Şimdi Ara

Curve Tv - 4K TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selamlar,

    Curve TV'lerin fiyatlarının nispeten makul hale gelmesini takibe araştırmalarım esnasında aşağıdaki ürünü buldum.

    http://www.vatanbilgisayar.com/55140-cm-3d-fhd-smart-curved-tv-dahili-hd-uydu-wifi-cift-tuner-2-gozluk.html

    Cihazı; Digitürk HD yayınları, Blueray film / 3D film izlemek için salonda kullanacağım. Bu amaç doğrultusunda böyle bir ürün mü daha efektiftir yoksa aynı fiyatlara bulabileceğim ( eğer bulursam ) 4K tv'ler mi daha uygundur?

    4K denen TV'ler ile linkini verdiğim TV'nin reel farklılıkları nelerdir? Curve TV'nin izlenme açısı düşük müdür? Tam karşıdan değil de yandan izlemek istersem ( film vs değil, yemek yerken haberleri izlemek gibi ) sorun yaşar mıyım?

    Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.







  • 55es8000 tv arızalanınca ben de yeni tv arayışına çıktım bir haftadır sizin gibi inceliyorum ,

    önce sorularınıza incelediğim kadar cevap vereyim ;
    curved ekranın aslında aman aman artısı yok hatta internette sonraki nesilde vaz geçileceği bile söyleniyor . kendi gözlemim ( teknosa ,bimeks de yandaki tv ile kıyaslamamda da artısını fark etmedim ).

    4k fiyatları 1-2 bin yukarı çekiyor ,ve son fikrim gereksiz olduğu ( ileriye yatırım palavrasına aldanmayın , 2 yıl önce aldığım 3d yi seyrek kullandım ). sd yayını upscale ediyor da çok matah değil.

    üst seviye cihazlardan 55h8000 bence de en mantıklı seçenek ( bu pazar çoğu yerde 4400 tl idi )

    alternatif olarak uygun fiyata inerse 4k ama düz ekran olan 55h7500 bakın ( bazen 5000 altına iniyor , 4k için 8200 -8500 den daha mantıklı bence )
    bir de iyi panel ama 3d olmayan bulursanız alın kafanızda soru işareti kalmasın 55-60" h6000 modellerini kast ediyorum ( oturma odamda da üç yıl önce aldığım 47d6500 var görüntü aynı )




  • px P kullanıcısına yanıt
    Açıklamalar için çok teşekkür ederim,

    Sanırım benim aldanışım: Curve için dizayn edilmiş demo videolar oldu. O videolardaki derinlik, cihazın izleyici içine alır hissine kapıldım.

    55h8000, fiyat olarak 4K'lardan daha uygun görünüyor ama bir sonraki nesilde vazgeçilecek olması ve internet ortamındaki arayışlarımda gördüğüm pek tutulmama konusu kafamı kurcalıyor..

    55h7500 biraz pahalı geldi, 55H8000'in fiyatı bile zorluyor evlilik arefesinde bütçeyi. Lâkin Kasım'a kadar fiyatlar biraz daha inerse, belki düşünebilirim. 3D ise mutlaka olmasını istediğim bir özellik, ondan vazgeçmeyi düşünmüyorum açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.