Şimdi Ara

Curve Finance saldırıya uğradı, 47 milyon dolar zarar oluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Curve Finance saldırıya uğradı, 47 milyon dolar zarar oluştu
    Kripto para dünyasının adeta yumuşak karnı hale gelen siber saldırılar bir türlü engellenemiyor. On milyonlarca dolar tek bir saldırı sonrasında saldırganların cebine giriyor ve sayısız yatırımcı da mağdur oluyor. Curve Finance bunlardan birisi.



    Curve Finance yine saldırıya uğradı



    Kripto para dünyasının önemli merkeziyetsiz finans platformlarından olan ve daha önce de saldırıya uğrayan Curve Finance yine saldırganların hışmından kurtulamadı. Gözden kaçan bir açığı kullanan saldırganlar birikim havuzlarına izinsiz erişim elde etti.



    Ayrıca Bkz.Robot Sophia kripto para dünyasına giriş yaptı



    Saldırganlar farklı varlıklardan toplamda 47 milyon dolar çaldı. Curve kripto parası anlık olarak yüzde 20 civarında değer kaybetse de farklı birikimleri devreye sokan geliştirici ekip fiyatı tekrar yükseltti. Bir beyaz şapkalı hacker ise 5.5 milyon dolarlık varlığı saldırganın elinden geri almayı başardı.



    Curve ekibi saldırı ile ilgili inceleme başlatırken mağdur yatırımcılara ne olacağı henüz açıklanmadı. Bununla birlikte mağdur olanlara ödeme yapılacağını belirten ve oltalama yapan sayısız Curve Finance sahte Twitter hesabı türedi.




    Kaynak:https://cointelegraph.com/news/white-hat-returns-5-million-curve-finance-hack







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.