Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.858
Cevap
210
Favori
1.058.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Starting upload... %60 şu anda yükleniyor resmen.
  • Herşey o kadar gizli saklı şeklinde ilerliyor ki herkes aşırı beklentiye girdi. Umarım beklentiyi karşılarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %99'da takıldı. Resmen trollüyorlar. Büyük ihtimal tam 20:00'da yayınlayacaklar.
  • Oyun gösteriliyor şuanda , oyun müthiş .
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 27 Ağustos 2018; 20:49:44 >
  • inanılmaz, harika oyun gerçekten. 48dk gameplay gösterdiler

  • Çok iyiydi ya soluksuz izledim, harika bir oyun geliyo Pog
  • Gayet güzel görünüyor. Sürüş dinamiği istediğim gibi oturaklı gözüküyor.Bir sürü yükseltme alabileceğimiz de düşünüldüğünde, çatışma sırasında da yakın dövüşten bombalara çok sayıda çeşitlilik olacak. Duvardan yürüme, zamanı yavaşlatma gibi de çeşitliliği arttıran çokça mekanik var. Bu arada o kadar çok detay varki takip etmekte zorlandım. Heyecanlanmamak elde değil bu oyun için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Y -- 27 Ağustos 2018; 20:55:0 >
  • Çıktığı yıl Yılın Oyunu olur, o kadar iyi yapmış adamlar ki bu daha makyaj çekilmemiş hali, makyaj çekseler düşünemiyorum bile. En çok kaygılandığım nokta sürüş mekanikleriydi onlar da gayet iyiydi, artık çıkış tarihini beklemek kaldı.
  • abiii lütfen nalet olası pre-order ı acın artıkii
  • Game of the Year olacağı kesin ama hangi yılın bütün mesele bu
  • FPS kamera açısından korkuyordum. Ama işin altından fazlasıyla kalkmışlar. Çok beğendim oyunu. Çıkış tarihi vermemeleri üzücü. Gameplay gördük buna da şükür.
  • Efsane ya preorder keyfff
  • Müziklere bayıldım. Anlaşmadaki gerginlikte arka plandaki çalan parça harikaydı. PC'de grafikleri de muhteşem olur. Heyecanla bekliyorum.
  • Gameplay gameplay dedik 48 dakika yayınladılar çıkışa kadar yeter bu
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Bethesda gibi cıvıtmadan, trollemeden şahane bir gösteri yaptılar helal olsun. 5 dk diye beklerken 48 dakika oyunu gösterdiler İnşallah çıkışın da Türkçe desteği ile gelir.
  • Aylardır sitem ediyordum daha yeni forumda da etmiştim ve yayınladılar. Keşke çıkış tarihi görsek ya da pre-order sayfası açılsaydı iyi olurdu. İlk gösterilen için CGI olduğu zaten belliydi fakat yine de çok iyi gözüküyor. Görüş açısı, şehir, binalar ve detayları derken ben çok daha azını bekliyordum. Tabi ki geçtiği zaman ve tarz açısından ama binaların, çevrenin detayı Witcher 3'den daha iyi geldi. Cyberpunk denilince ilk aklıma herkes gibi gece ve yağmur gelir ama sanırım zaten herkes bunu yaptı ve bunlar atmosferi göstermeyi güçlendirecek şeyler kolaya kaçmayalım diye gündüzü gösterdiler. Açıkçası bu haliyle bile cyberpunk atmosferini sonuna kadar veriyor. Şehirde NPC'lerin giyimleri, tarzları da oldukça başarılı ve detaylıydı. Sanırım gördüğümüz kadarıyla şehirin en zengin, düzenli bölgelerinden birisiydi gameplay'in geçtiği yer fakat buna rağmen cyberpunk denilince olmaz olmaz 'yozlaşma' burada bile hissettirmeyi başarmışlar. Şehrin dizayn olarak bazı yerleri gerçekten sadece resim oraya gidilemez gibi duruyor ama bu işin altından da kalkmışlar anlaşılan.

    HUD ve tarzı da çok iyi gözüküyor. Kimi film ve oyun gelecek denilince suyunu çıkarmayı çok seviyor. CD Projekt suyunu çıkartmadan bu işin altından kalkmış. Bazı oyunlarda ekranın %30'unu kapatmayı çok seviyor. Cyberpunk 2077'in çok temizdi. Nereye gideceğin, yapacağın, görev bilgileri çok sade ve olması gerektiği gibiydi. HUD, karakter yaratma ekranı, tarzında Philip K. Dick ve Ridley Scott'a da bir selam çakmışlar.

    Aksiyonu hızlı ve başarılı buldum. Fakat yavaş çekim özelliği basının dediği gibi inanılmaz gelmedi bana. Ayrıca vuruş hissi de tabi ki oynamadan belli olmaz ama havaya sıkıyormuş gibi hissettirdi en azından videoda. Benim en çok dikkatimi çeken aksiyon başında stealth takedown yaptığı zaman suya kafasını gömdüğü için suyun sesi kesmesi oldu. Sadece oraya özel bir şey değilse ve düşmanın çevresine böyle yaratıcı çok öldürme animasyonu olacaksa harika olur.

    Araba sürüşü de güzel yine vuruş hissi gibi oynamadan bir şey söylemek zor ama tam işte bu diyemesem bile tam oturmamış gibi geldi. Sanki oynayan kişi de çok kontrolünde değil gibi hissettirdi. Tabi yine dediğim gibi videodan izliyoruz sadece. Acaba save alıp sapıtıp her yere çarpmayı denesek oyun bizi nasıl engelleyecek ya da engelleyecek mi merak ediyorum. Röpartajda daha araba sürüşü hakkında tam oturtamadıkları şeyler olduğunu söylemişlerdi.

    Aksiyon dışında karakterin hızında, düşmanları hacklemesi, zıplaması, hareket etmesi, kollarından bıçakları çıkartması çok akıcı geldi. Karakter ile ne yapmak istersek oldukça hızlı bir şekilde yapıyor. Hackleme de güzel gözüküyor bazı oyunlarda hacklemek için mini game koyacağız diye saçma sapan şeyler koyarlar. Doğrusunu Deus Ex iyi yapıyordu Cyberpunk daha iyi yapmış gibi duruyor. Ayrıca daha bir sürü güç olacağına eminim ve bıçakları çıkartıp duvara tırmanması gibi özellikle çok olacaksa Dishonored serisi gibi yaratıcılığın konuştuğu aksiyonlar bizi bekliyor.

    48 dakikalık fragmanın en çok beğendiğim yeri şehirde gezmesi oldu. Tüm şehir bu kadar detaylı olacak gibi duruyor ve gerçekten bu CD Projekt işini biliyor. Her ne kadar uzun süre gameplay görmedik diye son zamanlarda sinir olmuş olsam da. Yine de sanırım bazı okuduğum kaynaklardan dolayı herkes kadar hype olamadım. Bu basına gösterilen gameplay'in aynısı diye tahmin ediyorum çünkü okuduklarım ile birebir aynıydı. Bazı siteler 'oyun anlayışınız komple değişecek', 'oyun dediğiniz şey değişecek', 'böyle bir şey yok' şeklinde yazmıştı. Dediğim gibi çok beğendim ve şehrin görmediğimiz yerlerini düşününce evet hak veriyorum ama en azından bu gameplay'de gördüğümüz kadarıyla o siteler biraz gaza gelmiş gibi geldi.

    Fakat uzun süredir gameplay yok niye heyecanlanıyorsunuz, bunlarda abarttı iyice hala göstermediler diye sitem ediyordum fakat ilk Witcher 3 çıktığı zaman CD Projekt hakkında olan düşüncelerime geri döndürmeye yetti bu gameplay.




  • Çıkışa kadar izler dururum ben bu gameplayi efsane olmuş resmen.
  • Birinci şahıs kamera açısı gerçekten doğru tercih olmuş, üçüncü şahıs olsa aksiyonun içine bu kadar giremezdi karakter. Her şeyi doğru yapmışlar, oyun şuan beklediğim oyunlar arasında tepeye çıktı resmen. Hele o arabayla koca koca gökdelenleri gördüğümüz kısımda "Vay anasını" dedim ve kendi kendime araba falan hikaye ben her yere yürüyerek giderim dedim.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.