Şimdi Ara

Custom sıvı soğutma malzeme listesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hocam herkeze iyi forumlar kendi çapımda araştırma yaptım ve custom sıvı soğutma çok hoşuma gitti fakat bunun malzemelerini yurt içi temin etmek 400 500 arası buluyor ayrıca oyle ederi kadar saglam parcalada değil uyumunu tutturmakta sıkıntı kısacası.
    Sistemim imzada yazıyor bi H80i sıvı soğutmam var 1 hafta önce aldım ama hoşuma gitmedi eksiksiz montaj yaptım fakat ısı değerleri hiç güzel değil boşta 35 derece ki ben buna oc yapsam ne olcak kim bilir.
    Z3 plus kasam için am3+ soketli CPU ve GPU için soğutma sağlıcak 300TL max verebilceğim sistem kurmam gerekiyor fakat bunu siz deneyimlilerin yardımı olmadan yapamam ayrıca kuzey ve güney köprüleride ısısı 40 50 derece arası oc yapınca bunlarında ısısı artarmı eğer bunlarada gerek varsa 50 TL de bunlara ekstra verebilirim.
    Yani bana almam gerekenlerin Z3 plus için uyum sağlıyacak bi Custom sıvı soğutma sisteminin listesini yaparmısınız.
    Mümkünse güvenilir bir site olsun.
    Teşekkürler şimdiden.







  • bütcen cok kısıtlı olmasına rağmen tüm bileşenlerini sıvı soğutma yapamazsın
    yanlızca işlemci için güzel bir sistem 500 TL olur.
  • Custom sıvı soğutma kullanan biri olarak custom sıvı soğutmanın maliyetli iş olduğunu söylemeliyim. O bütçe ile arkadaşın dediği gibi sadece cpu'yu soğutabilirsin.
    Komple sıvı ile soğutulan bir sistem kaliteli bileşenlerle(bitspower rakorlar, ek bloklar vs.) 2000tl'yi bulacak hatta geçecektir. Cpu+Gpu'yu rahatça kaldırabilecek bir radyatör zaten
    tek başına 300tl'den fazla tutacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.