:http://forum.donanimhaber.com/m_99542333/mpage_10/tm.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dolunayin_oglu

    Cryptowall yada Help_Decrypt virüsü için fidye para ödeyen var mı? Lütfen yardımcı olun ben üç gün önce 1300TL ödedim ama dosyalarım açılmadı. Program göndereceklerdi gönderen eden yok ve kendilerine ulaşamıyorum. Mesaj bırakıyorum üzgünüz paranız ulaşmadı diyorlar. Kafayı yemek üzereyim biri yardımcı olsun. Bu bitcoin denen sistem üzerinden kimseye ulaşamıyorum ve kimsenin kimliği gözükmüyor bunun bir yasal yolu var mıdır, paramı nasıl geri alabilirim??

    Öncelikle böyle bir virüse maruz kaldığın geçmiş olsun diyorum senin başına gelenler zannedersem bu forumda tartışılmış link aşağıda inşallah faydası olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_99542333/mpage_10/tm.htm




  • Geçmiş olsun. Bunun hiçbir.yolu yok. Tamamen karşı tarafa kalmış bir insafiyet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.