Şimdi Ara

Custom Sıvı Soğutma Kullananlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.069
Cevap
80
Favori
284.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ZvAnA kullanıcısına yanıt

    Aklımda hep bi tereddüt kalmıştı barrow tarafında bu konuda beni aydınlattığınız için teşekkür 👍

    genelde bitspower dönerli raporları daha sıkı oluyor ekwb tarafında biraz daha gevşek duruyorlar gibi bu gidişle barrow alıcam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • black100 B kullanıcısına yanıt

    Bir kaç gündür bakıyorum genelde sıkmatik raporların v1 v2 versiyonları var 90-45 raslamadım 🙂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki üründen hanisi kullanılıyor genel olarak ya da hangisini alıp kullanmam benim için faydalı olur.  İç ve dış çapları farklı sadece.



    https://www.ekwb.com/shop/ek-hd-tube-10-14mm-500mm-2pcs

    https://www.ekwb.com/shop/ek-loop-hard-tube-16mm-0-5m-acrylic-2pcs





  • sevgili costum sıvı soğutma derneği sakinleri ve değerli üstadlarım  ... elimde malzemeler var sadece çevresini oluşturabileceğimiz PVC ler yok onuda yaptırabileceğim arkadaşım var ve video yu ona izlettim yaparım dedi..ama yinede sizlere sorma dan bu işe kalkışmak istemedim siz neler düşünüyorsunuz bu video'yu izledik den sonra ? bu olayı daha önce gerçekleştiren arkadaşların forum da bir konusunu görmedim yada atladım bilemiyorum...nacizane fikirlerinizi söylerseniz sevinirim bunu gerçekleştirdiğimiz de neler bizi üzebilir? saygılar sevgiler  





  • pskpsk P kullanıcısına yanıt

    Bu videodaki olay iyi güzel de, arkadaş bir şeyi hesaba katmamış. O da korozyon. O bakır vapor chamber borular ile alüminyum plakaları suda bulaştırmak tam bir facia ile sonuçlanacaktır. Hele ki sistem kapalı da bir sistem olmadığından yani sistem içinde bolca hava da olduğundan korozyon kaçınılmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 27 Aralık 2020; 19:14:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZvAnA

    Bu videodaki olay iyi güzel de, arkadaş bir şeyi hesaba katmamış. O da korozyon. O bakır vapor chamber borular ile alüminyum plakaları suda bulaştırmak tam bir facia ile sonuçlanacaktır. Hele ki sistem kapalı da bir sistem olmadığından yani sistem içinde bolca hava da olduğundan korozyon kaçınılmaz.

    Zvana hocam senin kadar teknik bilgiye sahip değilim ama fikirlerin den dolayı teşekkürler bu yüzden olaya artık sıcak bakmıyorum  

  • Bir önceki mesajda arkadaşımızın bahsettiği gibi aynı kapalı sistem içerisinde alüminyum ile bakır bir arada bulunursa korozyon kaçınılmaz olur. Full bakır veya full alüminyum ile denenebilir ama değer mi veya gerek var mı?...

  • Yurtdisindan gelen 1 litrelik premix sivilar icin gumrukte sorun cikiyor mu? Sadece gumruk vergisini odeyip urunu teslim alabiliyor muyuz? Yoksa sivi oldugu icin ekstra belge falan mi isteniyor?

  • Xsi X kullanıcısına yanıt

    Önceleri sıvılar gümrükten geçmiyordu tarım bakanlığından tse uyumluluk raporu vs isteniyordu ama son zamanlarda durum nasıl bilmiyorum.

  • Merhaba arkadaşlar ofisime ve evime yaptığım bilgisayarları bitirdim yorumlarınızı almak istiyorum ve önerileriniz olursa eğer değiştirebilirim hayırlı akşamlar iyi forumlar.



















    Bu da ev için yaptığım PC:
















  • Elinize sağlık. Ama bence rainbow renkler değil de iç donanım ve kasa rengine göre en fazla iki farklı renk kullanarak bir aydınlatma ayarlarsanız çok daha az göz yorucu, temiz ve emeğinizin çok daha ön plana çıktığı bir görüntü ortaya çıkacaktır.

  • ZvAnA kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim önerinizi dikkate alacağım.
  • Xsi X kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir problem olmadan geçiyor, tabii ki onlarca alarak abartmamak lazım. 10 tane de alsanız geçer, göze batacak kadar almayın yeter.
  • Corsair 4000D airflow modeli içerisine Corsair XD3 pompa ve 360mm Corsair xr5 Rad. ile bir setup yapmayı düşünüyorum. Bu parçaları kullanan yahut bir kaç fikir verebilecek var mı acaba ?

  • Pompa, blok ve rezervuar gibi parçalarda corsair düşünmeyin bence. O malzeme kalitesine verilecek parayı haketmeyen ürünler.

  • Arkadaşlar strix 5700/5700xt modeli soğutma bloğum boşa çıktı ihtiyacı olan varsa uygun fiyatlı anlaşırız




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fangoso -- 20 Şubat 2021; 6:31:24 >
  • Arkadaşlar herkese sağlıklı günler dilerim öncelikle. Thermaltake view 51 beyaz kasa ve tt quad fanlara sahibim. Custom sıvı soğutmaya ilk defa geçmek istiyorum . Corsair , thermaltake ve ek ürünlerini inceledim. Corsair i fiyat yüksek olması nedeniyle eledim. Sizlerden bu konuda desteğinizi çok rica ediyorum. Düşündüğüm bir hazır kit var TT CL360 max D5 , 5.100 tl ye geliyor bu ürünü tavsiye eder misiniz ? Bu ürün içerisindekileri tek tek alsam daha pahalıya geliyor. Gönlümden geçen ise EK Velocity D-RGB amd + Ek tbe 300 d5 kinetic pump + reservuar. Bana bu konuda fikirlerinizi sunabilirseniz çok sevinirim , tek tek te alabilirim parçaları Amazon ve Newegg üzerinden.

  • TheMasterPiece kullanıcısına yanıt
    Ne iş yapıyorsunuz? meraktan soruyorum sakıncası yoksa
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Estağfirullah,İnşaat ve otomotiv şirketim var dostum neden sorduğunu merak ettim açıkçası sakıncası yoksa cevaplar mısın ?
  • TheMasterPiece kullanıcısına yanıt
    iki ayrı yere özel soğutmalı sistem dizmişsin, hayalimizi yaşıyon dicektim :)
  • 
Sayfa: önceki 347348349350351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.