Şimdi Ara

CV'ye ne yazmalıyım? Yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün üniversitemdeki son senemde son sınavımı vermiş ve geçmiş bulunuyorum. Malumunuz önümüzde yaz ayı var, bu yaz ayını bir turistik bölgede çalışarak (dönemsel, sezonluk) geçirmek istiyorum. Şu an zaten elimde bir CV var fakat bu benim okuduğum bölüm ile ilgili ve o bölümden devam edeceğim için ağırlıklı olarak o mesleğe yönelik ayrıntılar ve hakkımda kısmı mevcut. Bu yaz işi için adamlar benden CV istedi, şimdi bendeki CV'yi atarsam adamlar ne alaka bu bölüm ile bizim diyecekler, yani ne tarz bi CV hazırlamalıyım, hakkımda kısmını nasıl doldurabilirim (geçici iş için). Şimdiden teşekkürler.




  • Yaptığın her şeyi detaylı olarak anlat, noktalama ve imla kurallarına özen göster, fotoğrafın mutlaka olsun cv'de. Ön yazı bölümüne ise başvurduğun işe çok ilgi duyduğunu kendini bu alanda geliştirmek için çok hevesli olduğunu vs anlatan bir bölüm yazabilirsin.

  • Gereksiz ve klasik yalan şeyleri yazma. Okuduğun bölüm alakasız olsa da yapacağın işe göre katıldığın seminer, öğrenci ve gençlik kulüplerini de yazabilirsin. Kendini insanlarla devamlı olarak muhabbet halinde, ağzı laf yapabilen ve amiyane tabirle ortam elemanı gibi gösterirsen turistik bölgelerde iş kapman yüksek ihtimal.

    Başarılar.
  • Nastyobi kullanıcısına yanıt

    Ekmek aslanın midesinde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.