Şimdi Ara

crysis 2 sorun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar crysis 2'yi oynarken 5-6 dakika sonra oyun takılıyor. alt+tab yapıp masaüstüne çıkıyorum biraz bekleyip alt+tab yapınca oyuna aynı yerden devam edebiliyorum. ekran kartı sıcaklığına bakıyorum donduğu zaman
    70-72 derece falan oluyor. diğer oyunlarda da baktım assasin's creed 2, gta 4, mafia 2'de de bu sıcaklığa çıkıyor ama oyun kitlenmiyor. sürücüleri güncelledim ama sorun devam ediyor. oyun orijinal.
    sistemim; amd IIx4 635 işlemci, 2 gb drr3 ram, zotac 250 gts 1gb ekran kartı.
    sizce sorun kartın ısınması mı yoksa başka birşey mi? yardımlarınızı bekliyorum.

    edit: ben kart sıcaklığı üstünde duruyorum çünkü oyun takılınca masaüstüne çıktığımda ekran kartı sıcaklığının düşmesini bekliyorum 60'lara düşünce girdiğimde oyun devam ediyor ama hemen girmeyi deneyince görüntü yine donuk oluyor. öbür taraftan diğer oyunlarda dediğim gibi aynı sıcaklığı görsede kitlenme olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volka -- 3 Mayıs 2011; 22:58:07 >







  • crysis 2 nin kronik sorunlarından biri bu bendede ara videolarda 3-4 saniyelik takılmalar oluyor ara sıra. yani herkesde inceden bir sorun var mutlaka.
  • birinci oyun tam sistem canavarıydı, ikincide de böyle sorunlarla uğraşacağız galiba. belki yeni patch ile düzelir biraz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.