Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.858
Cevap
210
Favori
1.058.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anti Fanboy A kullanıcısına yanıt
    Hitman konusuna eklemiştim bunu yine de haber verdiğiniz için teşekkürler.
  • Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Xbox Gamescon fragmanında yakalanmış, umarım bir şeyler görürüz bizde.
  • Bugün de bir şey göremezsek ayıp ederler ama.


  • Bugün saat 3 te mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Saat 4'de olacak.
  • Yayını takip etmekte fayda var, açılışı Cyberpunk 2077 ile yapacaklar.

    https://www.twitch.tv/ign
  • Chat gene bildiğimiz gibi
    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 21 Ağustos 2018; 16:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi

    Konsept tasarım için katılmışlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Ağustos 2018; 16:32:34 >
  • gameplay yok :D


  • Yeter artık güzel kardeşim, 20-25 saniye bir şey gösterin en azından.
  • Twitter hesabından 4 tane oyun içi resim paylaşılmış.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 21 Ağustos 2018; 17:2:59 >




  • Şu an köln gamescomda cyberpunk 2077 standı önündeyim deneyebilirsem deneyecem sıra gelirse



    http://www.imgim.com/img_20180822_103122.jpg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu fuarda oynanabilir haldeyse neden bir oynanış videosu yayınlamıyorlar? bende bunu anlamıyorum.
  • Gamescomda da pek bir şey göstermediler, ver elini 2020 sonu :(
    700 TL olur o zamana kadar oyunlar herhalde...
  • https://www.engadget.com/2018/08/23/cyberpunk-2077-daylight-interview/

    Oyun baştan sona oynanabilir bir haldeymiş fakat CDProjekt 3-4 dakika oynanışı bize gösteremiyor. Gamescom da geçti artık E3 2019'da görürüz herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 23 Ağustos 2018; 18:21:33 >
  • ÇOK BÜYÜK BİR OYUN GELİYOR! // CYBERPUNK 2077 GÖRDÜK!

  • Cd'nin inatla oyunu göstermeyip yanına gelenlere oynatması gerçekten sinir bozucu bir hal aldı. Hazır değil falan filan bahanesini kabul etmiyorum artık ben. Millet görüp oynuyor ama hazır değil öyle mi? Çıkış tarihi bile paylaşmıyorlar. Birde Witcher 3 gibi ertelerler iyice sinirlendirirler milleti. Tamam oyun süper olacaktır herkes bayılacaktır belki ama nedir yahu bu tavırlar?
  • Güzel bir fan çalışması, telefon arkaplanı için ideal.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 24 Ağustos 2018; 23:4:25 >
  • YENİ BİLGİLER

    Eurogamer editörlerinden Tom Phillips hem E3 hem de Gamescom’daki demo gösterimine katılmış. İki demodaki farkları ve Gamescom demosundaki yenilikleri gözlemleyerek bunları oyunun görev tasarımcısı olan Philipp Weber’e sormuş. Ben önemli kısımları çevirdim, hatalar olabilir belirtirseniz düzeltirim.

    Gamescom demosunda E3 demosunda olduğu gibi çeteyle çatışmaya girmemişler, çatışmayı reddetmişler fakat çete V ve Jackie’yi aşağılayınca tekrar bir çatışma çıkmış yani verilen karar değişse de sonuçta pek değişiklik olmamış. Bunun üzerine editör, Cyberpunk 2077’in görev tasarımlarından sorumlu olan Philipp Weber’e “E3’deki demodan farklı bir tercih yaptınız fakat yine sonuç aynı oldu, bu durum sadece demo için mi geçerliydi yoksa oyunda da sadece bu seçeneklere sahip olacağız?” sorusunu yöneltmiş.

    Weber ise cevap olarak: Demoda gördüğünüz görev oyunda olacak fakat büyük ihtimalle görevde değişiklikler yapacağız ve sizlere daha çok seçenek sunacağız. Oyunun nihai sürümünde çetelerle uzlaşmak veya çatışmak yerine çekip gidebileceksiniz. Fakat oyunda dövüşmeyi tercih ettiğinizde daha çok içeriğe ulaşacaksınız, bir boss savaşına gireceksiniz. Ola ki dövüşmemeyi tercih ettiniz bu tercihin esprisi ne peki diye düşünüyorsanız, eğer öldürmediğiniz karakter hikâyede hala hayattaysa ve önemli bir karakterse belli bir noktada tekrar karışılacaksınız fakat onu öldürürseniz bu gerçekleşmeyecek.

    Gamescom demosunda E3’deki gibi kadın V ile değil erkek V ile oynamışlar. Cinsiyet değişimine rağmen karakter sabah kalktığında yanında yine bir erkek bulmuş. Editör bu duruma değinmiş.

    Weber ise cevap olarak: Bu demoyu sürekli bir erkekle kalkacak şekilde hazırladık, amacımız farklı ilişkilerin de oyunun bir parçası olduğunu göstermekti. Oyunculara oyunda ne tür ilişkilerde bulunacaklarını dayatmayacağız, ne tür ilişkilere girecekleri tamamen onların tercihlerine ve nasıl bir karakter yarattıklarına bağlı olacak.

    Gamescom demosunda karakter yaratma ekranı az da olsa gösterilmiş bunun üzerine editör Weber’e karakter yaratmanın ne kadar geniş olacağını ve demoda gördükleri ekranın nihai sürüm olup olmadığını, değilse daha fazla seçenek eklenip eklenmeyeceğini sormuş.

    Weber ise cevap olarak: Karakter yaratma ekranının size ne yapmak istediğimizi az da olsa gösterdiğine inanıyoruz fakat demoda gördüğünüz kesinlikle nihai sürüm değil ve üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. Bazı değişimlerin olmasını ve ilginç şeylerin eklenmesini bekliyorum fakat size söyleyebilirim ki demoda size gösterdiğimiz ekran, oyunun nihai sürümünde yapmak istediğimizi genel olarak yansıtıyor.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Demolarda sadece erkek ve kadın karakterlerle oynanması üzerine editör eğer birisi belli bir cinsiyet altında oynamamak isterse onu nasıl yaratacak diye sormuş.

    Bunun üzerine Weber: Karakter yaratımı ekranında erkek veya kadın diye seçmiyorsunuz bunun yerine vücut tipi diye bir başlığımız var oradan vücut yapınızı belirliyorsunuz ve karakterinizi istediğiniz gibi yaratıyorsunuz. (Eleman bu konuyu gereksiz yere uzatmış, demoda sadece erkek ve kadın seçimi varmış fakat adam oyunda vücut tipi adı altında vücudumuzu şekillendirebileceğimizi söylemiş.)

    Cyberpunk 2020 masaüstü oyununda cyberpsychosis denen bir olay varmış, bu olay vücudunuza çok fazla eklenti eklediğinizde ortaya çıkıyormuş, bunu Deus Ex Mankind Divided’daki augmentation fazla kullanımına benzetebiliriz sanırım. Bu olaydan demoda bahsedilmiş bunun üzerine editör bunun bir oynanış mekaniği olup olmayacağını sormuş.

    Weber ise bu olayın Cyberpunk 2077 dünyasının bir parçası olacağını fakat karaktere ne kadar etki edeceğini söyleyemeyeceğini söylemiş. Devamında Cyberpunk 2020’de bu olayla karşılaşan bir oyuncunun öleceğini ve oyunun sonlanacağını söylemiş fakat bunu oyuna bu şekilde eklemelerinin mümkün olmayacağını eklemiş. Bu olayın şuan oyunda nasıl gerçekleşeceği belli değilmiş hala üzerinde çalışıyorlarmış.

    Editör piyasada çok fazla geleceği konu alan oyun olduğunu ve bunların çoğunun distopya temalı olduğunu ve büyük bir şirketin kötü adam rolünde oynadığını söylemiş. Bunun üzerine Cyberpunk 2077’nin odak noktasının ne olduğunu sormuş.

    Weber cevap olarak: Bence oyunumuzda ikisinde de eşit olarak var. Cyberpunk oyunumuzda Cybeprunk 2020’ninde geçtiği Night City’nin tüm kısımları bulunuyor, masaüstü oyununda bulunan her şeyin oyunda da bulunmasını istedik. Cyberpunk türü her zaman politik olmuştur, birkaç büyük şirket sahibi tepede her şeyi kontrol eder ve geri kalanlar aşağıda yaşamaya çalışırlar. Oyunda siz de aşağıda yaşamaya çalışanlar arasındasınız. Bu sebeplerden dolayı bizim için oyunda böyle büyük şirketlerin olması ve bu şirketlerin halkı ve geleceğini nasıl etkilediğine değinmek önemli.

    Türü iyi bir şekilde işlemenin yanı sıra kişisel kısımlar da bizim için önemli. Demodaki suçlulara baktığınızda siz de gördünüz, tüm amaçları insanlıklarını kaybetmek ve birer makine olmak. Her görevimizde bu tip konulara değinmeye çalışıyoruz. Oyunda nasıl bir karakter olacağınızı seçmek ise tamamen size bağlı isterseniz şirket sahipleri ile mücadele verebilirsiniz isterseniz de onlar gibi olabilirsiniz.

    Cyberpunk 2077 (Çıktı) [PC ANA KONU] | Türkçe Rehber


    Editör Cyberpunk dünyasında önemli bir yer edinen netrunning olayının(uzaktan hackleme diyebiliriz.) oyuncular tarafından ne kadar kontrol edilebileceğini sormuş.

    Bunun üzerine Weber: Oyunda geçişken bir sınıf sistemi yarattık, istediğiniz becerilere sahip olabilirsiniz. Eğer oyunun başında Netrunner sınıfını seçmediyseniz oyunun ilerleyen kısımlarında yetenek ağacından o sınıfın becerilerini seçebilir ve o özellikleri kullanabilirsiniz. Eğer tech becerileri istiyorsanız onları da seçebilirsiniz. Ve eğer “Ben netrunner oynamak istiyorum arkadaş” dediniz ve tüm beceri puanlarınızı o alana yatırdıysanız, biz de görevlerimizi siz oynarken sizi tam bir netrunner olarak hissetmenizi sağlayacak bir şekilde tasarlamak istiyoruz. Netrunner sınıfı için ilginç şeyler yapmaya çalışıyor bu sayede onlara ilginç yollar sunmak istiyoruz yani oyunda bir kapıyı tekmeleyerek açmak kadar kolay olmayacak hackleme işi.

    Netrunner olmanın esprisi ağ bağlantılarını bir büyü gibi kullanmak tabii bunu yapabilmek için ilk önce networke sızmanız gerekecek. Network’ün kontrolünü elinize aldığınız an güvenlik önlemlerini dert etmenize gerek kalmayacak, mesela turretler onları kapatabilir veya hedef olarak düşmanlarınızı seçebilirsiniz. Fakat her engeli hackleyerek geçemeyeceksiniz, “Netrunnerlar efendi adamdır, dövüşmez.” gibi bir oynanış yaratmak istemiyoruz, onlara verdiğimiz ilginç becerilerle gerektiğinde dövüşe de girecekler.

    Editör oyuncuların becerilerini değiştirmesine ne kadar izin verileceğini sormuş.

    Weber yanıt olarak: Yani masaüstü RPG’lerinde oyuncular kendi görünümlerini bir anda değiştirip bir ejderha olabilirler. Bunu yapmak bizim için oldukça zor olurdu fakat elimizden geldiğince oyunculara izin vermeye çalışacağız. Demoda gördüğünüz suçlular gibi, etrafınızda tüm uzuvları ve vücut kısımları parçalarla değiştirilmiş insanlar göreceksiniz öyle ki insan gibi görünmeyen insanlar.

    Weber’in Night City’nin tüm kısımlarının oyuna eklendiğini söylemesi üzerine editör ona, The Witcher dünyasındaki gibi çeşitli alanların nasıl tek bir alana sığdırılabileceğini sormuş.

    Bunun üzerine Weber: Demoda gördüğünüz görev oyunun ilk görevi değildi fakat başlangıç kısmındaki görevlerden bir tanesiydi ve bu görevlerin hepsi şehrin aynı bölgesinde Watson’da geçiyor. Şehir tamamen sizin kontrolünüzde istediğiniz yere gidebilirsiniz fakat biz size hikâye çizgisini takip edebileceğiniz bir yol verdik bu sayede oyunda ilerledikçe bazı isimler ve konseptler size yabancı gelmeyecek. Hem Cyberpunk 2020 oyuncularının hem de yeni oyuncuların zevk alabilecekleri bir güzergâh çizdik.

    Bu bir Cyberpunk şehri bu yüzden farklı bölgeler olacak ve her biri bir diğerinden çok daha farklı olacak. Çok çeşitli kültürlerin olduğu alanlar olacak Watson gibi, buralar size tamamen şehrin farklı bir kısmında olduğunuzu hissettirecek, gri bir gökyüzü altında uzun gökdelenler olacak. Pacifica bölgesine gittiğinizde harabeler görecek ve buraların suçlular tarafından yönetildiğine tanık olacaksınız. Şehri gerçekçi ve büyük yaptık, ayrıca Night City etrafında da gezebileceğiniz bir alan olacak fakat şuan için detaya giremem. Oyunda sadece kalabalık ve binalarla dolu bölgeler olmayacak.

    Editör şehrin sınırına ulaştığımızda ne kadar ötesine gidebileceğimizi sormuş.

    Bunun üzerine Weber: Hatrı sayılır bir mesafe ilerleyebileceksiniz ama tabii ki bunun bir sınırı olacak doğal olarak. Fakat size şunu söyleyebilirim ki Cyberpunk 2077’de yarattığımız dünya sadece bir şehirden ibaret olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 27 Ağustos 2018; 23:17:1 >




  • Arkadaşlar lütfen sabırlı olun geç olsun güç olsun senelik çıkan çöp seriler gibimi olsun istiyorsunuz tamam cdpr geç çıkartıyor ama ne denli kaliteli yapımlar ortaya çıkardığı bariz belli

    The witcher 3 kalitesinden ne demek istediğimi anlıyorsunuz yılın oyunu ödülü aldı lakin bence yüzyılın rpg oyunu olmayı hakeden bir yapım senaryo kalitesi bir çok üst düzey film dizi ile kapışabilecek kapasitede

    Cyberpunk çıktığında Tw3 ten dahi kat kat daha kaliteli bir yapım olarak bizlerle olacaktır

    Sağlıcakla kalın iyi forumlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.