Şimdi Ara

CS:GO'da yüksek cpu kullanımı oluyor, PC'yi kapatıp açınca düzeliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Linux Mint kullanıyorum. Masaüstü PC'mi 2015 yılında toplamıştım. CS:GO'da yüksek cpu kullanımı oluyor, PC'yi kapatıp açınca düzeliyor. PC'yi restart yapınca düzelmiyor. Neden PC'yi restart yapınca düzelmiyor da kapatıp açınca düzeliyor? BIOS'umda zararlı yazılım olabilir mi? Yoksa Mint ya da Steam'den mi kaynaklı?


    Güncelleme: Bu davranış cs:go'ya girince oluyor. Steam açıkken olmuyor, çünkü denedim. Yani steam açıkken ve cs:go'ya girersem oluyor.

    Bence bu sorun steam'den dolayı oluyor. Ortalama 2-3 ay önce Steam'e büyük arayüz güncellemesi gelmişti, bu sorun ondan sonra olmaya başlamıştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 31 Temmuz 2023; 22:26:40 >



  • merhaba bu videodakileri yapınca düzeliyor. bende de aynı sorun vardı böyle yapınca düzeldi

    RandomTechyoutube
    Fresh install of Ubuntu 22.04 LTS. Counter Strike does not start. Goes to a black screen, then back to the steam launcher. Solution included. 1. sudo apt install libtcmalloc-minimal4 2. ls -l /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtcmalloc_minimal.so* (Look for the full file name. Version number may be different.) 3. From CSGO install folder: sudo cp /usr/lib/x86_64-linux-gnu/libtcmalloc_minimal.so.4.5.9 libtcmalloc_minimal.so.0 Original post here. https://dammit.nl/fixing-csgo-ubuntu2110.html
    https://www.youtube.com/watch?v=RcGy9aQYEUc
  • yanlışlıkla proton açılmış olabilir mi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.