Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.869
Cevap
210
Favori
1.060.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    Şimdi o yazıyı okuyordum. Anlatılanlara göre müthiş derinlikte bir oyun bizleri bekliyor. Konuşma seçenekleri cyberpunk elementleri de sağolsun çok daha derinleştirilmiş. Artık özel durumlarda sinirsel bağlantı yapan karşı taraf yalan söylediğinizi anlayabiliyor (örneğin yalnız mı geldin sorusuna verilecek cevap gibi) hatta örnek soruya doğru cevap verseniz bile yalan söylediğinizi düşünebiliyorlar. Konuşmalarda verilen cevaplar o görevle ilgili sonradan gerçekleşecek durumlar üzerinde kalıcı etkiye sahipmiş. Görevleri aldıktan sonra tanıdık bir doktora gidip vücudumuz üzerinde çeşitli eklemeler yaptırabiliyoruz, örneğin göze yapılan bir eklentiyle duvar arkasını görme hatta kısa bir zum yapma gibi özellikler kazanabiliyoruz, hatta oyunda illegal eklentiler yapan doktorların olduğu da söylenmiş. Görevleri şu anda kahramanımızın seviyesinden yüksek zorlukta olduğundan görev öncesi detaylı planlama yapmak ve gerekli hazırlıkları yapmanın önemli olduğu vurgulanmış. Göreve başlandığında örneğin aksiyon başladığında kahramanımız özel şırıngalar kullanarak kısa süreli özel imkanlara da sahip olabiliyor, örneğin bullet time benzeri zamanın yavaş aktığı anlar. Çatışmada ilginç silahlar kullanılıyor, örneğin seken mermiler. Duvarın arkasındaki birine karşı bu tür mermilerle ateş etme imkanı var. Tabi çatışmaya girmeyip sneak formatında düşmanların etrafından dolanma veya sessizce arkalarından saldırma imkanı da tanınmış. Yine kahramanımızın kollarında ihtiyaç olduğunda çıkan bıçaklar var, bunları bir duvara koşup zıplayarak duvara batırabiliyor ve orada yukarıda bekleyebiliyoruz, altımızdan bir düşman geçerken tepesine inip öldürücü bir hamle yapılabiliyor. Oyunda araç kullanımı da mevcut ve araçlar hem first person hem de third person olarak kullanılabiliyor. Demoda araç sahnesine gelindiğinde haritanın ne kadar büyük olduğunun anlaşıldığı da aktarılmış. Özetle bazıları daha önce gördüğümüz bazılarıyla da ilk kez karşılacağımız çok gelişmiş ve derin bir oyun sistemi çıkmış ortaya. Sabırsızlıkla bekliyoruz.




  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    3D açık düyna RYO ları bir kaç çıta yukarı taşımasını bekliyorum açıkçası oyunun. Bekleyip göreceğiz.
  • Uploadlaması kolay olsun diye 10fps kaydettim idare edin dün ki demo gösteriminden;













  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    O kadar iyi şeyler yazıyor ki okuyamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni okuduğum ekstra bilgiler;

    - NPC'ler ile tek gecelik ilişkilerimiz olabiliyormuş. Mass Effect'de olduğu gibi özel karakterler değil normal NPC'ler ile de olabiliyormuş. Uzun süreli ilişkiler de olacakmış. Bu arada oyundaki çoğu karakter biseksüelmiş. (Hemen kafayı yiyen arkadaşlar olacaktır şimdi The Last of Us 2 konusu gibi )

    - Cyperpunk 2077 dünyasında euro ve dolar birleşimi tek bir para birimi varmış ismine insanlar eddies diyormuş.

    - Şehirde reklamlar interaktifmiş. Demo'da V soda reklamına bakıp almak istemiş haritada nerede satıldığını göstermiş.

    - Gazeteler hala varmış.

    - Silahları upgrade edebiliyoruz.

    - Şehrin 6 farklı bölgesi varmış. Hiç loading screen yokmuş.

    - Bunu önceden yazmıştım ama demo'yu görenler her yerde quest vardı demiş. Boş yer yokmuş neredeyse.

    - Gezerken polislerin bizle ilgili olmayan bir olay hakkında kanıtları toplamasını görmüşler. Batman serisinde olduğu gibi hologram ile inceliyorlarmış.

    - Şehrin her yerinde neonlar varmış. (Zaten olmalı cyberpunk)

    - Silahlara mod ekleyebiliyoruz.

    - Deus Ex gibi belli bir yere gidip kendimize yeni geliştirmeler satın alabiliyoruz.

    - Düşmanları gösteren özelliğimiz var, düşmanların sistemine virüs yükleyebiliyoruz. Takımların birbiriyle olan iletişimini kesip, silahlarını kitleyebiliyoruz. Aynı zamanda demoda düşmanın bacağına ateş etmiş ve düşmanın bacağı kopmuş.

    Kısa bir röportaj yapmışlar oyunun dizaynırı ile.

    Witcher 3 ile kıyaslarsak ne kadar büyük demişler.

    - Witcher 3 ile kıyaslamak mümkün değilmiş. Çünkü Witcher 3 düz genişleyen bir şekilde tasarlamışlar. Fakat Cyberpunk dikey olarak tasarlanmış. Hala geliştirmekte oldukları için tam boyut söyleyemezmiş. Ama çoook büyük olacak demiş.

    - Motorda sürebiliyormuşuz.

    İnsanları ezebiliyormuyuz demiş.

    - Şu an için tam söyleyemem ama evet araç sürerken kaos yaratabilirsiniz, yayaları ezebilirsiniz demiş.

    Cyberpunk teması deyince gece görmeye alışkınız demiş.

    - Gece, gündüz döngüsu var aynı zamanda hava koşulları da değişecek demiş. Biz temaya uygun olsun diye güneşliyken bile böyle beyazlatılmış, solmuş bir renk tercih ettik demiş. Aynı zamanda şehir öyle bir yer ki sabahları bile suçlar gerçekleşiyor ve kimse saklamak zorunda hissetmiyor, herkes biliyor demiş.

    Görevler konusunda işte yok belli bir yere gittim, birini aradım, arama geldi görev aldım olsun istemiyoruz demiş. Yolda yürürken denk geleceksin, biriyle normal konuşurken çıkacak. Kısaca doğal bir geçiş olsun istiyoruz demiş.

    - Zenginlerin olduğu yerler, gökdelenlerin olduğu yerler var her bölgeninde farklı tehlikeleri var demiş.

    - Multiplayer üzerine araştırıyoruz, düşünüyoruz fakat satın aldığınız oyun Single odaklı single bir oyun demiş.

    Adamda araştırıyorsanız gelecek mi demiş. Söz veremem abim demiş.

    - Oyunun çoğunda yanımızda Jack diye arkadaşımız olacakmış.

    - Katanamızda varmış.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 13 Haziran 2018; 13:52:23 >




  • Hani video gelecekti yalan oldu.Ciddiyim yeni bir half life 3 vakası olacak.
  • Gameinformer'dan bir editör demoyu görmüş ve izlenimlerini yayınladığı yazıda aktarmış. Bilgileri okudum ve adamın gözünden kendi yorumumla Türkçeye çevirdim, hatalar olabilir, belirtirseniz düzeltirim.

    Demo karakter yaratımı ile başladı. Karakterinizi kadın veya erkek seçebiliyor, baştan aşağı yaratabiliyorsunuz. Karakterin sahip olacağı yara izleri, dövmeler, saç stili, makyaj ve dahası karakter yaratımı esnasında tasarlanabiliyor. Karakter ismi V ve kendisi bir paralı asker, kendisi sıradan insanlar için fazlasıyla tehlike olan işlerin aranan kişisi. 2077 öncesi V nasıl biri peki? Buna oyuncu karar verecek, farklı seçeneklerden oluşan arka plan yaratma bulunacak ve oyuncu arka planını belirleyebilecek.

    Oyunda yapılan seçimler oyuna anında etki ediyor, yaptığınız cinsiyet seçiminin de hikâyeye etkileri var. Karakterin arka planını oluşturduktan sonra Cyberpunk dünyasındaki yerinizi belirliyorsunuz, mesela bu Netrunner, Techie, Solo veya isterseniz hepsinin karışımı olabilir. Karakter yaratımı esnasında herhangi bir sınıf seçimi olmuyor, oyun ilerledikçe oyuncunun tercihleri ile karakter şekilleniyor.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Bu demoda, CD Projekt Red V’nin kadın halini yarattı. Demo oyunun direk başından değil fakat başlangıca yakın bir kısımdan başladı. Oyunun dünyasını büyük şirketler kontrol etmekte sokaklar ise organize suç çeteleri tarafından idare ediliyor yani anlayacağınız hayatta kalmak zor. Demoda V’nin yanında Jackie Welles isimli bir kiralık katil bulunuyor.

    V ve Jackie, Scavengerlar (Yağmacılar) tarafından yıkıntı halindeki bir apartman kompleksinde alıkonulduğu düşünülen kayıp bir kişinin peşindeler. Bu bahsi geçen yağmacılar insanları kaçırıp onların implantlarını söküyorlar. Demoda bu olayın yaşandığına tanık olmadık, sadece silahı 1.şahıs kamera açısından doğrulttuğunu gördük. Demo sırasında bir Cd Projekt çalışanı kameranın 1.şahıs olmasını “Sizleri aksiyona daha yakın tutmak için tercih ettik.” diyerek açıkladı.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Demoda V odaya daldı ve hızlıca bir şeylerin arkasına saklandı fakat saklı kaldığı süre fazla uzun sürmedi. Bunun üzerine V refleks güçlendirici kullandı ve yağmacıların üzerine ateş açtı. Mermiler havada süzülürken V bullet time’ı açtı ve dünya birkaç saniyeliğine yavaşladı, bu birkaç saniye V için yetti. Bir sonraki odadaki yağmacılar V ile doğrudan temas kurmak istemediklerinden metal kapıyı V’nin suratına kapattılar. V ve Jackie alternatif bir yol düşünürken yağmacılar saldırmaya başladılar. Bu durum üzerine V ve Jackie pencereyi kullanarak yağmacıları çapraz ateşe aldılar. V son yağmacıyı indirdiğinde Jackie yağmacının yanına gidip “Buna artık ihtiyacın olmayacak aslan parçası” dedi ve silahı elinden aldı.

    Sonrasında V banyoya doğru ilerledi ve rahatsız edici bir manzarayla karşılaştı. Küvetin içi su, buz ve insan cesetleri ile doluydu. V küvetin yanındaki erkek cesedine kenara itti ve küvetin içinde uzanan kadını kontrol etti. V kadının boş bakışlarına tanık oldu fakat kadın hala nefes alıyordu. V kadını küvetten çıkardı. Sonrasında V birileriyle iletişime geçti ve ona kadının zihnine girip onu kurtarmayı deneyeceğini söyledi. Kadının zihnine giren V çeşitli verilere ulaştı ve kadının önemli biri olduğunu anladı. Sonrasında V sağlık ekiplerini çağırdı fakat o sırada kadının kalbi durdu bunun üzerine V kadının kalbine özel bir şeyler enjekte ederek kadını hayata döndürdü. Daha sonrasında kadın balkondan gelen uçan ambulansa bindirildi.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Gelen sağlık ekibi iyi bir sigortası olan zengin insanlar için geliyordu ve oldukça iyi bir şekilde silahlanmış görünüyordu. V sağlık ekibine bizi de yoldan geçerken atar mısınız diye sordu fakat herhangi bir geri dönüş alamadı. Sonrasında V’yi şehirde yürürken gördük, sokak çok farklı tipte insanlarla doluydu ve harika görünüyordu. İnsanlar her yerdeydi ve hepsi farklı görünüyorlardı. Eğer oyuncu etraftaki insanlara odaklanırsa V onların dünyadaki pozisyonlarını görüntüleyebiliyordu. Odaklandığı kişiler hakkındaki bilgiler ve seviyesi o kişilerin üstünde yazı ile beliriyordu. V sokakta ilerledikçe bazı karakterlerin yanına yaklaşılabildiğini ve onlarla konuşabildiğini gördüm fakat demoda bu gösterilmedi.

    Daha sonrasında V apartmanına geçti, dairesi yağmacıların izbe mekanına kıyasla çok daha iyi bir durumdaydı. V pencereleri açtı karşısında neon ışıklarla ışıklandırılmış reklam panolarını gördü, sonrasında bilgisayar gibi de kullanılabilen pencereden maillerini kontrol etti. İlerleyen kısımlarda V silahlarının bulunduğu arka odaya geçti, emanetini aldı ve ceketlerinin bulunduğu dolaba yöneldi, bu ceketlerin hepsi V’ye ayrı bir koruma bonusu veriyordu (fiziksel, termal, EMP, vb.) ayrıca ceketler V’ye Street Cred sağlayıp sokaktaki namını artıracak bonuslar da sağlıyordu.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Evinden sonra V tekrar şehre döndü bu sırada bir boks maçına denk geldik. Maç halka açık bir alandaydı ve bir insan ile bir robot veya artık insana benzemeyen biri arasındaydı. Sonrasında bir suç mahalline denk geldik, gördüğümüz kadarıyla polisler olayı Batman Arkham oyunlarında olan dedektif modundaki gibi hologramlarla canlandırıyordu.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Sonrasında V fütüristlik bir arabanın arka koltuğuna bindi ve Dexter Deshawn isimli, kolunda altından implantları bulunan ve purosunu tüttüren iri biriyle buluştu. Dexter bir fixerdı ve V için bir görevi vardı. V bu tip işlerin aranan insanıydı ve biraz eddy (oyundaki para birimi) kazanacaksa memnuniyetle yardımcı olmaya hazırdı. Dexter potansiyel bir soygun hakkında konuşmaya başladı bu sırada oyuncuya diyalog seçeneği sunuldu. Ayrıca CD Projekt çalışanın deyimine göre bu konuşma sırasında seçeceğimiz diyaloglar sadece oyunu değil aynı zamanda alacağımız görevi de değiştiriyormuş.

    Dexter, V’nin güvenilir ve kayda değer biri olup olmadığını görmek istiyordu. V’nin görevi bir grup suçlu tarafından Militech Şirketinden çalınan yüksek kaliteli bir ekipmanı geri almaktı.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    V görev için ilk olarak ripperdoc’a uğrayıp bazı geliştirmeler aldı. Gördüğümüz kadarıyla oyuncu buraya istediği zaman gelebilir ve sayısız geliştirmeyi görüntüleyebilir. Geliştirme alma sürecindeki detay sayısı inanılmaz dereceydi. V’ye kolundan iğneyle bir şeyler enjekte edildi ve avuç içine doktorla iletişim kurabilmesi için çeşitli kablolar bağlandı. Sonrasında doktor V’nin gözünde bir şeyler yaparak gözünü çıkardı ve kısa bir süreliğine kapattı. V’nin gözüne geliştirme uygulanırken V bir süreliğine bedenin kontrolünü kaybetti. Peki V’nin gözüne eklenen geliştirme neydi? Tehditleri, geçiş noktalarını ve dahasını taramasını sağlayan Kiroshi isimli bir optik tarayıcı. Bu optik tarayıcı sayesinde V objelere yakından da bakabiliyordu. Ayrıca V’nin eli deri altı bir teçhizat ile donatıldı bu sayede silahları daha güçlü tutabilecek ve daha isabetli atışlar yapabilecekti. Anlatım esnasında bu doktorun namuslu bir adam olduğunu, pis işlere bulaşıp illegal geliştirmeler yapmayacağını söylediler ama herkes namuslu değil sonuçta değil mi?

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Geliştirmeleri halleden V artık göreve hazırdı. Dışarıda Jackie ile buluştu ve yeni arabasını gördü. V, Jackie’e “Bir tur ver de deneyelim” dedi. Bunun üzerine oyunda araba kullanmayı gördük, sürüş hem 1.şahıs kameradan hem de 3.şahıs kameradan yapılabiliyordu. V, kalabalık caddelerden geçip otoyola çıktı ve yoluna devam etti. V arabayı kullanırken şehrin ne kadar büyük olduğunu gördük. Jackie ve V arabada muhabbet ederken yağmacıların saldırısına uğradılar sonrasında V arabanın dışına sarkıp karşılık verdi. Yağmacılar öldüğünde ve arabaları yok olduğunda Jackie ve V yollarına devam etti.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    V şirket yetkilileri ile görüşmeye geçmeden önce onları tarayarak bir tarttı, CD Projekt görev öncesi hazırlığın çok önemli olduğunu söyledi. Yetkililerin hepsi V’den daha yüksek seviyeydiler. Sonrasında V dikkatli bir şekilde yetkililere yaklaşarak onlarla konuşmaya karar verdi. İlginç olan şey, yetkiler bir nero-link yaratmış ve bu sayede V’nin yalan söyleyip söylemediğini anlayabiliyorlar. Yetkililer ona yalnız mı geldin yoksa birileriyle mi gibi klasik sorular sordular. Bu durumdan haberi olmayan V yalnız geldim dedi ve yetkililer yalan söylediğini anladılar. Sonrasında V yetkililer tarafından yere yatırıldı ve kafasına bir silah doğrultuldu. V’nin silahına davranma şansı vardı fakat CD Projekt bunu yapacaksanız ciddi bir şekilde düşünmeniz gerek dedi. Bu açıklamadan sonra oynayan kişi V'ye uzlaşma yolunu seçtirdi ve şirketin güvenini kazandı.

    V’ye çalınan ekipmanı alması için bir miktar kredi çipi verildi ve serbest bırakıldı. Çete ile V arasındaki değiş-tokuş planlandığı gibi gitmedi, Maelstrom çetesi V’ye şirketten daha az güveniyordu. Liderleri Royce terkedilmiş bir et fabrikasını çetenin mekanı haline getirmişti ve çalınan ekipmanların bazılarını çoktan yeni model silahlara dönüştürmüştü. V karşılaştığı manzaradan hoşlanmamıştı, Maelstrom çetesinin mekanı oldukça güçlendirilmişti ve onlar bu mekanın tam merkezine gidiyorlardı.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    V değiş-tokuş için çabalıyordu fakat Maelstrom ve Jackie’nin arasında bir gerginlik yaşandı fakat sonrasında ortam yatıştı. Çete çalınan ekipmanı gösterdi ve V krediyi teslim etti fakat sonrasında krediye virüs yüklendiği ortaya çıktı ve bu virüs Maelstrom’un sistemi çökertti. Sisteme bağlı olan çete üyesi bu olay sonrasında çok feci bir şekilde öldü, kafası patladı ve gözlerinden alevler fışkırdı.

    Olaylar sarpa sarınca V ve Jackie kendilerini yine bir aksiyonun içinde buldular. Maelstrom V’nin yerini tespit edene kadar V geliştirmelerle dolu bir odaya girdi ve orayı lootladı. Sonrasında seken mermilere sahip bir silah buldu ve bir sonraki oda da silahı kullandı. Silahtan ateşlenen seken mermiler duvara çarparak düşmanı arkasından indirdi. Eğer isteseydi V burada düşmanını gizlice yaklaşabilir ve boğazını kesebilirdi hatta çetenin nero sistemini hackleyip aralarındaki bağlantıyı bozabilirdi. Etrafta araştırma yapmaya devam eden V sonrasında hacklenebilir bir kapı gördü fakat seviyesi kapıyı hacklemek için yeterli değildi ve havalandırmadan ilerlemeyi tercih etti. Oyundaki etrafı keşfetme Deus Ex’i andırıyordu, V’nin bir yere ulaşmak için birden fazla yolu bulunuyordu.

    Daha sonrasında öğrendik ki V’nin koluna Wolverinin pençelerine benzeyen Mantis Blades eklenmiş. Bu eklenti sayesinde V duvarda koşabilir ve bıçaklardan birini duvara saplayarak yüksek pozisyon avantajına sahip olabilirmiş sonrasında kendini bırakıp düşmanın üstüne çökebilirmiş ve eğer zamanlamayı da iyi ayarlayabilirse düşmanın kafa uçarabilirmiş. Ayrıca CDProjekt bize V'nin çok çevik bir karakter olduğunu, istediği zaman zeminde kayabildiğini ve çeşitli hareketleri birleştirerek bullet time’da düşmanlarını yok edebileceğini söyledi.

    Görevin sonlarına doğru V çete lideri Royce ile karşılaştı ve Royce savunmaları düşürülmeden saldırılardan etkilenmeyen bir exo iskelet zırhı giydi. V bu durum üzerine Royce’un zayıf noktasını ortaya çıkardı ve savunmasını etkisiz hale getirdi. Savunması etkisiz hale gelen Royce’un V karşısında hiçbir şansı yoktu ve V, güçlü bir pompalıyla işini halletti.

    Demonun sonunda V, Militech’in başını tehdit etti ve Dexter’a görev hakkında rapor verdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 13 Haziran 2018; 18:55:52 >




  • Video geldi? Kapalı kapılar ardında da alfa sürümü oynandı basın mensupları önünde ?!?
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık hocam.
  • Yaptiklari iş bayagi zor bakalim altindan kalkabilecekler mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda witcher 3 ü çeviren arkadaşlar bu oyunu da çevirseydi ne güzel olacaktı ama cdpr nin o grubu değilde buz gibi soğuk yama yapan 23 studiosu seçmesi grubu bu işten vazgecirdi güzel bir oyun gelecek ama 23 studiosun çevirisi ile ne kadar zevk verecek tartışılır bu adamlar witcher 2 çevirdiler çok soğuk bir yamaydı böyle nasıl desem sanki silah zoruyla yapıyorlar işlerini

    Yahu şu işinizi biraz sevin oyunun atmosferine hakim olun translate çeviri gibi çeviri yapmayın

    Witcher 3 resmi yama ile gönüllü yama arasında dağlar kadar fark vardı

    Bunlarda benim düşüncelerim arkadaşlar katılan olur olmaz saygı duyarım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Forumda witcher 3 ü çeviren arkadaşlar bu oyunu da çevirseydi ne güzel olacaktı ama cdpr nin o grubu değilde buz gibi soğuk yama yapan 23 studiosu seçmesi grubu bu işten vazgecirdi güzel bir oyun gelecek ama 23 studiosun çevirisi ile ne kadar zevk verecek tartışılır bu adamlar witcher 2 çevirdiler çok soğuk bir yamaydı böyle nasıl desem sanki silah zoruyla yapıyorlar işlerini

    Yahu şu işinizi biraz sevin oyunun atmosferine hakim olun translate çeviri gibi çeviri yapmayın

    Witcher 3 resmi yama ile gönüllü yama arasında dağlar kadar fark vardı

    Bunlarda benim düşüncelerim arkadaşlar katılan olur olmaz saygı duyarım
    Bu oyunda Türkçe dil seçeneği olcağı kesin mi ?
  • Detayları okudukça daha da sabırsızlanıyorum
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Hocam çıkıştan sonra goty sürümde 23 studiosa çevirtirler hep öyle yaptılar Türkiye ye özgü fiyat politikasi da mutlaka olacaktır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Hocam çıkıştan sonra goty sürümde 23 studiosa çevirtirler hep öyle yaptılar Türkiye ye özgü fiyat politikasi da mutlaka olacaktır
    valla hocams çıkışından sonra pek bir espirisi kalmıyor. Umarım en baştan anlaşırlar, bizde ön siparişimizi veririz.
  • Oyun mükemmel olacak , umarım Türkçe gelir oyun . Eğer Türkçe gelir ise PC için steamden , PS4 içinde kolleksiyon sürümünü kovalarım (uygun olursa CE alınır ) , değilse birde PS4 için kutulu alırım
  • Twitter'da paylaştılar acaba bir şeyler mi gelecek?

    https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1006916217800658944





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 13 Haziran 2018; 18:24:25 >
  • 50 dakikalık demo gösteriyorlar, detaylı bilgiler çıkıyor bu gösterimden ama ortada hala çıkış tarihi yok? Oyun en azından çıkış tarihi açıklanacak kadar hazır durumdadır diye düşünüyorum ben?



    Öte yandan oyunu 1. bakış açısı ile yapmışlarsa buna 3. şahıs eklemek çok zor olmasa gerek? Tam tersi olsaydı daha zor olurdu ama bunda sadece karakter görünümü eklemeleri gerekiyor. Umarım düşündüğüm gibidir ve sonradan eklerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaReD22

    Forumda witcher 3 ü çeviren arkadaşlar bu oyunu da çevirseydi ne güzel olacaktı ama cdpr nin o grubu değilde buz gibi soğuk yama yapan 23 studiosu seçmesi grubu bu işten vazgecirdi güzel bir oyun gelecek ama 23 studiosun çevirisi ile ne kadar zevk verecek tartışılır bu adamlar witcher 2 çevirdiler çok soğuk bir yamaydı böyle nasıl desem sanki silah zoruyla yapıyorlar işlerini

    Yahu şu işinizi biraz sevin oyunun atmosferine hakim olun translate çeviri gibi çeviri yapmayın

    Witcher 3 resmi yama ile gönüllü yama arasında dağlar kadar fark vardı

    Bunlarda benim düşüncelerim arkadaşlar katılan olur olmaz saygı duyarım
    Aynen öyle çok haklısın. Bir resmiye bakıyorum, bir bu arkadaşların yaptığına bakiyorum. İnanamiyorum. Resmi yamadan cok daha kaliteli bir yama yaptılar ve emeklerinin karşılıklarını alamadılar.



    Belki daha önce başladılar yamayı yapmaya. O zaman zaten yama onların hakkıydı. Sonradan başlamış olsalar bu sefer de diyorsun daha kısa sürede daha iyisini yapmışlar. Yama yine onların hakkı.



    Acaba cd projekt red in haberi var mı bu resmi olmayan yama hakkındaki görüşlerden. Umarım vardır da teklif yollarlar. Çok zor bir ihtimal ama...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • FPS olmasını gayet yerinde buldum. Bu şekilde ateşli silahların olduğu oyunlarda her zaman en iyi vuruş hissiyatını fps kamerası verir. Ayrıca alıştığımızdanmı bilmem ama böyle cyberpunk atmosferine en çok fps gidiyor. Düşük bir ihtimal fallout gibi kamera seçeneği sunabilirler olmadı modcular kesin yapar..
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.