Şimdi Ara

CS 1.6 Serverlara Giremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 95.175 le başlayan serverlara (Oyun Yöneticisi idi sanırım) girmeye çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor. Daha doğrusu hata değil de Loading kısmı dolmuyor birtürlü. Sebebi de sanırım internet ayarlarımdan bir şey ama çözemedim bir türlü. Var mıdır bir çözümü yolu yordamı acaba ?  CS 1.6 Serverlara Giremiyorum



  • Kimseden cevap gelmedi arayanlar için çözümü de söyleyeyim:

    Steam üzerinden oynuyorum. NonSteam oynayanlar için de aynı şey geçerli sanırım. Half Life dosyası içinden Counter Strike dosyasını bulup, içindeki cstrike dosyasına girip, dosya içindeki "AUTOCODE" ya da benzeri bir şey (Auto olan kendi kendine otomatik sv giriş deniyor) büyük harfle yazılmış ve Auto'yla başlayan zımbırtıyı siliyoruz. O Auto'yla beraber cfg'de yükleniyor, dosya aratma yerinde cfg uzantısını aratıp, ne kadar cfg varsa siliyoruz. İşlem tamam. Tek tek hepsini aratıp bulduydum, birilerinin de işine yarar umarım.
  • Size kesin çözüm yöntemi vereyim, modemin fişini 10 saniye çekin ve geri takın ve power düğmesine de bir defa basıp çekin ve açın. Modem ip adresi değişecek ve artık server'lara girmeme problemi %99 oranında çözülecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertcanJ -- 16 Mart 2023; 18:4:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.