Şimdi Ara

Cs Riven

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,öncelikle şunu söylemek istiyorum ki Cs Riven gerçekten çok istediğim bir kostüm.Bu forumda Joica2642 adlı bir üye,adı Alper Mutlu ve Pamukkale Üniversitesinde okuyor;elinde son cs riven kodu kaldığını onu da satıp kurtulmak istediğini söyledi.Referanslarını gösterdi ve gerçekten de bazı kişilere elo boost yapmış ve bir kişi denemek için elo boost yaptıktan sonraki 3 hafta şifreyi değiştirmemiş ve hesaba tek bir giriş yapılmamış ve başarılı bir şekilde alışverişi yapmış.Ben de buna mütakiben konuştum.İlk başta 40+10 rp,sonra eline geçince ödersin dedi ve cs riveni vereceğini söyledi.Kodu yazdım ve beklemeye başladım.Çünkü elo boostta para olduğunu bildiğim için bu kadar para gerçekten cs riven için komik kaçsa da elo boosttan kazandığını düşündüm ve bu yüzden yazdım.Normalde nadir girerdi bu şahıs.2 3 gün bekledim.Mesaj görülmedi olarak gözüktü.Ben de görmedi diye üstelemedim ama referans gösterdiği şahıs kullan bakalım kodları dedi ve kodların kullanılmış olduğunu gördüm.Mümkünse bu kişiyle kimse alışveriş yapmasın.Ben giden paraya acımıyorum.Elbette 50 lira gibi bir para küçümsenmez ama insanların 50 lira 100 lira için düşmesi gerçekten beni üzüyor,hele bu kişiler 18 yaş üzeri olursa.!


    Velhasıl ben Cs Riven kostümünü hala almak istiyorum.100-200 tl arası satabilenler olursa bana ulaşabilir mi acaba?Ya da 100 200 liraya satış yapan tanıdıkları varsa,eğer bu bölümde kod vs satımı yasaksa yahut bana satanlara ulaşabileceğim,facebook vs.hesaplarını verebilirlerse sevinirim.







  • 50 tl ye cs rıven kostumu ? 350-500 dolardan satılıyor
  • Biliyoruz,aptal değiliz üstadım.Şu lanet olası site köklü,elemanları da sağlamdır diye alışveriş yapmak istedik.Referansları da bu sitede eski olduğundan güvenmiş bulundum.
  • Öncelikle göz göre göre dolandırıldığını belirtmek isterim ( Ki ) banada dolandırıcı dediler.

    Lakin , CS Riven için halen hevesin mevcutsa , Kendi hesabımı bir süre oynaman için verebilirim ( EUW ) (Ranked girmemen ve hesabımı deşifre etmemen şartı ile ) .

    '' Zira '' yaşadığın durumu anlıyorum karşılık beklemeden yapabilirim.
  • Açgözlülük işte o adamda cs riven olucak ve bunu forumda ilan açarak duyurmayacak böyle birşey nasıl mantıklı geldi sana ? ayrıyeten geçmiş olsun.
  • herkese inanmayın bi forumu arayın önce. hatta dolandırıcıları listesi var sabit olarak
  • Bknz ; Custom Skins , MK Jogo
  • Aç gözlülük ha,yaşınız kaç bilmiyorum saygısızlık etmek istemem,vallahi arkadaşlarım bilir,ben 65 liralık rp yüklettiğimde asla hepsini kendime harcamam,sürekli arkadaşlarıma hediye gönderirim.Ve eloboosttan ciddi para kazanmış olduğunu ve belki de yardım etmek istediğini düşündüm.Ve westteki hesabını bana vermek isteyen kişiye de çok teşekkür ederim.Beni tanımazsınız belki izin almadan milletin çöpünü almam.Ve bu kadar tepki vermeniz yanlış.Sonuçta hangi birimizin o kadar parası var ki.Ve her bir işin de gayrımeşru tarafını yapan da vardır diye ucuza satabileceklerini düşündüm.Sadece sordum.Satan yoktur deyin anlayayım.Sadece anlık 500 600 lira veremem.Verebilecek var mıdır bilmem ama ben veremem ve istiyorum.Duygularımı paylaşmak istedim sadece.
  • Adam en başından ufak çapta dolandırıcılık yapayım demiş. Geçmiş olsun.
  • 1.si dolandırıcılar listesine baktım zaten ben,bulamadım.İkincisi mkjogo vs. gibi programları kullanmayı pek doğru bulmuyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kemal Emre

    Aç gözlülük ha,yaşınız kaç bilmiyorum saygısızlık etmek istemem,vallahi arkadaşlarım bilir,ben 65 liralık rp yüklettiğimde asla hepsini kendime harcamam,sürekli arkadaşlarıma hediye gönderirim.Ve eloboosttan ciddi para kazanmış olduğunu ve belki de yardım etmek istediğini düşündüm.Ve westteki hesabını bana vermek isteyen kişiye de çok teşekkür ederim.Beni tanımazsınız belki izin almadan milletin çöpünü almam.Ve bu kadar tepki vermeniz yanlış.Sonuçta hangi birimizin o kadar parası var ki.Ve her bir işin de gayrımeşru tarafını yapan da vardır diye ucuza satabileceklerini düşündüm.Sadece sordum.Satan yoktur deyin anlayayım.Sadece anlık 500 600 lira veremem.Verebilecek var mıdır bilmem ama ben veremem ve istiyorum.Duygularımı paylaşmak istedim sadece.

    Ya sen yanlış anladın beni,amacım seni kırmak veya aşağılamak değildi.Çıkacağı varmış de ya da sadakam olsun de geç bence,sonuçta sen hata yapmışsın.Bilgilendirdiğin için teşekkürler.ayrıca rencide ettiysem ve seni üzdüysem özür dilerim.




  • Estağfirullah,özür dilenmesi gereken biri değilim emin olabilirsiniz.Aslında bir çok kişi alma demişti.Ejderkılıç daha güzel demişti.Ama inat işte.Ejderkılıç riven da seneye gelir mi bilmem diye almak istemiştim.Ejderkılıç riveni olan bir hesap bulsam alırım o kadar hırslandım artık :)
  • Dostum tekrardan çok geçmiş olsun gerçekten çok iyi birine benziyosun Konunun ismini "xxxx dolandırıcıdır " diye yaparsan çok daha iyi olur hem konuyz girmeyenler bile görebilir. Böyle bir kişiye referans olduğum için gerçekten çok özür dilerim. İşin peşini bırakmamakta fayda var. En azından polise gidip bi suç duyurusunda bulunulabilinir 50 lira bi öğrenci için küçümsenicek bi miktar değil. Bu çocuklar insan rızkı yemeyi çocuk oyuncağı falan sanıyor galiba anlamıyorum. Eğer elinde yeterli bilgiler var ise polise gitmekte fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs riven 350$ Cs Thresh 150$ dan başlıyo diye biliyorum aç gözlülük etmişsin 50 tl diyince bi terslik olduğunu anlaman lazımdı.
  • Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ln24

    50 tl ye cs rıven kostumu ? 350-500 dolardan satılıyor

    oha.
  • Yeterli bilgi var ama eve mektup vs geliyor.ailem bu durumu öğrenirler bana olan guvenleri sarılır. Giden gitti artik care yok.biriktirip alırım artık.sadece başkaları mağdur olmasın istedim.senin de bır suçun yok abicim bu arada.nerden bilebilirsin ki? Ce rica ediyorum bana acgozlu demeyi bırakın. Bu dünyada en son acgozluluk yapacak kişilerden biriyim. 18 yaşında birinin maddi durumu ne kadar iyi olabilir.iyiliksever biri olabileceğini düşündüm sadece.guvenmeyelim mi yani kimseye.referansi var diye güvendik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kemal Emre

    Estağfirullah,özür dilenmesi gereken biri değilim emin olabilirsiniz.Aslında bir çok kişi alma demişti.Ejderkılıç daha güzel demişti.Ama inat işte.Ejderkılıç riven da seneye gelir mi bilmem diye almak istemiştim.Ejderkılıç riveni olan bir hesap bulsam alırım o kadar hırslandım artık :)

    westte altın çerçeveli db rivenli hesabım var ilgileniyorsan bi pm kadar yakınım fiyatı da fazla uçuk olmaz fazla hero/skin yok açıkçası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıcı olsam senin gibi adamı dolandırmazdım valla. Çok düzgün bir insana benziyorsun. Valla cs rivene 500 lira falan verecek durumum var ama tek skine mümkün değil vermem. Ejderkılıçta güzel efektler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.