Şimdi Ara

CW-3001 CI kayıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Türksat 3A'ya geçtikten sonra CW-3001 CI uydu alıcım tüm kanalları kayıt etmedi. Örnek CNBC-E,NTV,NTVSPOR,STAR,KANALD,Radyolar. Defalarca otomatik tarama yaptırdım ve bu kanalları 1001'den itibaren kayıt ediyor. Daha sonra 1001'den düşük olan kanallara örnek 77-Lig TV'ye dönünce bu bulduğum kanallar yine kayboluyor. Bu eksik kanalları nasıl kalıcı olarak kayıt edebilirim ? Yeni yazılım mı yükletmem gerekiyor?

    Teşekkürler



  • bu cihazlar uydu değişikliğinden sonra sapıttı..

    kimisinde düzgün çalışıyor kimisinde sorunlu.. peder bey kullanıyor bu cihazı sorunsuz 1000 den önceye kurulum yapabiliyor..

    aynı cihazdan bende de var.. 1000 den önce ki kurulumu yapamıyorum yani basit kurulum çalışmıyor illa ki 1000 den sonra ya kurulum oluyor.. böyle olunca da lig tv göstermiyor..


    peder bey sorunsuz ailecekli lig tv yi izlerken ben de sorun var.. gerçi ben de lig tv aboneliği yok o yüzden pek uğraşmadım.. ama sanırım bir yazılım atılması gerekir bu cihaza.. ben hayatımda böyle uyduruk dandik bir uydu cihazı görmedim..

    yedek ufak bir uydu alıcım var onu taktım onunla izliyorum.. satmaya kalksam beş kuruş para da etmiyor zaten bu haliyle de kimse kabul etmez :) başa bela bir uydu alıcısı yani..


    yakında çöpe atarım herhalde bunu o kadar sinir oluyorum ki anlatamam .. kanal geçişleri iki saatte geçmez.. listeyi düzenlemek baya çaba gerektirir.. kapatıp açmak zulümdür vs. vs....

    bu cihazı kullananlara allah sabır versin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.