Şimdi Ara

crysis oyunu tam acılıyor kapanıyor bunu bazen yapıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • slm arkadaşlar pc özellik leri bu Q9650 anakart asus p3Q3 deluxse ram 2 gb 1800 ghz ekran kartım saphire ati hd4850 hdd 500 gb samsung neden boyle bısey yapıyor anlıyamadım tam acılır gıbı oluyor tak atıyor acılmıyor
    bunu nezaman oynucak olsam baslarda boyle oluyor yardımlarınzı beklıyorum



  • Arkadaşlar benimde benzer sorunumlarım var. Sorunlarım dedim çünkü birkaç başlatma sorunu. Sistemim: İşlemcim Athlon 64 x2 7750 BE, 1Gb.Radeon 4870 ekran kartı, 4Gb. (2x2) OCZ RAM, 500 Gb. WD Hdd. üzerinde Vista ultimate 64 bit işletim sistemi kurulu. Tüm yamalar ve son sürücüleri yükledim. Oyunda orjinal. Sorunuma gelince;
    1- İlk açılış esnasında tam ekrana geçememe ve donma. (Her türlü açılış şeklini denedim yani oyunlar klasöründen Dx10 64bit, Dx10 32bit yada cd den oynaya basarak). Kafasına göre ben ısrar edince bazen açılabiliyo ve menülere ulaşabiliyorum. (Nadiren).
    2- Oyunun Loading ekranında takılıp kalması. (genelde %80 civarları) ve yine sistem yanıt vermiyor ctrl alt del ile çıkıyorum. Israrla denemelerimde bazı durumlarda ki hangi durumlar anlayamadım oyun açılabiliyo ve menülere ulaşabiliyorum. Ordaki tüm ayarları kurcalayıp En yüksek detaydan en düşük detaya kadar grafikleri ayarlayıp denedim. Bazen ki çok nadir loading ekranınıda geçtim. oyunu oynayabildim ama dediğim gibi bunu en düşük ayardaykende yaptım en yüksek ayarlardaykende. sanki kafasına göre izin veriyo. Birkaç bölüm geçtim bile AMA hala aynı sorunlar devam ediyor. Çoğunlukla oynayamıyorum. Bölüm geçme esnasında bile loading penceresinde donup kalabiliyo. ve bunu en düşük ayardaykende yapıyo, en yüksek ayardaykende.
    Acaba oyun Vista 64 ile mi yoksa benim donanımımla mı anlaşamıyo? yada yeni bir yama mı beklemeliyim. Netten uzun zamandır bakıyorum arıyorum aynı soruna benzer karşılaşmış insanlar var donanımları farklı ama çoğu olayı ekran kartı sürücüelerini yada oyun yamasını kurup geçmiş. Ben geçemiyorum :) yamalar sürücüler kurulu. Bir defa oyunuda yeniden kurdum. Kurar kurmazda oyun açıldı girdim ama bir süre sonra yeniden aynı oldu. Ama Vista güncelleme yapmıştı. Acaba orda bişimi kaçırdım, yani vistanın bir güncellemesi oyunu bozuyor olabilir mi?




  • psu'nuz kaç wat arkadaşlar?
  • benimki 500 watt olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.