Şimdi Ara

Ctrl + ENTER ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar. internet explorer'dawww.........com şeklinde bir adres gireceğim zaman ortayı yazıp ctrl+enter yapınca "www." ve ".com" kısmı kendiliğinden geliyor biliyorsunuz. Mesela donanimhaber yazıp ctrl+enter yapıncawww.donanimhaber.com kendiliğinden tamamlanıyor.
    Şimdi benim int. çubuğumda japoncamı çincemi bişeler yazıyor en sağ tarafta, orda kaldı değişmiyor tıklanmıyor vs. Tam aşağıda göründüğü gibidir kendisi. Ben ondan dolayı olduğunu sanıyorum. Bu ctrl+enter kısayoluna da çok alıştım. Artık bu kısayolu kullandığım zaman uzun uzun anlamsız bir adres hasıl oluyor adres çubuğumda. Onu da ekliyorum iletime.
    Bir yardım ediniz yafu. Uyuz ediyor beni bu durum. Alışmışım yazıyorum adresi ondan sonra kontrol enter yapıyorum o uzun adres geliyor. Denedim o adrese de girilemiyor. NOD32 ile bir virüs taraması da yaptım bişeler çıkardı ama sonuç değişmedi. Bir de o uzun adresi siliyorsun tekrar uzun uzun www lu com lu yazıyorsun gıcık ediyor insanı.
    Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar...
    değişim : ikinci resimi ekledim.
     Ctrl + ENTER ???


     Ctrl + ENTER ???


     Ctrl + ENTER ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeEr -- 9 Kasım 2007; 14:35:08 >







  • sp2 xp cd sinden gerekli dil paketlerini yüklemeni öneririm. artı bizim forum için www kullanamazsın. direk http// olarak adresi giriyorsun
  • forumu değil donanimhaber'in ana sayfasını kastetmiştim arkadaşım. forum için aynen "forum.donanimhaber.com" yazıyorum geliyor. dediğini deneyeceğim.teşekkürler tekrar.
  • biraz farklı bir durum gibi duruyo dil ayarları ile alakası oldugunu sanmıyorum tarayıcı ayarlarını sıfırlamayı dene.
  • Dil ayarlarında bir sıkıntı yok galiba. Türkçe karakterlerde ve metin yapısında bir sorun yok çünkü. İnternet seçenekleri ->programlar -> web ayarlarını sıfırlayı kastediyorsan TuReL onu da sen dedikten sonra denedim fakat bir değişme olmadı maalesef. Teşekkür ederim yinede.
  • aynı zamanda internet seçenekleri/ gelişmiştende bahsediyorum yani varsayılan ayarlar.
  • Ya arkadaşlar bu bilg. işyerimdeki bilgisayar. Ben öyle bir uygulama yüklemedim fakat prog. ekle kaldıra iyice göz attıktan sonra fark ettim chinese bilmem ne navigation diye bir prog. yüklüymüş bilgisayarda. Aklıma ilk gelen yer olmasına rağmen, dikkat etmeme rağmen gözümden kaçmış. O prog. ı kaldırıp bilg. ı yeniden başlatınca düzeldi. Artık kontrolenter'ım geri geldi :) TuReL ve andac_bagtir 'a teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.