Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 oyunu için menüdeki Info'ları okuyabileceğimiz bir mobil APP yapılsa güzel olmaz mı??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet belki daha önceden sizin de aklınıza gelmiştir ama bununla ilgili app store ve google play uygulaması yapılsa güzel olmaz mıydı? Ben bir oyuncu olarak, böyle bir şey aradım bulamadım. Yapmak isteyen arkadaşlar varsa öneririm. Şöyle ki evdeyken oyunu oynamaya odaklanıyorum pc başında o uzun uzun yazıları okumak pek içimden gelmiyor. ama birileri bu yazıları güzelce bir uygulamaya aktarıp kaydırmalı şekilde yapsaydı kesinlikle okurdum. Örnek; mekanlar, bölgeler, oyuncu karakterleri, araç bilgileri, günlük, çipler vs.


    Bu aslında Witcher oyunu için de aklıma gelmişti. Ama bunda sanki çok daha fazla yazı var ve ev haricinde yolculukta, iş yerinde ya da herhangi bir boş anınızda pekala okunabilir ve böylece pc başına geçtiğinizde bu yazıları tek tek okumanıza gerek kalmaz ve hikayeyi içselleştirme bakımında da büyük katkısı olur.


    Aslında bunu hesap üzerinden yapsalar çok daha iyi olurdu. Yani CDPR firması bunu abonelik sistemi üzerinden yapabilir. Hatta oyunda ilerledikçe ve yazılar açıldıkça sizin mobil uygulama üzerinden girdiğiniz hesapta da aynı bilgiler gelmiş olur. Böylece spoiler de yemeyiz ve oyunumuzdaki bilgilerle mobile uygulama entegre olabilir.


    Benimki bir öneri sadece. Yazılımdan anlayan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. Bunu topluca CDPR'ye önersek bir şey çıkar mı sizce ya da onlar düşünmüş müdür?  








  • Mail at cdprye hatta Twitter'dan creatif director veya şirket yöneticisine falan yaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 5 Ocak 2021; 16:26:50 >
  • Bakarlar mı ki  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.