Şimdi Ara

crysis 3 de kasma sorunu powercolor r9 290 pcs lütfen yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir kasa topladım özellikleri aşağıda ;

    intel 4770k işlemci
    gskill 16gb ram
    msi g45 gaming anakart
    powercolor r9 290 pcs
    240gb sandisk ultra ssd
    750w silver güç kaynağı
    asus VX239H full hd monitör
    talon kasa


    Bu pc ile crysis 3 ü full hd çözünürlükte ultra ayarlarda rahat oynarım diye düşünüyordum ama bütün ayarları sona getirince oynanmayacak derecede kasma yapıyor. Acaba yapmam gereken bir ayar mı varda ben bilmiyorum. Çünkü youtube da benim sistemimden daha düşük pc lerle yapılmış incelemelerde ultra ayarlarda 50 fps den aşağı inmiyor. Lütfen çaresini bilen biri varsa yardım edebilir mi acaba. Neyi yanlış yapıyorum anlamadım :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunogluosman -- 13 Şubat 2014; 17:22:18 >



  • ekran kartıyla gelen cd den driverı tekrar yükledim. Sorun çözüldü. Artık kasma yapmıyor. Bütün ayarları sona getirip bütün özellikler açıkken ortalama 40 fps ile oynatıyor pc . Kimse cevap vermese de teşekkürler :)
  • hocam öncelikle sistemin hayırlı olsun kaliteli bir pc olmuş

    sana küçük bir tavsiyem olacak. oyunların hepsini ultra oynamaya çalışmak yerine gereksiz bir kaç ayarı düşür fps oranın artsın daha çok zevk alırsın

    tüm ayarlar ultrada 40 fps ile oynayacağına bi kaç ayar düşür 60 fps üzerinde oyna daha iyi olur.
  • Cevabınız için teşekkürler.

    Benim amacım zaten oyundan ziyade sistemimin neler yapabileceğini görmekti. O yüzden bütün ayarları ultraya getirdim ve denedim. Aslında youtube da benim pc den daha kötü bilgisayarlar 60 fps ile ultra ayarlarla oynuyorlar. Vardır bi ayarı ama ben bilmiyorum işte :)
  • Yav işte bunu anlamıyorum ben. Bu oyun neden bu kadar ağır? O sistemle her türlü oyunda rahat bir şekilde +60 fps almanız gerekirken alamıyorsunuz. Acaba Bf4'teki fps oranlarınız nedir?
  • O oyun şu an bende mevcut değil. Ama yüklediğim zaman fps oranına bakıp buradan paylaşırım. Bu sorunun driver ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Ekran kartı orjinal kutusundan bile beta driver çıkıyor. Amd nin sitesindede beta driver var. Daha kararlı sürümü çıkmadı. Çıkar mı onuda bilmiyorum :) Amd nin de kötü tarafı bu işte.
  • Şimdi call of duty ghost u kurdum . 30 gb mış . Bütün ayarları en sona getirdiğimde 60 fps ye sabitleyip oynayabiliyorum. Takılma falan olmuyor. Gayet akıcı. Bitek bf4 kaldı. Onuda bi ara kurup denerim artık.
  • uzunogluosman U kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten Ghosts hiç de ağır bir oyun değil(ağır olmaması lazım). Sadece parça sattırılmak için çıkartılmış bir oyun. Cod4'ten beri aynı grafik motorunu kullanıyorlar. Artık bu grafik motoru dinamik yapıları veya güçlü fizik motorlarını destekleyemiyor ve oyunun ağır olması için hiçbir sebep kalmış olmuyor ama oyun çoğu bilgisayarda kasıyor. Cod serisini özellikle de MW serisine bayılırım.Ama bu grafik motoru Cod8 ile sınırlı kalmalıydı hadi hadi BO'yu da bitirip o grafik motorunu ortadan kaldırmalılardı...

    Kısaca Ghosts'la bilgisayarınızı denemeyin bence. Çok muhteşem bir sisteminiz var. Bu sistemi AC IV-Hitman Absolution-BF 4-Titanfall vb. ağır oyunlar oynayarak deneyin.Hepsini de rahat rahat kaldıracaktır.
  • bf4 ü de denerim 2 hafta içinde ama önce harddisk almam lazım. Çok büyük oyunlar. Bende sadece ssd var :) Bu arada windows bikaçgün önce ekran kartının driver'ını updete etti. Bu güncellemeden sonra crysis 3 tamamen en yüksek ayarlarda full hd de 65 fps nin altına inmedi. Sorun driver daymış.
  • battlfieldl 4 ü bugün test ettim. bütün ayarlar ensonda(ultra) ve herşey açıkken fps 80 den aşağı düşmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.