Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty genişleme paketinden detaylar Haziran’da gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cyberpunk 2077 Phantom Liberty genişleme paketinden detaylar Haziran’da gelecek
    CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve 2020 yılında CD Projekt tarafından yayınlanan aksiyon-rol yapma türündeki Cyberpunk 2077, yakında Phantom Liberty genişleme paketine kavuşacak. CD Projekt yaptığı açıklamada, bu yaz Cyberpunk 2077 genişlemesi Phantom Liberty hakkında daha fazla bilgi vermeyi planladığını söyledi.



    Phantom Liberty için hedef Haziran



    Cyberpunk 2077’nin Twitter hesabından atılan bir tweet’te Phantom Liberty genişlemesi hakkında Haziran ayında daha fazla bilgi paylaşılacağı aktarıldı. CD Projekt Red'e göre Phantom Liberty, Night City'nin yepyeni bir bölgesinde geçen Cyberpunk 2077 için bir casusluk-gerilim türünde bir DLC olacak.



    Phantom Liberty DLC’sinde ünlü oyuncu Idris Elba, Yeni Amerika Birleşik Devletleri için bir FIA ajanı olan Solomon Reed'i canlandıracak. Bu DLC’de aynı zamanda Sasha Gray de rol alacak 9.7 Growl FM'de bir radyo DJ'i olan Ash'i seslendirecek. Genişleme paketinde aynı zamanda Keanu Reeves'in canlandırdığı karakter Johnny Silverhand'in yeni bir karakter kadrosuyla birlikte geri dönüşünü de göreceğiz.






    CD Projekt Red'in en büyük bütçeli DLC'si



    Cyberpunk 2077 Phantom Liberty genişleme paketinden detaylar Haziran’da gelecek
    Yatırımcı ilişkileri müdürü Marek Bugdol'a göre Phantom Liberty, bugüne kadarki diğer CD Projekt Red DLC'lerinden daha büyük bir bütçeye sahip olacak. Bu arada CD Projekt geçtiğimiz Eylül ayında Phantom Liberty'nin Cyberpunk 2077 için planlanan tek genişleme olduğunu söylemişti. Bu DLC yayınlandıktan sonra Cyberpunk devam oyunu oyunu “Project Orion”, CD Projekt Red North America stüdyosu tarafından geliştirilmeye başlanacak.



    Ayrıca Bkz.Amazon Prime Gaming Nisan 2023 oyunları: 900 TL değerinde 15 oyun hediye



    Bu arada CD Projekt, ilk kez geçtiğimiz Ekim ayında duyurulan Witcher serisine yeni bir yaklaşım olan 'Project Sirius' yapımına sil baştan, sıfırdan başlayacak. Mali işler müdürü Piotr Nielubowicz, "Bir şirketten projenin yeniden değerlendirildiğini duymanın hoş olmadığının farkındayım Ancak aynı zamanda, yenilikçi kalabilmek için yeni yollar denerken cesur olmalı ve özellikle de tasarım açısından bizim için yeni olan ve ailemizdeki yeni bir stüdyo tarafından geliştirilen bir projede kontrolü elimizde tutmalı ve doğru rotayı izlemeliyiz.” ifadelerini kullandı. Görünüşe göre Project Sirius’ta atılan ilk adımlar beğenilmedi ve projede tekrardan çizim tahtasına geri dönüldü.






    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/the-latest-last-of-us-pc-patch-improves-memory-performance-and-more/







  • Müthiş bir dünya ve oyun yaptılar sorunlu çıkış yapsalar bile. Ama yapılan proje en az 4,5 yıl sonrasının donanımı ile çıkış yapmalıydı boş bir evren (yaşayan dünya anlamında npc) etkileşimin en alt seviyede olduğu.
  • dijitalcoach kullanıcısına yanıt
    Aynen vaadedilenin neredeyse esamesini sundular oysa potansiyeli çok fazlaydı.
    Şimdi paket çıkaracaklar ama ayinesi iştir kişini laf'a bakılmaz sözünden hareketle çok büyük beklentilere girmemek lazım.
    NPC zeka seviyesi, etkileşimi ve olaylar karşısındaki zavallı durumlara düşüren programlama eksikleri ile en başta çıkan kodlama+optimizasyon hataları insanları tiksindirmişti, olması gereken özeni vermediklerinden ve bahsini ettikleri şeyleri kendileri de tam olarak özetlemediklerinden hem düzeltmeler gecikti hemde kodlamada inanılmaz beceriksiz kötü işler yaptılar, oyun neredeyse 1 sene sonra doğru düzgün çalışır hale geldi gelmesine ama eksikleri dağ kadar olunca ince işçiliği hiç olmadığını hype ile satış yaparız sonra toparlarız mantığıyla iş yaptıklarını anlamamak için kör olmak lazım.

    Şu paketle oyuna ne katacaklarını merak ediyorum, sadece yeni bir hikaye ve karakterler mi gelecek, NPC'de gelişim olacak mı? yatay zekayı olması gereken yapay'a çevirdiler mi, ana oyunda girilemeyen binalar ve gırla yazılıp çizilen eksikliklerin en azında bir kısmı için bir gelişim varmı? umarım yanılırım da dişe dokunur bir iş yapmışlardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 1 Nisan 2023; 02:20:31 >




  • Abi ya Black Lifes Matter yaaaa....
  • oyunu oynamak için bu DLC paketini bekliyorum

  • Mevcut oyunun dinamikleri ve kapasitesi daha fazla görev kaldırabilir. Birden çok grubun ve çetenin olduğu bir dünyada en az iki katı daha görev bekliyorduk. Ayrıca NPC etkileşimine bağlı bağımsız senaryolar oyunu bambaşka bir seviyeye çıkarabilirdi. Neyse genişleme paketini bekleyeceğiz artık.
  • Hayırlısı olsun bakalım.

  • Hikaye anlamında iyi olmaya devam eder umarım, oynanış mekanikleri bakımından oynadığım en kötü yapımlardan biriydi.

    Open world olacaksa daha interaktif olmalı, cp2077'de aşırı derece yapay bir hissiyat veriyordu.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.