Şimdi Ara

CS GO FPS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim sistemim de Pentium Dual-Core E6500 İşlemci 6GB RAM 2GB GeForce GT430 ve 1 Gb harici toplam 3GB ekran kartı var. Benden düşük sistemle giren oyuncular bile en az sabit 30 - 35 FPS alırken ben bu sistemle alamıyorum. Ayrıyeten şöyle bir sıkıntı var ben oyuna girdiğimde giriş ekranında olsun herhangi yerde fps 80 - 200 arası oluyor hatta takım seçmede bile 120 FPS alıyorum fakat oyuna giriş yaptığım an silah elime gelir gelmez anında 10 FPS oluyor ne yaptıysam düzelmedi yeni cfg buldum attım biraz düzeldi geri 10 'a düştü.

    Onun dışında hepiniz Zulayı bilirsiniz ki benim eski laptopumda 4gb ram ve 1 gb ekran kartı var onda takıntısız en az 70 fps aldıgım oyunda bu sistemle kasarak oynuyorum ve 20 fps alıyorum ben anlamadım neden?

    İşletim sistemim win10 acaba bunu win7 ye çevirsem performans yakalar mıyım?







  • Yok mu yardımcı olacak biri?
  • up
  • sistemin kötü tüm ayarları dibe vur 800x600 çözünürlük dene sabit 60 alamıyorsan ya sil oyunu ya da sistemini geliştir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ben husrana komsuyum

    sistemin kötü tüm ayarları dibe vur 800x600 çözünürlük dene sabit 60 alamıyorsan ya sil oyunu ya da sistemini geliştir
    Hocam benim şimdi 4GB ramli 1 GB ekran kartlı ve intel pentium b940 işlemcili leptopum var. Ben bu bilgisayarda zula ve point blanka girdiğim zaman yüksek çözünürlükte oynarken masaüstünde oynayamıyorum. Bunu da araştırdım ve masaüstü işlemcimde grafik özelliği yok ama diger leptopdaki işlemcimde grafik özellikleri var. Sanırım bu yüzden fps düşüklüğü yaşıyorum. Ben anakart ve işlemciyi değiştirmek istiyorum öneriniz varmı?
  • o dediğin grafik özelliği sanırım laptopunuzda bulunan işlemcide dahili ekran kartı da bulunmasından kaynaklanıyor, masaüstü bilgisayarların işlemcilerinde de bulunabilir dahili grafik işlemcisi ancak dual core 6500 da olmaması lazım ancak sorunun bunla pek alakası yok

    bunların dışında ram 2gb olmasından kaynaklanıyor olabilir sorunun lag-stutter vs

    bunun dışında pek fikrim yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.